Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Γάμος αλά Ελληνικά


Δείτε τα μυστικά των ξενοδοχείων που δε λέει κανείς!

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος την διαμονή του σε ένα ξενοδοχείο, είναι
να μάθει αυτά που πρέπει να ξέρει αλλά δεν του λέει κανείς.
Το MailOnline Travel έφτιαξε μία λίστα με όσα τα ξενοδοχεία προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά από τους πελάτες τους.

3 λόγοι για να πίνεις τον καφέ χωρίς γάλα



O καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού ξυπνήματος για το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ πολλοί έχουν την τάση να προσθέτουν και γάλα για να του δώσουν πιο ελαφριά και ευχάριστη γεύση.
Σύμφωνα με το myfit.gr, ο συνδυασμός καφέ και γάλακτος έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία:

ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ (που έχουν χαθεί) PPS


                                 
                      Παλιά επαγγέλματα from gemathaiou

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα το πρώτο μη ιδρυτικό-μέλος των BRICS - Οριστικά στα 3 δισ. ευρώ η προκαταβολή για τον Greek Stream! (UPD)




 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! Η ελλάδα θα είναι το πρώτο μη ιδρυτικό μέλος των BRICS!
 
Στο θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS επανήλθε ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Τι συμβαίνει όταν ξυπνάμε με πονοκέφαλο;



Αν και οι συνήθως οι κεφαλαλγίες εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν είναι καθόλου σπάνιες οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται κατά την αφύπνιση ή και κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να ξυπνάνε τον ασθενή. Μερικές φορές μάλιστα ο πονοκέφαλος μπορεί να παρουσιάζεται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του ύπνου ή κατά την αφύπνιση.

Έκκληση του αναπληρωτή γ.γ. του ΝΑΤΟ προς τους δανειστές: «Αν δεν τα βρείτε με την Ελλάδα θα τους χάσουμε και από συμμάχους»






Σοβαρές είναι οι γεωπολιτικές αλλά και γεωστρατηγικές αναταράξεις ηι την ΕΕ αλλά και για το ΝΑΤΟ στην περίπτωση που οι πιστωτές δεν θελήσουν να έρθουν σε μια συμφωνία με την Ελλάδα.
Ο κίνδυνος αυτός περιγράφεται τόσο σε δημοσιεύματα του ξένου Τύπου όσο και σε δηλώσεις ανώτατων ΝΑΤΟϊκών παραγόντων.

ΟΛΙ ΡΕΝ ΟΛΙ ΡΕΝ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ



Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου!!!!

Σείστηκε η Πλατεία Συντάγματος από τα συνθήματα «Ολι Ρεν – Ολι Ρεν φέρε πίσω τα καγιέν», ενώ οι εμβληματικές φυσιογνωμίες του Αδωνι, του Φορτσάκη, του Κικίλια, της Βούλτεψη και άλλων κορυφαίων μορφών του μαζικού κινήματος της Μυκόνου και της γιάφκας του Κολωνακίου, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στο πλήθος που παραληρούσε από τον επαναστατικό οίστρο της κατσαρόλας και της σφυρίχτρας…

Κορυφαίο ανέκδοτο με τον Κώστα Σημίτη


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο


Περπατούσε ο κ. Σημίτης πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
– «Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;», του λέει ο κ. Σημίτης
– «Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland», λέει το πρώτο παιδάκι.
– «Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες», λέει το δεύτερο παιδάκι.

Επεισόδιο Παπανδρέου με δημοσιογράφο: Εσύ πείνασες; Είχες θέρμανση σπίτι σου πρόεδρε; [βίντεο]

Ενταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στη Κοζάνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του
Γιώργου Παπανδρέου.

Δημοσιογράφος τοπικού μέσου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Κινήματος και τον ρώτησε εάν έχει πάει σε νοσοκομείο και να μην βρίσκει γιατρό ή εάν (κατά την περίοδο που έκανε τις περικοπές) είχε θέρμανση στο σπίτι του ή όχι.

Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης: 30 υποτροφίες για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο πολιτιστικό management



Το Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης ενημερώνει για τη δημοσίευση Ανοιχτής Πρόκλησης για 30 υποτροφίες του προγράμματος "ΣτART – Youth Culture Initiatives in Greece".
Απευθύνεται σε νέες και νέους απόφοιτους πανεπιστημίου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης στην Ελλάδα και να καταρτιστούν σε δεξιότητες management στον πολιτισμό μέσω συνεργασίας με πολιτιστικά κέντρα στη Γερμανία και ομάδες/οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/6/2015

Καιρός (Κυριακή 21- 6-15)

Βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα, φαινόμενα που από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και τα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.
Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Τρίτη Κυριακή Ιουνίου: Ημέρα Του Πατέρα

Picture

Πατέρας

Όταν επιτέλους καταλάβεις, ότι ο πατέρας σου συνήθως είχε δίκιο,
εσύ ο ίδιος ήδη έχεις μεγαλώσει έναν γιο που έχει την πεποίθηση
ότι ο πατέρας του συνήθως έχει άδικο.
Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμάται ο πατέρας. Η ύπαρξη αυτής, οφείλεται στην αμερικανίδα Sonora Dodd, η οποία προφανώς επηρεάστηκε από τη γιορτή της μητέρας που προϋπήρχε.  Αφορμή αποτέλεσε το παράδειγμα του πατέρα της, William Smart, ο οποίος ανέθρεψε μόνος του, τα 6 παιδιά της οικογένειας του.