Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Ένα Βότσαλο Στη Λίμνη


Τί προκαλεί στον εγκέφαλο το δενδρολίβανο

Αποδεικνύεται ότι το αιθέριο έλαιο του δενδρολίβανου τονώνει άμεσα τη μνήμη ακριβώς επειδή μέσω του αίματος μεταφέρεται κατ’ ευθείαν στον εγκέφαλο. Τονώνει μάλιστα τη μνήμη ακόμα και σ’ αυτούς που έχουν σοβαρό πρόβλημα, 
όπως άνοια. 
Ο καθηγητής Mark Moss του Πανεπιστημίου Northumbria έκανε ένα χαρακτηριστικό πείραμα:

Τι μας περιμένει???? Μαζικές εξώσεις στην Πορτογαλία: Πάνοπλοι αστυνομικοί πετάνε οικογένειες στο δρόμο!


ispania_2-630x400
Εσπίνιο – Πορτογαλία, : Δεκάδες αστυνομικοί κινητοποιούνται για να πετάξουν έξω από το σπίτι της τη Χουλιάνα Φερέρα (Juliana Ferrera) και τα δυο ανήλικα παιδιά της.
Οι γείτονες και οι αλληλέγγυοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, δυστυχώς δεν τα έβγαλαν πέρα με τις πάνοπλες διμοιρίες.

Τρεις κωμοπόλεις "πέρασαν" Αιγαίο σε 20μέρες! Σοκ και δέος με την Ευρώπη να αδιαφορεί












Τρεις μεγάλες κωμοπόλεις πέρασαν από το Αιγαίο μέσα σ΄ ένα 20ήμερο! 28.260  παράτυποι μετανάστες(!!!)αποβιβάστηκαν σε ακτές ελληνικών νησιών,από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου! Η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να παλεύουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια!

Από Δευτέρα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα κανάλια

Από Δευτέρα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα κανάλια
«Περίοδος χάριτος για τους καναλάρχες, τέλος». Με αυτό το σύνθημα η κυβέρνηση φέρνει την ερχόμενη εβδομάδα, στη Βουλή, το νομοσχέδιο για τις άδειες λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών. Οι γνωστοί «μεγαλοκαναλάρχες» έχουν ήδη κυρήξει τον πόλεμο στην κυβέρνηση μη πληρώνοντας την πρώτη δόση από τους φόρους που τους αναλογούν, ενώ απειλούν με προσφυγές στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης!

Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης!
Δεδομένης, πλέον, της υποταγής της Ελλάδας στα σχέδια των δανειστών και της υποχρέωσης των Ελλήνων πολιτών να πληρώσουν ξανά από τη τσέπη τους τα... σπασμένα των πολιτικών και της ανικανότητάς τους, καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαία, η πραγματική απόδοση ευθυνών έναντι εκείνων που πρωταγωνίστησαν σε οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα.

Έρχεται το περιουσιολόγιο για να αρπάξει ότι διέσωσε ο ελληνικός λαός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYcP0Kl6HjzqNioakX218_F8SnjArxtcxzkkFn-y3XwPCQ1foXRQYjQTrF0s9o0elH_PSXLEnAURfcji9QhzryadzquAJCnxZpYAx2v9biFWaB3mdKkJdO6mBN3bTiMVzMq3g-7YoF574/s1600/%25CE%25BC%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2585.jpgΣτόχος η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που θα πρέπει να δηλώσουν στο περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες. Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται.

Μάρτιν Σουλτς: Η Ελλάδα χρειάζεται Στρατιωτική Κυβέρνηση που θα ελέγχεται από την Ευρώπη



Την εγκαθίδρυσης μιας Ευρωπαϊκής κυβέρνησης πρότεινε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Stern.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΟΗΕ: Άκυρα τα μνημόνια αν...

Χρέος
Συνεχίστηκαν και την Κυριακή στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για τον λογιστικό και νομικό του έλεγχο.
Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, πως η συγκρότηση της Επιτροπής, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.

Κάρτα Σίτισης (όλο και κάποιον ενδιαφέρει......)


Αποτέλεσμα εικόνας για καρτα σιτισης

Υφυπουργός Θεανώ Φωτίου, πληροφορίες για την κάρτα σίτισης:

Τι θα μπορείτε να ψωνίσετε με την Κάρτα Σίτισης.
.
Συγκεκριμένα προιόντα θα μπορούν να προμηθευτούν οι δικαιούχοι που θα παραλάβουν την Κάρτα Σίτισης από τα ΚΕΠ μάλλον απο την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου.

Τι άλλο πια; Ο ΟΟΣΑ προτείνει κατάργηση της διακίνησης χύμα τσίπουρου


Κατάργηση της διακίνησης χύμα τσίπουρου προτείνει ο ΟΟΣΑ

Συστάσεις για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στους κλάδους των ποτών και των πετρελαιοειδών περιλαμβάνει η δεύτερη «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ που παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.
Συνολικά οι εμπειρογνώμονες του Οργανισμού εξέτασαν 482 νομοθετικές ρυθμίσεις που διέπουν τη λειτουργία των κλάδων αυτών, καθώς και της κλωστοϋφαντουργίας και του μηχανολογικού εξοπλισμού, τομείς στους οποίους δεν βρέθηκαν εμπόδια στον ανταγωνισμό.

Έως τις 31 Αυγούστου η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος


Έως τις 31 Αυγούστου η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος

Νέες διευκρινίσεις δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την έναρξη ισχύος των αλλαγών στο ΦΠΑ καθώς και για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων επισημαίνοντας ότι η 31 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.
Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι:

Οι πολιτικές εφημερίδες ( Δευτέρα 20/7/2015)



Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Δευτέρα 20-7-2015)




Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015.