Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Charles Aznavour Venecia sin ti 

Ελληνική ταινία :ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΓΛΕΤΖΕΣ


ΤΕΣΤ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας!

Τεστ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας
Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πια προέκταση του εαυτού μας, καθώς δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό και το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε, να ενημερωνόμαστε, να κάνουμε συναλλαγές, να περνάμε το χρόνο μας παίζοντας παιχνίδια και όχι μόνο.

Μάλιστα, έχει καθιερωθεί πλέον ο όρος nomophobia (no-mobile-phone phobia) ώστε να περιγράψει το «άγχος αποχωρισμού» που βιώνουν ορισμένα άτομα όταν δεν έχουν στη διάθεσή τους το κινητό τους τηλέφωνο.

Εκδόθηκε προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 450 θέσεων στη ΔΕΗ



Εκδόθηκε η 3Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 450 θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη ΔΕΗ ΑΕ.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της αρχής) στη διαδικασία αρχίζει την 1η Ιουλίου και λήγει στις 15 Ιουλίου 2015.

Τράκαρα με ανασφάλιστο... Τι πρέπει να κάνω;

Λόγω του αυξημένου αριθμού ανασφάλιστων... 
αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους οι πιθανότητες να προκληθεί ένα τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα είναι αυξημένες.


Έτσι, χρήσιμο για κάθε οδηγό είναι να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που έχει τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

Τι πρέπει να κάνω:

Τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Μπορεί τα παιδιά να μετρούν αντίστροφα και να ανυπομονούν να κλείσουν τα σχολεία ώστε να "πετάξουν" μακριά τις τσάντες και τα βιβλία, όμως για τους γονείς, η φύλαξη των μικρών τους "θησαυρών" αποτελεί πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αρκετοί Δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν να "τρέξουν" προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι δωρεάν, ειδάλλως απαιτείται μικρό κόστος για να μην επιβαρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Φοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ αφήνουν τις διακοπές για να στελεχώσουν τα κέντρα υγείας ενόψει καλοκαιριού


41-744x558


Πριν ακόμη ορκιστούν στον Ιπποκράτη αποφάσισαν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο τους καλοκαιρινούς μήνες, και μάλιστα θυσιάζοντας τις δικές τους διακοπές. Ο λόγος για 70 φοιτητές της Ιατρικής Σχολής οι οποίοι θα προσφέρουν εθελοντική υποστήριξη σε πέντε Κέντρα Υγείας σε πέντε από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, συναισθανόμενοι τις αυξημένες ανάγκες και ελλείψεις, που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας.

Το ΣΔΟΕ άνοιξε και θυρίδες: Ο δικηγόρος που είχε κρύψει 5,8 εκατ. ευρώ -Νέες απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής (λίστα)

Το ΣΔΟΕ άνοιξε και θυρίδες: Ο δικηγόρος που είχε κρύψει 5,8 εκατ. ευρώ -Νέες απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής [λίστα]Αρχιτέκτονας είχε αποκρύψει 9 εκ. ευρώ!


του Γιώργου Παππού
Ασύλληπτη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ, φέρνουν για μια ακόμα φορά στο φως οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ και πλέον εναπόκειται στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. να καταλογίσουν τάχιστα τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία σε pdf. Έτσι για να μην ξεχνάμε ...




129 Νεοελληνικά Αναγνώσματα, 3.390 έργα 480 συγγραφέων, τα οποία συγκροτούν το διασωσμένο και προσωπικό, πλήρες κατά το δυνατόν, Αρχείο της Δρ. Χρυσάνθης Κουμπάρου-Χανιώτη.
Πρόκειται για τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκονταν στην Ελλάδα για το μάθημα των "Νέων Ελληνικών" (Λογοτεχνίας) από το 1884 έως το 1977 στους κύκλους εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στη σημερινή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Παζάρι της Α΄ Κοινότητας για το Παιδικό Χωριό SOS


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικο χωριο sos

Σήμερα το πρωί σύμβουλοι της Α΄ Κοινότητας και φίλες στήναμε τα πράγματα που φέρατε.
Σας περιμένουμε:


μπλουζάκια μακό 0,50,
φουλάρια-ζώνες 0,50-1,50,

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/6/2015

FT: Επιφανείς οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο ζητούν από την Ευρώπη, να αποδεχθεί τις προτάσεις της κυβέρνησης


FT: Επιφανείς οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο ζητούν από την Ευρώπη, να αποδεχθεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα επιφανών οικονομολόγων από όλο τον κόσμο υπογράφουν επιστολή που δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times κάνοντας έκκληση στους πιστωτές της Ελλάδας να "δώσουν ελπίδα και όχι απόγνωση".
Στους υπογράφοντες την επιστολή περιλαμβάνονται ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο επιφανής Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί αλλά και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Μάσιμο Ντ' Αλέμα.

5ο τουρνουά Street Volley στο δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης



Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το ετήσιο τουρνουά STREET VOLLEY αγοριών-κοριτσιών. Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή και ώρα 09.00 πμ, στην οδό Μ.Αλεξάνδρου ( Πλατεία Επταλόφου).

Καιρός (Σάββατο 6- 6-15)



Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο