Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αδέλφια μας Συμπατριώτες, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Η διαίσθησή μας, μας λέει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία, όχι από
υπαιτιότητα δική μας, αλλά των εταίρων εκβιαστών.

Θέλουν με το νέο τελεσίγραφο να δώσουν ένα χαστούκι στον ελληνικό λαό και να τον τιμωρήσουν για το περήφανο ΟΧΙ κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.



Στο πίσω μέρος του σκοτεινού μυαλού τους, κυρίως του κ. Σόιμπλε και των συν αυτώ αφεντικών του, από τους οποίους λαμβάνουν εντολές όλοι οι άλλοι εταίροι, υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα έχει να κάνει με σκληρά μέτρα, που θα απομυζούν και την τελευταία ικμάδα του λαού μας, χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης, χωρίς διαγραφή του χρέους, το οποίο θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, όπως επίσης και η ύφεση και η ανεργία. Στη συνέχεια θα αλωθεί τελείως η χώρα, η οποία στο τέλος θα μείνει χωρίς ΄Ελληνες και μοιραία θα καταλήξει στα χέρια τους ο ορυκτός πλούτος της, πράγμα στο οποίο θα συνδράμει το αγγλικό δίκαιο, με το οποίο φρόντισαν να δέσουν τη χώρα προηγούμενες ενδοτικές κυβερνήσεις υποκύπτοντας στις ορέξεις των διεθνών δυναστών.

Δεν είναι τυχαίο που δεν συμφώνησαν την προηγούμενη φορά για 300.000.000 €. Επιδίωξή τους ήταν και είναι να κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού και μέσα από την εξαθλίωσή του να κατακτήσουν ολοκληρωτικά τη χώρα. ΄Ένα πρόγραμμα το οποίο δεν περιέχει διαγραφή του χρέους – πιστεύουμε ότι δεν οφείλουμε τίποτα, έχουμε πληρώσει πολύ περισσότερα απ΄ό,τι ήταν το νόμιμο χρέος, αλλά ακόμη και αυτό το επαχθές – δεν περιέχει επίσης επενδύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη με μείωση της ανεργίας, έχει δε μόνο «μεταρρυθμίσεις», που έχουν να κάνουν με απολύσεις, με συρρίκνωση των νοσοκομείων, με περιορισμό των εξοπλιστικών δαπανών, με ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων και του πλούτου της χώρας «επί πινακίου φακής», με εισαγωγή περίεργων ηθών στη κοινωνία μας, με ισοπέδωση της παιδείας μας, αυτό λοιπόν το πρόγραμμα δεν έχει καμία λογική βάση και είναι απορριπτέο.
Αυτές οι «μεταρρυθμίσεις» είναι τα προαπαιτούμενα του κ. Σόιμπλε, που πέντε χρόνια τώρα έφεραν αφόρητη δυστυχία στον τόπο μας. ΄Ολες οι θυσίες του λαού πήγαν χαμένες, η χώρα μετράει πολλές πληγές, 10.000 αυτοκτονίες, 1.500.000 άνεργοι, 4.000.0000 φτωχοί, καμία ανάπτυξη, καμία πρόοδος, η συνταγή τους απέτυχε, η χώρα έμεινε μετέωρη. – Να είναι σίγουροι ότι για όλες αυτές τις καταστροφές θα ζητήσουμε ευθύνες και θα πληρώσουν όλοι όσοι συνέβαλαν στην πιο πάνω κατάσταση της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Σόιμπλε και των συναυτώ «σκοτεινών του φίλων». Πάντα το φώς νικάει το σκοτάδι. Μη χαίρεται ο κ. Σόιμπλε που στη χώρα του είναι κατά 70% δημοφιλής. Ο Χίτλερ κάποτε ήταν πάνω από 90% και κατέληξε όπως κατέληξε. Η αμέσως επόμενη πράξη, να το θυμάται αυτό ο ίδιος και οι δικοί του (τους νεοταξίτες-αφεντικά εννοούμε), είναι να καθίσουν στο εδώλιο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά των Ελλήνων. Αποδείξεις υπάρχουν και μαζί με άλλες είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα για μεγάλο μέρος του πλανήτη και για τη χώρα μας, στα οποία οδήγησε μία δόλια και ύπουλη πολιτική εξόντωσης, αφαίμαξης και βίαιης αφαίρεσης ελευθερίας λαών, που κατευθύνονταν από τους πιο πάνω, ώστε οι άνθρωποι από ελεύθερες προσωπικότητες να γίνουν υποτελή όντα – αριθμοί.

