Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ. Τα ΜΜΕ στο απυρόβλητο της φορολογίας.

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Η ωραία του κουρέα


Ασθένειες που καταπολεμούνται με το λεμόνι



Το λεμόνι έχει ένα μεγάλο αριθμό οφελών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει Βιταμίνη C, Κάλιο, Ασβέστιο και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για όλους μας. Σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε το λεμόνι στην καθημερινότητα μας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε χυμό καρπούζι

Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κάνετε χυμό καρπούζι! 
Απλώς κόβετε ένα κομμάτι από την φλούδα, τόσο όσο χρειάζεται για να χωρέσει μία λεπίδα από το μίξερ χειρός, ανοίγετε το μίξερ και αφού χτυπήσετε το περιεχόμενο του καρπουζιού έως ότου να γίνει χυμός, το προσφέρετε σε ένα ποτήρι με πάγο.
Πιθανόν να χρειαστείτε και ένα σουρωτήρι αν το καρπούζι έχει κουκούτσια.

Απαλλαγείτε από την παχυσαρκία: Φτιάξτε το σε 5 λεπτά, καταναλώστε το για 5 μέρες και χάστε έως και 5 κιλά!

1Οι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία έχουν συνήθως υψηλότερο κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις …
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό, προσπαθήστε με τη βοήθεια αυτών των τριών συστατικών:

ΒΟΜΒΑ από Γερμανία ! Αυτό τα ΜΜΕ θα το δείξουν;… ΒΙΝΤΕΟ

http://realbomb.gr/wp-content/uploads/2015/07/idivtikopoihsh-700x400.jpgΆκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο Γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση των 14 ελληνικών αεροδρομίων, που πάνε στην κρατική Γερμανική εταιρία, την Fraport.

Το αίσθημα δικαίου



του Γιώργου Τούλα 
Υπάρχει κάτι σε αυτή τη χώρα που όσο και αν προσπαθεί κάποιος να το περιγράψει πάντα κάτι από τα συναισθήματα που γεννά θα του ξεφεύγει. Η ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος. Αναρωτιέμαι κάθε φορά, αναρωτήθηκα και χθες με το χάδι στον Παπακωνσταντίνου. Παρότι ο εισαγγελέας μιλούσε για ισόβια.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Πίνεις νερό από πλαστικό μπουκάλι για δεύτερη φορά; Δες γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να το σταματήσεις!

1Τα πλαστικά μπουκάλια βρίσκονται, πλέον, παντού γύρω μας. Από τα μπουκαλάκια για το νερό, μέχρι εκείνα για αναψυκτικά κλπ.
Πολλοί από εμάς για λόγους ευκολίας κυρίως, αλλά και οικονομίας, δευτερευόντως, μπαίνουμε στον πειρασμό και ξαναχρησιμοποιούμε τα πλαστικά μπουκάλια, γεμίζοντάς τα και πάλι με νερό ή με άλλα υγρά που θέλουμε.

ΜΠΑΜΠΑ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ;; ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΏ

Τέλη της δεκαετίας του 90. Περίπου 1997. Χτυπάει το τηλέφωνο. “Τι θα κάνουμε απόψε; Θα κατέβεις Κυψέλη; Μια γύρα από τα συνηθισμένα”.Τα συνηθισμένα περιελάμβαναν μια γεμάτη βραδιά δίχως να στερηθούμε τίποτε και χωρίς να πούμε πως ξεπαραδιαστήκαμε. Άλλωστε κανείς μας δεν εργαζόταν εκείνη την εποχή.

Nέα δεδομένα στις αναλήψεις – Κυλιόμενο το επταήμερο για τα 420 ευρώ


Nέα δεδομένα στις αναλήψεις – Κυλιόμενο το επταήμερο για τα 420 ευρώ

Χαλαρώνουν τα μέτρα σε ό,τι αφορά στις συνολικές αναλήψεις από τα ΑΤΜ στο διάστημα μιας εβδομάδας.
Η χαλάρωση δεν αφορά στο ποσό που παραμένει στα 420 ευρώ (7Χ60), αλλά στην ημέρα που μπορεί κάποιος να κάνει τη συγκεκριμένη ανάληψη.
Μέχρι τώρα η εβδομάδα «μετρούσε» από το Σάββατο έως την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας. Αν την Παρασκευή δεν πραγματοποιούσες την ανάληψη, τότε το… κοντέρ μηδένιζε και η εβδομάδα άρχιζε από την αρχή.

Β. Παπαγεωργόπουλος: Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την τιμή του δημάρχου Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Μετά από περίπου 29 μήνες στη φυλακή, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αποφυλακίστηκε σήμερα με βούλευμά του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πέρασε σήμερα της πύλες των φυλακών Διαβατών ελεύθερος πλέον με την συνοδεία της γυναίκας του και κοντινών του προσώπων.

Πάνω από 26.000 οι αιτήσεις στη Θεσσαλονίκη για την ανθρωπιστική κρίση



Τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μέρος του πληθυσμού του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης αποκαλύπτουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τα στατιστικά στοιχεία από τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των πολιτών που ζήτησαν να υπαχθούν στο Ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ανάληψη μετρητών και μεταφορά κεφαλαίων

Όλα όσα πρέπει να ξέρετεγια ανάληψη μετρητών και μεταφορά κεφαλαίων
Τριαντατέσσερις ερωτήσεις -απαντήσεις  στο πλαίσιο των τραπεζικών περιορισμών για την ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων που περιλαμβάνει η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έδωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Ειδικότερα οι ερωτοαπαντήσεις είναι :

Οι πολιτικές εφημερίδες (Τετάρτη 29-7-2015)


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τετάρτη 29-7-2015)





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία κατά τόπους να ξεπερνάει τους 38 βαθμούς Κελσίου, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015.