Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

IO DI NOTTE Al Bano


Ελληνική ταινία : ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ


Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη..γκαστρωμένη!!! (βιντεο)

1
Ένα επικό βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις..γιατί οι γάμοι έχουν πολύ γέλιο εκτός από..κρεμάσματα!!! 

Θερινό ηλιοστάσιο: Την Κυριακή η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου

Για πολλούς το καλοκαίρι ήδη ξεκίνησε, όμως από αστρονομική άποψη αυτό θα συμβεί
την Κυριακή 21 Ιουνίου το απόγευμα -συγκεκριμένα στις 19:39 ώρα Ελλάδος- οπότε θα συμβεί το  θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο θα εγκαινιάσει και τυπικά την έναρξη του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η χώρα μας.

Έχεις παλιές κασέτες που τις θέλεις; Δες πόσο εύκολα μπορείς να τις αντιγράψεις στον υπολογιστή σου!

1
Η τεχνολογία συνεχώς βελτιώνεται, με αποτέλεσμα πολλά πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε καινοτόμα, πλέον να είναι ξεπερασμένα. Οι βιντεοκασέτες είναι ένα από αυτά τα αντικείμενα, που πλέον σκονίζονται σε αποθήκες.
Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να μεταφέρουμε όλες τις αναμνήσεις που έχουμε καταγράψει σε αυτές, σε ένα πιο καινούριο μέσο, όπως είναι ο υπολογιστής μας; Κι όμως γίνεται!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στεγνώνει με το πιστολάκι μια σάπια μπανάνα. Το αποτέλεσμα; (BINTEO)

5
Είναι δύσκολο να κρατήσετε τις μπανάνες σας φρέσκες το καλοκαίρι, αλλά τι μπορείτε να κάνετε; Δείτε πώς μπορείτε να… μεταμορφώσετε μια εντελώς μαύρη, χαλασμένη μπανάνα σε…. κατακίτρινη και φρέσκια! 
Θα εκπλαγείτε με αυτόν το απίστευτο τρόπο για να φέρετε τις σάπιες μπανάνες σας ξανά στη ζωή.

Η συνέντευξη του Ραφαέλ Κορρέα για την Ελλάδα και τις μίζες του ΔΝΤ, που όλοι απέκρυψαν!

ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ!

Βόμβες για μίζες, ΔΝΤ και ΜΜ»Ε» – Αυτά έκαναν στην Ελλάδα!

«Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!

Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή την συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!

Μια γενιά χάνεται: Οι νέοι αδυνατούν να κάνουν οικογένεια- Στοιχεία Eurostat.

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat,το 63,5% των Ελλήνων, ηλικίας 18 έως 34 ετών, εξακολουθεί να διαμένει μαζί με τους γονείς του, ενώ μεγάλη είναι και η μείωση των γεννήσεων, με τους νέους να αδυνατούν να κάνουν οικογένεια λόγω της κρίσης.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται στοιχεία της Eurostat, η οικονομική κρίση έχει συμβάλλει στην αύξηση του φαινομένου καθώς τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι νέοι προτιμούν να διαμένουν μαζί με τους γονείς τους, επειδή αδυνατούν να βρουν πόρους προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους νοικοκυριό.

Κορυφαίος ογκολόγος που διαπρέπει στο εξωτερικό θα εξετάζει δωρεάν παιδιά με καρκίνο στη Θεσσαλονίκη



Στο πλευρό των άπορων και ανασφάλιστων καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται ένας Έλληνας παιδογκολόγος που διαπρέπει στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον, Στέργιο Ζαχαρούλη διευθυντή του Παιδιατρικού-Ογκολογικού Τμήματος στη «Harley Street Clinic” και διευθυντή Παιδο-Νευροογκολογίας στο «The Royal Marsden NHS Foundation Trust» του Λονδίνου, ο οποίος προγραμματίζει να εξετάζει εθελοντικά τα καρκινοπαθή παιδιά στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο "Υγεία" της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως δύο φορές ανά τετράμηνο και παράλληλα θα συνεργάζεται με τους συναδέλφους του στην Ελλάδα για τη θεραπεία αυτών των παιδιών.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Έλληνα ιατρό Δημήτρη Γιαννούση - Ο Πατρινός χειρουργός που σώζει ζωές σ’εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη.

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/bgerraxtfu5579f3be17e14.jpgΌπου υπάρχει πόνος και ανάγκη ο Πατρινός χειρουργός Δημήτρης Γιαννούσης είναι εκεί. Γενικός Χειρουργός, Διδάκτορας Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με σεμινάρια αντιμετώπισης πολεμικού τραύματος. Με πτυχίο στην Αεροπορική Ιατρική και διπλώματα Διασώστη του Ελληνικού και Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού.

Αίτημα 49 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί στην Ολομέλεια το πόρισμα για το χρέος

epitropiΑίτημα προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να διεξαχθεί συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί των αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, απευθύνουν 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επιστολή τους προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων ότι πρέπει «να ενισχυθεί η απαίτηση και ο αγώνας της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/6/2015

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων


Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων καθιερώθηκε για πρώτη φορά με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 4 Δεκεμβρίου του 2000 και γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 20 Ιουνίου 2001, με αφορμή τα 50 χρόνια από την υπογραφή της «Συνθήκης για το καθεστώς των προσφύγων».
Η Συνθήκη αυτή προέβλεπε, μεταξύ άλλων, τη σύσταση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η οποία ήταν επιφορτισμένη να βοηθήσει στη μετεγκατάσταση των 1,2 εκατομμυρίων Ευρωπαίων που είχαν μείνει άστεγοι εξαιτίας του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

Γιατί λαλούν οι κόκορες κάθε πρωί;

Οι πετεινοί είναι τα ξυπνητήρια της φύσης καθώς κάθε πρωί λαλούν και
"ξεσηκώνουν" όσους κοιμούνται...
Το πρωινό λάλημα είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο πετεινός υπερασπίζεται το ζωτικό του χώρο και τα δικαιώματά του πάνω στις κότες. Μόλις ξημερώσει, είναι έτοιμος να προασπίσει την περιοχή του από ενδεχόμενους εισβολείς, που ίσως την παραβίασαν κρυφά μέσα στο σκοτάδι.

Καιρός (Σάββατο 20- 6-15)



Στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά πρόσκαιροι όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα Σάββατο κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο