Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία : Ο ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ


Γλάστρα… μεγαλώνει μαζί με το φυτό!


Καθώς τα φυτά μεγαλώνουν, συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη για μεγαλύτερη γλάστρα από αυτή που τα περιείχε αρχικά. Η μεταφορά είναι μια διαδικασία που εκτός από τον κόπο που απαιτεί, δημιουργεί λάσπες στο μπαλκόνι ή την αυλή αλλά και κοστίζει αφού πολλές φορές αναγκαζόμαστε να καταστρέψουμε την παλία γλάστρα για να μη χαλάσουμε το φυτό στη μεταφορά.

Αδέλφια μας Συμπατριώτες, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Η διαίσθησή μας, μας λέει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία, όχι από
υπαιτιότητα δική μας, αλλά των εταίρων εκβιαστών.

Θέλουν με το νέο τελεσίγραφο να δώσουν ένα χαστούκι στον ελληνικό λαό και να τον τιμωρήσουν για το περήφανο ΟΧΙ κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκινούν οι έρευνες για πετρέλαιο σε Ιωάννινα, Κατάκολο, Πατραϊκό Κόλπο


Η ανάδοχος κοινοπραξία, με επικεφαλής την Energean Oil, θα προχωρήσει στην επαναξιολόγηση των δεδομένων που δείχνουν ότι το κοίτασμα βρίσκεται κοντά στον βιολογικό καθαρισμό του Κατακόλου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2017.

Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των ερευνών σε Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραϊκό Κόλπο καθώς χθες η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ενέκρινε κατά πλειοψηφία τις συμβάσεις παραχώρησης που υπέγραψε το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δεν αισθάνομαι Ευρωπαία γιατί είμαι Ελληνίδα


Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνες


Τι σημαίνει Ευρώπη? Υπάρχουν πολλές εκδοχές απ οτι αντιλαμβάνομαι…
Για άλλους είναι μια Ήπειρος…για κάποιους ενά σύνολο κρατών σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή…για άλλους είναι προιόν ενός αρχαίου Μύθου …και μάλιστα ελληνικού !Τι ειρωνία αν το σκεφτεί κανείς …
Αυτό που σίγουρα δεν είναι, για εμένα τουλάχιστον, είναι η Πατρίδα μου.

Αυτό το βίντεο αποκαλύπτει τόσα για την κοινωνία μας, χωρίς να χρειάζεται καν εξήγηση…



Ο λόγος για το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ SAMSARA, ένα ντοκιμαντέρ χωρίς ήχο που δείχνει τον ηθικό ξεπεσμό της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας. Δείτε το βίντεο και μοιραστείτετο μιας και πραγματικά το αξίζει:

ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Β.Πούτιν: «Ο Τσίπρας ποτέ δεν μου ζήτησε βοήθεια για να του την δώσω» – Ερωτήματα για την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού

1«Ο Τσίπρας δε ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ υποστήριξε πως «δεν πρέπει να επιρρίπτουμε τις ευθύνες για την ελληνική κρίση μόνο στην Ελλάδα».
Αυτή η δήλωση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προκαλεί ερωτηματικά για την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Εταιρεία Τροποποίησης Καιρού!

1Τι Είναι Η Τροποποίηση Καιρού?
Η Τροποποίηση καιρού, επίσης γνωστή ως σπορά νεφών, είναι η δράση για να αλλάξει η ποσότητα ή το είδος του υετού που πέφτει από τα σύννεφα, με τη διασπορά ουσιών στον αέρα που χρησιμεύουν ως συμπύκνωση νεφών ή πυρήνες πάγου, οι οποίες μεταβάλλουν τις μικροφυσικές διεργασίες μέσα στο σύννεφο. Ο συνήθης στόχος είναι να αυξηθεί ο υετός (βροχή ή χιόνι), αλλά και η καταστολής χαλαζιού και η διάλυση ομίχλης εφαρμόζονται επίσης ευρέως σε όλο τον κόσμο.

53,5 δισ. ευρώ ζητάμε για 3 χρόνια – Διαβάστε τι δίνουμε (βασικά, τα πάντα δίνουμε εκτός ίσως από «κούρεμα» καταθέσεων…)

1Το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή και περιλαμβάνει την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς του «θεσμούς» δεν υπογράφηκε από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο καταψήφισής τους ή απλά μη ψήφισής τους με «λευκό» το μεσημέρι στη Βουλή και δυνητικά αποχώρησής τους από την κυβέρνηση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/7/2015

Καιρός (Σάββατο 11-7-2015)



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου περιμένουμε σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου 2015.

Πέρασε η ελληνική πρόταση με 251 «ναι» - Ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία


Πέρασε η ελληνική πρόταση με 251 «ναι» - Ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία

Εγκρίθηκε με 251 ψήφους  η ελληνική πρόταση, ωστόσο υπήρξε μεγάλο ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία, με την πρόεδρο της βουλής και κορυφαίους υπουργούς να μην δίνουν το «πράσινο φως» στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης με το οποίο ζητούσε το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει η διαπραγμάτευση για  τη σύναψη δανειακής σύμβασης με τον ESM.
Συγκεκριμένα,  παρόντες στην ψηφοφορία ήταν 291 βουλευτές. 251 ψήφισαν «ναι», 32 «όχι» και 8 βουλευτές δήλωσαν παρών.