Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Παράταση έως τις 27 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις


Παράταση έως τις 27 Ιουλίου για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Συγκλονιστικές πολιτικές εξελίξεις! Απέρριψε τη νέα πρόταση των θεσμών η ελληνική κυβέρνηση! Τι συμβαίνει από εδώ και στο εξής;


Αποτέλεσμα εικόνας για κυβερνηση


Κάθετα αρνητική ήταν η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στη νέα αντιπρόταση των δανειστών.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ, αξιωματούχος της Αθήνας χαρακτήρισε «απολύτως μη αποδεκτή» την πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θέσεις των θεσμών, που θα παρουσιασθούν σε λίγη ώρα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διατηρούν την πολύ σκληρή γραμμή που είχαν εξαρχής τηρήσει, τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για τον ΦΠΑ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Sergio Endrigo - Teresa

Ελληνική ταινία : Μια ζωή την έχουμε


Ονυχοφαγία - Πού οφείλεται και πώς να την αντιμετωπίσετε;

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ ονυχοφαγία είναι μία από τις πιο κοινές «κακές» συνήθειες που τη δοκιμάζουν κάποια στιγμή της ζωής τους, το ένα τρίτο των παιδιών. Συνήθως αποτελεί μια περιστασιακή συνήθεια στην οποία δεν πρέπει να 
δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Για αυτό και δεν πρέπει να μαλώνουμε το παιδί, διότι με αυτόν τον τρόπο αποδίδουμε σπουδαιότητα σε ένα γεγονός το οποίο μπορεί να είναι παροδικό.
Τι γίνεται όμως όταν αυτό παγιώνεται και τα νύχια είναι φαγωµένα µέχρι εκεί που δεν παίρνει, πετσάκια δαγκωµένα µέχρι και µατωµένα, και η µανία δεν σταµατά… Τι ακριβώς συμβαίνει;

Παράξενα σύνορα χωρών σε όλον τον κόσμο!


Υπάρχουν σύνορα που διαπερνούν δάση, ποτάμια ακόμα και οδοστρώματα ή απλώς εκείνα που χωρίζουν ένα κατάστημα στα δύο! Όπως και να έχει βλέπουμε ασυνήθιστα σύνορα στον κόσμο που κάνουν εντύπωση και προκαλούν το βλέμμα με το σημείο όπου βρίσκονται. Μια βόλτα στα πιο απίθανα σημεία που χωρίζουν τα κράτη του κόσμου είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε τοπαράδοξο της ιστορίας του… χωρισμού!

Έβαλαν παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα σε ένα γηροκομείο και άλλαξαν τις ζωές των ηλικιωμένων (Φώτο & Βίντεο)

Έβαλαν παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα σε ένα γηροκομείο και άλλαξαν τις ζωές των ηλικιωμένων.Πως θα σας φαινόταν αν συστεγαζόταν ένα νηπιαγωγείο με ένα γηροκομείο; Αν όλα αυτά τα ανήσυχα πιτσιρίκια 
συναναστρέφονταν με τους ηλικιωμένους απόμαχους της ζωής; Επιστημονική φαντασία; Κι όμως συμβαίνει!
Αυτό το παράξενο γεγονός, που παίρνει διαστάσεις κοινωνικού πειράματος συμβαίνει στο St. Vincent του Σιάτλ.

Τι μπορεί να συμβεί και να καταρρεύσει το Διαδίκτυο στις 30 Ιουνίου


Τι μπορεί να συμβεί και να καταρρεύσει το Διαδίκτυο στις 30 Ιουνίου

Το 2015 σαν έτος θα έχει ένα δευτερόλεπτο παραπάνω από ότι τα προηγούμενα. Δηλαδή θα έχει 31.535.001 αντί για 31.535.000. Το δευτερόλεπτο αυτό θα προστεθεί στο… κλείσιμο της 30ης Ιουνίου. Ακριβώς αυτό το έξτρα δευτερόλεπτο, πολλοί πιστεύουν, ότι θα αποτελέσει και το θάνατο του Ιντερνετ.

