Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Ο ΑΤΣΙΔΑΣ


Εσείς κοιμάστε και ο φούρνος σας καθαρίζεται! Ένα μοναδικό κόλπο που εξαφανίζει καμένα λίπη, χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα



Ο φούρνος της ηλεκτρικής μας κουζίνας είναι από τα σημεία του σπιτιού που θέλουν καλό καθάρισμα αφού, με το μαγείρεμα, όλο και κάτι θα χυθεί, με αποτέλεσμα οι επιφάνειές του να γεμίσουν καμένα λίπη και λεκέδες. Αν είστε πολυάσχολη, και γενικώς το να τρίβετε επιφάνειες δεν είναι και το καλύτερό σας (αφήστε που, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένα άψογο), σας έχουμε ένα μοναδικό tip που θα διατηρήσει άψογο τον φούρνο σας, χωρίς εσείς να κουραστείτε.

Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης;


Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης;


Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο ελληνικός λαός περιμένει... καρτερικά τη στιγμή που πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας θα κληθούν από την ελληνική δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους, τη διαχείριση των δημοσίων εσόδων – εξόδων και την εφαρμογή της αδιέξοδης πολιτικής τους, η οποία σήμερα τους έχει όλους ξεγυμνώσει - Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος ξεσκεπάζει τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη.

Τα άλογα των Ονείρων μας…( Το συναρπαστικό βίντεο που πρέπει να δείτε)!!

http://static.pblogs.gr/f/427239-Aspro%20alogo.JPGΤα άλογα είναι οι φύλακες όλων μας…

Η πηγή Δύναμης και της Πίστης…

Για αιώνες ταγμένα στην Ύπαρξη του Ανθρώπου τα άλογα θυσιάστηκαν για τα ιδεώδη μας χωρίς να σκέφτονται την δική τους ζωή.
Τα λόγια ποτέ δεν είναι αρκετά μπροστά στο Μεγαλείο…

Αποκλειστικό: Όλη η διαδρομή του μαύρου χρήματος για τα υποβρύχια


Αποκλειστικό: Όλη η διαδρομή του μαύρου χρήματος για τα υποβρύχια


ΤΟ NEWSBOMB.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 32 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών θα συνεχίσουν να στοιχειώνουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά και να... ταλανίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη, όσο παραμένει σε εκκρεμότητα η απόδοσή της και μέχρι να δει ο λαός όλους όσοι εμπλέκονται, σύμφωνα με τα κατηγορητήρια, να τιμωρούνται παραδειγματικά για τη ζημιά που προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ...

...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Όλες οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις για κατάργηση των φοροαπαλλαγών των αγροτών που προβλέπονται...
από τη συμφωνία των Βρυξελλών της 12ης Ιουλίου θα εφαρμοστούν κανονικά, «θα εφαρμοστούν όλα, δεν θα ξεφύγουμε σε τίποτα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των προτεραιοτήτων του υπουργείου. 

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙ...



Ένα οκτάχρονο αγόρι από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, το οποίο είχε παλαιότερα χάσει από ακρωτηριασμό και τα δύο χέρια και πόδια του εξαιτίας...
μιας σοβαρής λοίμωξης και της επακόλουθης σήψης, είναι ο νεότερος ασθενής στον κόσμο, στον οποίο έγινε με επιτυχία διπλή μεταμόσχευση των δύο άνω άκρων.

Ωχριούν τα μνημόνια μπροστά στην κάρτα του πολίτη…με τσιπάκι θα ελέγχονται οι κινήσεις μας! Έρχεται στο τέλος Σεπτεμβρίου


1

Αυτό προβλέπεται στα σχέδια του νέου αναπληρωτή υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χ. Βερναρδάκη για την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη Ετσι από ότι όλα δείχνουν η κάρτα του πολίτη μπαίνει στην τελική ευθεία μπαίνει με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας. Η κάρτα του πολίτη θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι τρεις βασικοί αριθμοί που ταυτοποιούν τον κάτοχο: ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ο Αριθμός Δημοτολογίου.

Τι δουλειά έχει η Ελλάδα σ αυτή την Ευρώπη ; Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!

Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών
στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο.

Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

Αστραπιαία ταχύτητα για Βαρουφάκη ενώ τόσα χρόνια δεν άνοιξε μύτη για Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαροβενιζέλους και Παπαδήμ(ι)ους.

imagesΠρος Θεού, δεν υπανίσσομαι ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών δεν έχει ευθύνες, κυρίως χειρισμού, οδηγώντας στην αποδοχή του χειρότερου μνημονίου από μια αριστερή κυβέρνηση που όπως και οι προκάτοχοι τους είπαν ναι σε όλα, στέλνοντας έτσι μύνημα στους ευρωπαίους σοσιαλιστές και σε υβρίδια τύπου Podemos ότι οι αγώνες είναι άνευ ουσίας.

Οι 14 παραλίες της Χαλκιδικής που βγαίνουν στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ

Οι 14 παραλίες της Χαλκιδικής που βγαίνουν στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 15 περιοχές στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους μοναδικές παραλίες όπως
το Αζάπικο, η Χρυσή Αμμουδία, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή, η Ν.Ηράκλεια και το Ποσείδι  είναι αυτές που περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και ξαναμπαίνουν σε τροχιά πώλησης, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση.

Οι πολιτικές εφημερίδες (Πέμπτη 30-7-2015)


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Πέμπτη 30-7-2015)



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία κατά τόπους να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου και υψηλά ποσοστά σχετικής υγρασίας, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015.