Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


IO DI NOTTE Al Bano

Ελληνική ταινία : Μια τρελή, τρελή οικογένεια


Εντυπωσιακό! Δείτε πως μπορείτε να φάτε απλά και εύκολα ένα καρπούζι! (VIDEO) -

5Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου και σαρώνει!
Στο βίντεο παρουσιάζεται ίσως ο πλέον εύκολος, γρήγορος και συνάμα εντυπωσιακός τρόπος για να απολαύσει κάποιος ένα καρπούζι

Γιατροσόφια της γιαγιάς… για σύγχρονες παθήσεις

Τα κλασικά γιατροσόφια των γιαγιάδων μας μπορεί σε ορισμένους να φαντάζουν σήμερα
ξεπερασμένα, αλλά η αλήθεια είναι, ότι πολλές φορές έχουν αποδειχτεί σωτήρια για διάφορες παθήσεις...
Καθημερινά βρισκόμαστε μπροστά σε γνωστά από όλους μας υλικά, τα οποία μπορεί να μην αντικαθιστούν τις ενδεικνυόμενες φαρμακευτικές αγωγές, πολύ συχνά όμως χρησιμεύουν στη θεραπεία πολλών ασθενειών.

«Ανεβαίνοντας τον Άθω», ένα τοπίο συγκλονιστικής ομορφιάς από την Ουρανούπολη μέχρι την κορυφή του όρους...

Clipboard02
Κείμενο και βίντεο αναγνώστη: «Το βίντεο απεικονίζει την διαδρομή που ακολουθήσαμε από την Ουρανούπολη μέχρι την κορυφή του όρους Άθω. Το Άγιο Όρος είναι ένας ευλογημένος τόπος… Είτε πιστεύει κάποιος, είτε όχι, αξίζει να το επισκεφτεί για να γνωρίσει μια διαφορετική Πολιτεία και ένα ασύγκριτου κάλους φυσικό τοπίο. Η διαδρομή που ακολουθήσαμε απαιτεί αρκετά καλή φυσική κατάσταση, διότι είναι 9 περίπου χιλιομέτρων με υψομετρική 2.033 μέτρων, αρκετά επίπονη και απαιτητική…» Δείτε ένα όμορφο βίντεο που περιγράφει το ταξίδι στο περιβόλι της Παναγίας, από την Ουρανούπολη που ξεκινάει το καραβάκι, μέχρι την κορυφή....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Κοιτάσματα 1,7 τρισ. ευρώ στην Ελλάδα» Του Νίκου Λυγερού

nikos-lygeros
Κοιτάσματα αξίας άνω του 1,7 τρισ. ευρώ «κρύβονται» σε Ιόνιο και νότια Κρήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του καθηγητή Νίκου Λυγερού.

Σε διάλεξη που διοργάνωσε η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο κ. Λυγερός υποστήριξε πως μόνο το δεύτερο κοίτασμα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας για 450 χρόνια.

Αποκάλυψη :Γιατί ο Καμμένος τα έχει πάρει με τα NH-90 και ξετινάζει την σύμβαση;

¬―ΝΉœΆ«”…Ρ≈” …Χ…ΝΕίναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα Θέματα εξοπλισμών και άλλα τινά είναι γνωστό  η  μανία που έχει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με τα Ελικόπτερα NH-90  και τα έχει πάρει στην κράνα που λέμε και στο Στράτευμα !
Εκτός των άλλων που σίγουρα αυτή η υπόθεση θα πάει στην δικαιοσύνη ο Πάνος Καμμένος έχει και προσωπική εμπειρία ….

Διάλειμμα για να...χτυπιέστε από τα γέλια!!! :

Ο Ζουράρις καίει μεταφράστρια..!!!


http://www.efenpress.gr/

Σύνταξη και στους άγαμους γιους


11417383569

Το δικαίωμα να εισπράττουν σύνταξη μετά τον θάνατο του πατέρα τους -δημοσίου υπαλλήλου ή συνταξιούχου, λειτουργού ή στρατιωτικού- θα έχουν πλέον όχι μόνο οι άγαμες θυγατέρες, αλλά και οι άγαμοι γιοι. Σύμφωνα με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, «λαμβάνοντας υπόψη του τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες διαβίωσης, προχωρά στην πλήρη εξομοίωση των προϋποθέσεων κάτω από τις οποίες τα παιδιά, είτε αγόρια, είτε κορίτσια, μπορούν να εισπράττουν πλέον σύνταξη λόγω του θανάτου του γονέα τους».

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ


taxcraz4-thumb-large

Του Κώστα Τσιαντή

Α. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», έλεγαν οι μακρινοί μας πρόγονοι. Τη ρήση αυτή ας αναμνησθεί η κυβέρνηση που διαπραγματεύεται για να βρει λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα εξ αιτίας των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.
Μετά από πέντε χρόνια μνημονιακής πολιτικής καταμαρτυρείται πλέον απ’ όλες τις μεριές του πολιτικού φάσματος- πλην των προπαγανδιστών του success story- ότι η πολιτική των Μνημονίων απέτυχε και κατέστρεψε την Ελλάδα και το λαό της.

Φαντάροι σε ρόλο… δασκάλου!


831FANTAROI(STRATOPEDO)

Την πρόταση να αξιοποιούνται στα ακριτικά σχολεία, ελλείψει εκπαιδευτικών, οι φαντάροι που υπηρετούν στην παραμεθόριο, συζήτησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς. Χθες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος,υποδέχθηκε στο υπουργείο του, τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, χωρίς όπως να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα της συνάντησης.

Οι εταίροι και οι… εταίρες

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 
Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι εταίροι και οι εγχώριες …εταίρες τους το νέο «Όχι»που άρθρωσε χθες στις Βρυξέλλες η Ελλάδα.
Μαθημένοι, οι ξένοι, στην υποτακτικότητα των άλλων, ειδικά από την εποχή του Σημίτη μέχρι πρόσφατα, και άμαθοι από αντιρρήσεις μιας μικρής χώρας, με ακόμη μικρότερο πολιτικό προσωπικό τόσα χρόνια, συμπεριφέρονται όπως οι νταβατζήδες που ξέρουν ότι, εάν αυτονομηθεί το ανθρώπινο «εμπόρευμα» που εξουσιάζουν, δεν θα χάσουν μόνο τα λεφτά τους, αλλά και τη δουλειά τους…

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ! Ποιοι χάνουν τον ύπνο τους; Στη φόρα η λίστα των Ελλήνων δημοσιογράφων που εκπαίδευε το ΔΝΤ

Η επιτροπή αλήθειας της Βουλής ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης ότι...
το ΔΝΤ έκανε σεμινάρια σε δημοσιογράφους για να εξηγήσει τις θέσεις και να προβάλλει τις απόψεις του, θα ζητήσει τα ονόματα αυτών των Ελλήνων δημοσιογράφων που παρακολούθησαν αυτά τα σεμνινάρια.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/6/2015

Καιρός (Τετάρτη 17- 6-15)



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία οπού θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.