Το άλλο σενάριο είναι να μας υποχρεώσουν, σφίγγοντας τη θηλιά στο λαιμό μας, να φύγουμε αναγκαστικά από την ευρωζώνη και τότε χωρίς συμμάχους και εταίρους να βρεθούμε απομονωμένοι, φτωχοποιημένοι, άοπλοι και ως εκ τούτου εύκολη λεία και βορά στους απέναντι και γύρω εχθρούς μας. Το σχέδιο και σαυτό το σενάριο είναι σατανικό. Θα προκαλέσουν ένα casus beli, ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο αυτοί, γιαυτό υπερόπλιζαν τη γείτονα Τουρκία όλα αυτά τα χρόνια, φροντίζοντας εντέχνως να υπάρχει εκ μέρους τους πλεονέκτημα. Τότε θα προκύψει μία νέα άλωση και ο ορυκτός μας πλούτος θα πάει πάλι στα χέρια τους από άλλη οδό. Οι πρόγονοί τους πρωταγωνίστησαν στην άλωση της Πόλης και της Ανατολικής Ρωμέικης Ελληνικής Αυτοκρατορίας στις 29-5-1453 προδίδοντας τον Παλαιολόγο και τους ΄Ελληνες με την επαίσχυντη πράξη κρυφής συνεργασίας με το Μωάμεθ και το άνοιγμα της κερκόπορτας, απ΄όπου εισήλθαν στην Πόλη οι Τούρκοι και η ενέργεια αυτή κόστισε στην πτώση της αυτοκρατορίας, σε 400 χρόνια σκλαβιά, συρρίκνωση του ελληνικού στοιχείου, σε πολλά μαρτύρια των Ελλήνων, βίαιους εξισλαμισμούς, πωλήσεις Ελλήνων σε σκλαβοπάζαρα και πολλά άλλα παθήματα. Για όλα αυτά θα ζητήσουμε αποζημιώσεις, ακόμη και αν μείνει ένας ΄Ελληνας πάνω στον πλανήτη γη. Να είναι σίγουροι πως ο Δικαστής του Μέλλοντος θα επιδικάσει σε βάρος τους και υπέρ του Ελληνικού Λαού αποζημιώσεις για πολλά έτη φωτός.
Πλανώνται πλάνην οικτράν σε ό,τι αφορά και τα δύο σενάρια. Δεν γνωρίζουν με τι λαό έχουν να κάνουν. Εμείς στα παραπάνω σενάρια του σκοτεινού μυαλού τους και της ρυπαρούς ψυχής τους, απαντούμε με τουλάχιστον πενήντα λύσεις, τις οποίες φυσικά δεν καταγράφουμε εδώ και εδώ σταματάμε σε σχέση μ΄αυτό.

Αδέλφια μας Συνέλληνες, δεν δεχόμαστε κανένα τελεσίγραφο. Δεν δεχόμαστε καμία πρόταση που δεν περιέχει βιώσιμη ανάπτυξη με μείωση ως εξάλειψη της ανεργίας και διαγραφή του χρέους, όπως έγινε παλιότερα μετά τον Α΄και Β΄παγκόσμιο πόλεμο για τη Γερμανία. Και στους δύο πολέμους πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Γερμανία και κόστισε στην ανθρωπότητα με 50.000.000 νεκρούς, τεράστιες υλικές καταστροφές, για τις οποίες δεν κατέβαλε αποζημιώσεις. Δεν δεχόμαστε κανένα τελεσίγραφο και καμία θυσία αν η συμφωνία δεν περιέχει ένα αντίστοιχο σχέδιο «Μάρσαλ», όπως έγινε μετά το Β΄παγκόσμιο πόλεμο για τη Γερμανία, αφού προηγουμένως έγινε διαγραφή τους χρέους της, πράγμα στο οποίο συνήνεσε και η χώρα μας.

