Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τον πρώτο εορτασμό της μνήμης του οσίου Παϊσίου



Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα γιορταστεί η μνήμη του οσίου Παϊσίου, αύριο και μεθαύριο, στη μονή Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Βαρθολομαίος θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αύριο, Σάββατο, στις 8.45 το πρωί και στις οκτώ το βράδυ θα προεξάρχει στην αγρυπνία που θα γίνει στο μοναστήρι, παρουσία του οικείου μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημου, του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, επισήμων, κ.α.

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Τα κίτρινα γάντια


ΔΕΙΤΕ γιατί πρέπει να βάλετε το ζεστό νερό με το λεμόνι στην καθημερινότητά σας!

5Γιατί το “ζεστό νερό με λεμόνι» είναι τόσο ευεργετικό το πρωί;
1. Γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και κάλιο. Η βιταμίνη C βοηθάει στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων, ενώ το κάλιο διεγείρει τον εγκέφαλο και τη λειτουργία των νεύρων βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. Μεταξύ άλλων, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες επιβραδύνουν την ανάπτυξη των βακτηρίων στο σώμα μας.

Ερανο-απάτη στο όνομά του καταγγέλλει το “Χαμόγελο του Παιδιού”





Έρανο-απάτη στο όνομα του "Χαμόγελου του παιδιού" πραγματοποιούν πωλήτριες περιοδικών του συλλόγου «Αγώνας για το Παιδί» σε όλη την Ελλάδα, καταγγέλλει ο οργανισμός του "Χαμόγελου".
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από υποστηρικτές του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη, τον Πύργο, τη Χίο, τη Λάρισα και την Κέρκυρα, σχετικά με τους εράνους σε καφετέριες ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε η περίπτωση γυναικών οι οποίες ως πλανόδιες πωλήτριες περιοδικών του συλλόγου «Αγώνας για το Παιδί», εκδίδοντας διάτρητη απόδειξη

Το παρασκήνιο της μεγάλης επιθυμίας των Γερμανών για σκληρή φορολόγηση σε Έλληνες εφοπλιστές.

Είναι αυτονόητη η ανάγκη για φορολόγηση των εφοπλιστών όμως το θέμα είναι ο δόλος που κρύβεται πίσω από τις λαϊκίστικες ομιλίες των ξένων αξιωματούχων πάνω σ’ αυτό.Αναφορά για την ανάγκη φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών έκανε και ο κ.Γιούνκερ στο Ευρωκοινωβούλιο.Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο;

Πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε Ευρωπαίους δικαστές: Να σας εξηγήσω τι θέλει ο ελληνικός λαός...



Για την νέα πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Θάνου, οι Έλληνες δεν επιθυμούν έξοδο από το ευρώ, ενώ όπως υποστηρίζει, ψηφίζοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα είπαν ΟΧΙ στη συνεχιζόμενη λιτότητα.
Επιστολή σε όλους τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των κρατών μελών της Ε.Ε έστειλε σήμερα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, με την οποία επιθυμεί όπως λέει να ενημερώσει τους ομολόγους της κατά τρόπο αμερόληπτο και ειλικρινή για τις θέσεις του ελληνικού λαού σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας.

Σπορέλαιο μετέτρεπαν με χρωστικές σε ελαιόλαδο δύο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη


Αποτέλεσμα εικόνας για λαδι

Νοθευμένο και τεχνητά κεχωρσμένο ελαιόλαδο εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε δύο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων στην Ιωνία της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρείες ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΩΝΙΑΣ Α.Ε.Ε.Β.Ε., με έδρα στο 9ο χλμ της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Π.Α.Π.Ε. Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα στο 9ο χλμ. της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στις οποίες ο ΕΦΕΤ διενήργησε ελέγχους σε συνεργασία με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ από την Διεθνή Διαφάνεια: Στο 70% των οφσορ εμπλέκονται ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

«Η παγκόσμια Τράπεζα των Ηνωμένων Εθνών έκανε έρευνα ΚΑΙ στην
Ελλάδα και διαπίστωσε ότι στο 70% των 200 επιχειρήσεων εμπλέκονται πολιτικοί ,οι οποίοι χρησιμοποιούν τα κόλπα των εταιρειών για να υπεξαιρούν δημόσιο χρήμα»
Αυτό αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδας ,η οποία εκφράζει ανησυχία και για κρούσματα της σημερινής κυβέρνησης στην επιλογή προσώπων.

«Συναγερμός» στο Λευκό Οίκο: Έκτακτη σύσκεψη Μ.Ομπάμα με Τ. Λιου για να αποτραπεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ



Ευρεία έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιήσει στο Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, προκειμένου να επιστεί το Βερολίνο και η "ρεβανσιστική" ομάδα της κυβέρνησης Μέρκελ (κατά τους Αμερικανούς υπάρχει μια ομάδα υιών και εγγονών των ναζιστών του Β΄ΠΠ που επιθυμούν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του Β'ΠΠ και να εξαπλώσουν τη γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Καιρός να χάσουν τον ύπνο τους οι… εξυπνάκηδες – Tι προκρίνει το ιερατείο του ΕSM


 

Πως σκέπτεται να κινηθεί ο ESM για την επιβίωση και την μετεξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος…
Σκωτσέζικο ντους [προ]ετοιμάζεται για όλους όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης! Κι αυτό γιατί φυσικά ο Ντράγκι και ο Ρέγκλινγκ κάθε άλλο παρά κουτόχορτο τρώνε…
Εμείς οι Ελλην-άρες λοιπόν που δημιουργήσαμε την ΦΟΥΣΚΑ του 1999, εμείς οι Ελληνες που αργότερα δημιουργήσαμε την ακόμη μεγαλύτερη ΦΟΥΣΚΑ των ΑΚΙΝΗΤΩΝ, τώρα τελευταία [περίοδος 2012-2015] τραβήξαμε όλα τα λεφτά μας από τις ελληνικές τράπεζες και τα στέλναμε στο εξωτερικό.

Ισπανίδα βουλευτής παραιτήθηκε λόγω αναλγησίας του κόμματός της απέναντι στην Ελλάδα



Ήθος

Η Μπεατρίθ Ταλεγόν, στέλεχος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ανακοίνωσε χθες  την αποχώρησή της από το κόμμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για την αναλγησία» που όπως δήλωσε, επιδεικνύει η παράταξη απέναντι στον δοκιμαζόμενο από την κρίση και την οικονομική στενότητα ελληνικό λαό.

Την κατάργηση της εξίσωσης φόρου πετρελαίου θέρμανσης προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας

Την κατάργηση της εξίσωσης φόρου πετρελαίου θέρμανσης προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας



Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών από τον Οκτώβριο θα επιστρέψει το παλιό καθεστώς φορολόγησης του πετρελαίου

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις - Τι θα ισχύσει για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές



Οδηγίες και διευκρινίσεις για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων αλλά και για τη λειτουργία των καταστημάτων το διάστημα αυτό έδωσε με επιστολή της στους εμπορικούς συλλόγους της χώρας η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Σύμφωνα με αυτές, οι θερινές εκπτώσεις του 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα λήξουν την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/7/2015





Οι πολιτικές εφημερίδες 10/7/2015

Αυτή είναι η ελληνική πρόταση (ολόκληρο το κείμενο)


Αυτή είναι η ελληνική πρόταση (ολόκληρο το κείμενο)

Σε μια διαφορετική γραμμή από την πρόταση προς τον ESM, κινείται η νέα πρόταση που εστάλη στις 10 μ.μ. στους θεσμούς και η οποία κατατέθηκε πριν από λίγο στις νομοθετικές υπηρεσίες της Βουλής, προκειμένου να ψηφιστεί αύριο.
Η πρόταση περιλαμβάνει επιστολή του πρωθυπουργού, το κείμενο με την βάση της πρότασης έξι - επτά σελίδων και συνοδευτικά έγγραφα.

Καιρός (Παρασκευή 10-7-2015)



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015.