Εξέλιξη των καπέλων: 400 χρόνια σε 3 λεπτά (Video)

Εξέλιξη των καπέλων: 400 χρόνια σε 3 λεπτά
Ο Βρετανός Jim Chapman παρουσιάζει 400 χρόνια εξέλιξης των ανδρικών καπέλων, σε ένα 3λεπτο βίντεο για το περιοδικό GQ.

Δισεκατομμύρια ευρώ σε μορφή… ζεόλιθου παραμένουν «θαμμένα» στον Έβρο

Όπως τονίστηκε σε ημερίδα νομικές στρεβλώσεις στη νομοθεσία των εξορύξεων δεν επιτρέπουν να ολοκληρωθούν σχετικές διαδικασίες που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια

Περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να προσθέσει στην περιφερειακή οικονομία ο ζεόλιθος ως πρώτη ύλη και δεκάδες δισεκατομμύρια μεταποιημένος, εκτιμά ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΑΜ-Θ), Γιώργος Παυλίδης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι μέχρι σήμερα η περιφέρεια δεν έχει εισπράξει απολύτως τίποτα, παρά το γεγονός ότι στον Έβρο εμφανίζεται το πλέον αξιοποιήσιμο και πλούσιο κοίτασμα της χώρας.

Πώς θα γίνεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων


Πώς θα γίνεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Καινοτομία στο νέο σύστημα αποτελεί η «βαθμολόγηση» των υπαλλήλων στο Δημόσιο από τους προϊσταμένους και τους υφισταμένους, με την ενεργοποίηση θεσμών άμεσης δημοκρατίας, αλλά και την αξιολόγηση των υπηρεσιών από την κοινωνία.
Στο νέο σύστημα αξιολόγησης θα υπάγονται οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο δημόσιο, τους ΟΤΑ,

μικρά-μικρά ανεκδοτάκια,,,,


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένας
τύπος χτυπάει την πόρτα και λέει:
– Ρε φίλε, μπορείς να έρθεις να με
σπρώξεις;
– Ξέρεις τί ώρα είναι; 5 και τέταρτο!
Περίμενε όμως να ντυθώ και έρχομαι, γιατί και εγώ το έχω πάθει.
Βγαίνει ο άνθρωπος σε δύο λεπτά,
κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, δεν
βλέπει κανένα αυτοκίνητο.
Την ώρα που είναι έτοιμος να
ξαναμπεί, ακούει μία φωνή:
– Φίλε εδώ! Στις κούνιες…

ΚΑΜΙΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να παίξει με τα ποσοστά του ΦΠΑ, αλλά για να εξοντώσει αυτούς που καταλήστευσαν την Ελλάδα.

Όποια «συμφωνία» και αν υπογραφεί, εάν το σάπιο σύστημα της διαπλοκής επιζήσει, σε πέντε χρόνια θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία.

Σύλληψη πρώην υπουργού;

ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Αφόρητη πίεση ασκούν-σύμφωνα με πληροφορίες- οι Αμερικανοί και το ΔΝΤ για σύλληψη πρώην (κορυφαίου) υπουργού ο οποίος εντοπίστηκε με μίζα εκατομμυρίων ευρώ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

dd395-EU (site)Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Τελικά ο φόβος και ο τρόμος της πιθανής μας αποπομπής από την «ευλογημένη» Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επαληθεύτηκε. Όλοι και όλα συνέβαλλαν για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, άσχετα αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν θα έχουν το δικαίωμα να κρατούν στα χέρια τους το… θαυματουργικό και… ιαματικό αυτό νόμισμα!
Μένουμε στο ευρώ και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, άσχετο αν αύριο μας πάρουν τα σπίτια, άσχετο αν αύριο τα νησιά μας δεν θα τα ελέγχουμε εμείς αλλά οι Γερμανοί προύχοντες που θα τους σερβίρουμε τις μπύρες τους σαν τα υπάκουα γκαρσόνια τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/6/2015

Καιρός (Τετάρτη 24- 6-15)




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη. Από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη