Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Περάστε την πρώτη του μηνός


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! Αυτά είναι τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Αγκαλιά με τα κόμματα επιχειρηματικά συμφέροντα, καναλάρχες, εργολάβοι κτλπ.Διαφθορά βρώμα και δυσωδία...Ενα κράτος βασισμένο στο ρουσφέτι και στην ιδιοτέλεια του κάθε ανθρώπου που ανήκει σε ένα κόμμα. Ενας κράτος που άπλωσε την σήψη του σε όλα τα κοινωνικά στρώματα με σημαία την ιδέα της Ευρώπης.Και τελικά γίναμε όλοι «Ευρωπαίοι».

Μπορείς να περάσεις αυτό το τεστ οδήγησης;



Είσαι έτοιμος να γίνεις οδηγός; Μπορείς να βγεις στους δρόμους; Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε αν αξίζεις να πάρεις το δίπλωμα οδήγησης.
Κάνε το τεστ ΕΔΩ

Ας τα πάρουμε απο την αρχή... Πώς δημιουργήθηκε το χρέος...

Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977)

12 τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο



Η πιο συνηθισμένη τακτική για να μην χαλάσουν τα τρόφιμα είναι να τα βάλουμε στο ψυγείο, όμως πολλές κατηγορίες τροφών καταστρέφοντας όταν βρεθούν σε κρύο περιβάλλον . Για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να (ξανά)πετάξετε χαλασμένα τρόφιμα, δείτε ποια δεν πρέπει να βάζετε ποτέ στο ψυγείο:

Όλες οι εικόνες εξαθλίωσης στην Ελλάδα του 2015 που έκαναν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες 2 εβδομάδες

Μια ματιά στην Ελλάδα των δύο τελευταίων εβδομάδων και όλοι βεβαίως θα καταλήξουμε πως σε καμία περίπτωση οι εικόνες αυτές δεν αρμόζουν στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό.
Η Ελλάδα του 2015 μέσα από εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και που κανείς δε θα θέλει να ξαναδεί ούτε να βιώσει

50-50 οι πιθανότητες έγκρισης της ελληνικής πρότασης: Ο Σόιμπλε θα προσπαθήσει να τορπιλίσει τη συμφωνία - Προτίμησε να ξοδέψει 800 δισ. παρά να βοηθήσει την Ελλάδα!



ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις ότι ο αιμοσταγής υπουργός Οικονομικών, Β.Σόιμπλε θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να αποτρέψει με κάθε τρόπο μια συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές, αφού σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι πιθανότητες να εγκριθεί η ελληνική πρόταση είναι 50-50 λόγω Γερμανίας, ενώ το ίδιο μεταδίδουν και οι Financial Times τονίζοντας ότι θα είναι μια "οριακά θετική απόφαση αν οι Έλληνες είναι....τυχεροί!"

Ρόδος: Ανέλπιστη αύξηση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων


Ρόδος: Ανέλπιστη αύξηση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

Ανέλπιστη είναι, φέτος, η αύξηση στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων αλλά και στην κίνηση των επιβατών στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλης Χριστοδούλου.
Τα στοιχεία δίνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για ανάκαμψη του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή, ο οποίος, ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε φθίνουσα πορεία.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ EUROGROUP


Αντιπαράθεση μεταξύ Ντράγκι και Σόιμπλε για την Ελλάδα στο Eurogroup

Στις 12 μμ ώρα Ελλάδας θα επαναληφθούν οι εργασίες του Συμβουλίου της Ευρωζώνης οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπησαν με επεισοδιακό τρόπο λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της διακοπής ήταν η ένταση που επικράτησε κάποια στιγμή ανάμεσα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλεκαι τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Το έγγραφο-σοκ του Σόιμπλε για "πενταετές Grexit"


Το έγγραφο-σοκ του Σόιμπλε για πενταετές Grexit

Δύο εναλλακτικές πορείες για την Ελλάδα εξετάζει έγγραφο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών.
To γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι οι ελληνικές προτάσεις δεν προχωρούν «αρκετά μακριά» και τονίζει ότι απουσιάζουν κρίσιμοι τομείς μεταρρυθμίσεων που θα εκσυγχρονίσουν τη χώρα και θα προωθήσουν τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Ο Στουμπ είχε εντολή να τορπιλίσει το Eurogroup για Grexit


Ο Στουμπ είχε εντολή να τορπιλίσει το Eurogroup για Grexit

Στο πλευρό της Φινλανδίας με αντιρρήσεις για την ελληνική πρόταση η Μάλτα και η Σλοβακία 

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο και διάρκειας περίπου 9 ώρες Eurogroup το οποίο θα συνεχιστεί την Κυριακή στις 12. Το μπλόκο των Φινλανδών δείχνει να ενισχύεται από τη Μάλτα και Σλοβακία οι οποίες πλέον εκφράζουν αντιρρήσεις .   Την ίδια ώρα το σενάριο που θέλει τον Στουμπ να έχει προγραμματίσει το ΟΧΙ πριν την έναρξη της συνεδρίασης όλο και φουντώνουν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/7/2015

Καιρός (Κυριακή12-7-2015)



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου περιμένουμε σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.

12 IOYΛIOY MNHMH TOY OΣIOY ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΙΟΣ


ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ


ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ

Ο Όσιος πατήρ Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε από ευλαβείς γονείς, τον Πρόδρομο και την Ευλαμπία Ενζεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας στις 25 Ιουλίου του 1924 μ.Χ., λίγες μέρες πριν από τη φυγή των Φαρασιωτών από την πατρώα γη για την Ελλάδα.