Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 288


Πανελλήνιες 2015: Μέχρι αύριο τα μηχανογραφικά -Σε ποιες σχολές καταποντίζονται οι βάσεις [λίστα]


Πανελλήνιες 2015: Μέχρι αύριο τα μηχανογραφικά -Σε ποιες σχολές καταποντίζονται οι βάσεις [λίστα]

Λήγει αύριο, Παρασκευή, η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων έπειτα από την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Παιδείας, λόγω του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου.
 Εν τω μεταξύ, μεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές, καταποντισμός σε κάποιες σχολές της περιφέρειας όπου αναμένεται να υπάρξουν ακόμη και κενές θέσεις, αλλά και μικρή άνοδος στις σχολές που κινούνται στα 11.000 με 13.000 μόρια, δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις. 

To χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει το χαρακτήρα!


perierga.gr - To χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει το χαρακτήρα!
Μια πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία έδειξε πως το μπλε είναι το δημοφιλές χρώμα για όσους αγοράζουν καινούργιο αυτοκίνητο, ενώ ψυχολόγοι συνδέουν το χρώμα με τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη του. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Λέσχη Αυτοκινήτου της Αγγλίας και σε αυτήν πήραν μέρος 25.810 οδηγοί, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Παράλληλα με αυτή την έρευνα, ψυχολόγοι κλήθηκαν να κρίνουν την ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου, με βάση την επιλογή του χρώματος του αυτοκινήτου. Οι διαπιστώσεις των έμπειρων επιστημόνων έδειξαν ότι:

Γιατί μία χώρα δεν τυπώνει άπειρα χρήματα - χαρτονομίσματα;


χρήματα


Δεν είναι πολύ εύλογη απορία; Γιατί μία χώρα που έχει οικονομικά προβλήματα, δεν τυπώνει κι άλλα χρήματα, ώστε να έχει να πληρώνει;

Γιατί δεν τυπώνει μπόλικο χρήμα, να δώσει στους πολίτες της και να ζήσουν ζωή και κότα;

Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει... 

Yποχρεωτική θα γίνει η χρήση του "πλαστικού χρήματος" - Έρχεται η αχρήματη κοινωνία και μετά έρχεται ο κακός...των Γραφών




Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρήκε τον τρόπο να μας σκλαβώσει αφαιρώντας μας την ελευθερία των μετρητών, και σύντομα θα καταστήσει όλες τις συναλλαγές μας υποχρεωτικές με κάρτα, δηλαδή θα βιώσουμε την αχρήματη κοινωνία. 
 
Στην συνέχεια μετά την κάρτα θα φροντίσουν να μας την βάλουν και στο χεράκι. Ώστε ο έλεγχος πάνω μας να είναι απόλυτος, και το νεοταξικό ολοκληρωτικό καθεστώς να είναι σίγουρο ότι δε θα πέσει ποτέ.

Θλιβερό! Έρανος για να πάνε οι Ελληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Θλιβερό! Έρανος για να πάνε οι Ελληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες!Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...
Ρίο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Γι' αυτό το σκοπό γίνεται έρανος, ώστε να προετοιμαστούν οι Ελληνες αθλητές που διεκδικούν την πρόκρισή τους στη διοργάνωση, αλλά και για να μπορέσουν να μεταβούν στη Βραζιλία όσοι έχουν προκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ!

Το κλιματιστικό όμως συνεπάγεται και έξοδα και όταν έρχονται οι λογαριασμοί, δεν χαιρόμαστε τόσο όσο την ώρα που απολαμβάναμε τη δροσιά του. Λύσεις για να περάσει ο καύσωνας ανώδυνα υπάρχουν. Άλλωστε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας τι έκαναν πριν αρκετά χρόνια που δεν υπήρχαν τα air condition. Τους ρωτήσαμε λοιπόν και μας μετέφεραν τη σοφία τους.

Στον δρόμο για παγκόσμιο κράτος: Ευρωπαϊκή κυβέρνηση προτείνει ο Σουλτς

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/07/europaiko_koinovoulio.jpgΜε πλήρη απενεργοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων

Με την Ελλάδα στο επίκεντρο, προχωρούν τα σχέδια συγκεντρωτισμού των εξουσιών στην Ευρώπη, προκειμένου επόμενο στάδιο να είναι η υπαγωγή της ΕΕ στο παγκόσμιο κράτος, αφού πρώτα παραγκωνιστούν πλήρως οι εθνικές κυβερνήσεις.

Ο «Χερ» Β.Σόιμπλε είναι ο πρόεδρος της εταιρείας στο Λουξεμβούργο που θα παρέδιδαν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας (vid)

TI EΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ


Στα χέρια του «Χερ» Β.Σόιμπλε θα έπεφταν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας αφού η εταιρεία που θα τα διαχειρίζονταν με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει σαν πρόεδρο τον ίδιο τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.

Σκοπεύσατε… πυρ!

Τον σταύρωσαν έξω, τον σταυρώνουν και μέσα…

Τον επαινούν οι ίδιοι που τον λιντσάρουν επί έξι μήνες, τον λιντσάρουν όσοι έπιναν νερό στο όνομά του και όλοι θέλουν το κεφάλι του.

Οι έξω για τιμωρία και παραδειγματισμό, η τρόικα εσωτερικού επειδή είναι εντεταλμένη να υλοποιήσει το επόμενο στάδιο του πραξικοπήματος που εξελίσσεται ακόμη και τώρα και οι σύντροφοι για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε το πριν το κατεβάσουν! Η Ερώτηση στην Μέρκελ, για τα 100.000 μάρκα που βούτηξε ο Σόιμπλε

Ο Rob Savelberg είναι ανταποκριτής της ολλανδικής εφημερδίας
“De Telegraaf” στο Βερολίνο.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου εν έτη 2009 στην οποία κι ανακοινώθηκε τότε από την Ανγκέλα Μέρκελ η τοποθέτηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως υπουργός οικονομικών της Γερμανίας,

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/7/2015

Καιρός (Πέμπτη 16-7-2015)






Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015.

Υπερψηφίστηκε η συμφωνία.Τα ονόματα και το παρασκήνιο των "ΟΧΙ" στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Υπερψηφίστηκε η συμφωνία.Τα ονόματα και το παρασκήνιο των ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκτό έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ μετρά 39 απώλειες, με κορυφαία στελέχη του να ψηφίζουν είτε «όχι» είτε να δηλώνουν «παρών».
Συγκεκριμένα «Ναι» ψήφισαν 229 βουλευτές, «όχι» 64 και έξι δήλωσαν «παρών».