Είχαμε πρόσφατα την πληροφορία ότι η «αμαρτωλή» τράπεζα γερμανοεβραϊκών συμφερόντων «ντόιτσε μπανκ» – είναι αυτή η τράπεζα που κατά τη δεκαετία του 1900 και μετά σε συνεργασία με τις τότε γερμανικές αρχές και τους κεμαλικούς νεότουρκους ξερίζωσαν βίαια, παράνομα, καταχρηστικά και εγκληματικά τον ελληνισμό του Πόντου και της Μ. Ασίας, μετά από ιστορία 3.000 και πλέον χρόνων, σε μία βδομάδα δε, είχε ανοίξει 200 υποκαταστήματα στη Μ. Ασία βοηθώντας και χρηματοδοτώντας τους κεμαλικούς να υφαρπάξουν υπό το κράτος του τρόμου τις περιουσίες των εκεί Ελλήνων – γιαυτή λοιπόν την τράπεζα μάθαμε από αξιόπιστη πηγή ότι έχει εξήντα τρία (63) τρις € επισφαλείς χρηματοπιστωτικές συναλλαγές σε όλο τον κόσμο. Τι θα γίνει αν «σκάσει» αυτή η φούσκα της πιο πάνω τράπεζας; Θα ισοπεδωθεί πρώτα -πρώτα η οικονομία της Γερμανίας και κατ΄επέκταση όλης της Ευρώπης και ευρωζώνης και όχι μόνο. Θα κλονιστεί όλη η υφήλιος από Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο. Με αυτό θέλουμε να δώσουμε να καταλάβει ο κόσμος, οι εταίροι μας και μη ότι το πρόβλημα στην ευρωζώνη δεν είναι ελληνικό ή είναι απειροελάχιστα ελληνικό. Είναι πρωτίστως γερμανοεβραϊκό, τραπεζικό και όπως σε πολλές περιπτώσεις οι έξυπνοι, πλην διεφθαρμένοι τραπεζίτες φόρτωσαν τα τοξικά χρέη στους λαούς, με τον ίδιο τρόπο ή πρέπει να διαγραφούν ή να γυρίσουν πίσω σαυτούς. Πρωτεύοντα ρόλο σαυτό θα παίξουν τα εθνικά κοινοβούλια, τα εθνικά δικαστήρια, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αν θέλει να είναι αξιόπιστο και να έχει βιωσιμότητα, καθώς επίσης τα ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια.

Καλείται επίσης ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να δώσει εξηγήσεις γιαυτά που γράφονται και λέγονται ότι ο ελληνικός λαός θυσιάστηκε για να σωθούν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες. Αρχικά θα πρέπει τα εθνικά δικαστήρια όλων των χωρών της ευρωζώνης να αρχίσουν διερεύνηση του ανωτέρω μείζονος σημασίας ζητήματος, τόσο για την αξιοπιστία της Ε.Ε., όσο και των ηγέτιδων χωρών και των θεσμών και κανόνων αυτών.

Εμείς στη χρονική αυτή συγκυρία καλούμε λαό, στρατό, κόμματα και κλήρο ενωμένους επιδεικνύοντας συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο με όλη τη σημασία των παραπάνω εννοιών, δηλαδή να βγαίνουμε από τον εαυτό μας και να κάνουμε δικό μας το πρόβλημα του πάσχοντα συνανθρώπου μας. Εφιστούμε στην Πολιτεία μας να επιτρέπει το συσχετισμό δυνάμεων στις θάλασσές μας από ορισμένους συμμάχους και φίλους, να επαγρυπνά ο στρατός και λαός μας σε καίρια μέρη, σε θάλασσα και στεριά της πατρίδας μας, να έχουμε πίστη στο Θεό και θα τα καταφέρουμε.

Τελειώνοντας και προκειμένου να σας μεταδώσουμε την αισιοδοξία μας θα κλείσουμε με ένα ρήμα του Αγίου Παϊσίου: «Θα κανονίσει ο Θεός της υποθέσεις του ΄Εθνους μας………………..Λίγο να γυρίσει τη βίδα στα μυαλά των μεγάλων και όλα θα αντιστραφούν υπέρ μας».


Δανάη Αργυρίου-Δούκα

 http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου