Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Poll - Άνθρωπε αγάπα


Ελληνική ταινία :Δεσποινὶς διευθυντής


Έτοιμο σχεδόν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, με 10.000 δωμάτια !!!


Το ξενοδοχείο Abraj Kudai όπως θα ονομάζεται αναμένεται να
έχει 10.000 δωμάτια και σουίτες περίπου 686.000 τετραγωνικών ποδιών!

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο σκοπεύει να κατασκευάσει η... Σαουδική Αραβία μέχρι το 2017.

Το ξενοδοχείο Abraj Kudai όπως θα ονομάζεται αναμένεται να έχει 10.000 δωμάτια και σουίτες περίπου 686.000 τετραγωνικών ποδιών. Θα είναι τεσσάρων με πέντε αστέρων και η κατασκευή του αναμένεται να κοστίσει 3,5 δισ. δολάρια.

Τι να κάνετε αμέσως μόλις σας "πιάσει" κράμπα



Έντονος και ξαφνικός πόνος που εκδηλώνεται κυρίως στην περιοχή της γάμπας, στα δάχτυλα των ποδιών και οφείλεται σε συστολή που παθαίνει κάποιος μυς. Διαρκεί περίπου 3 λεπτά, είναι αρκετά δυνατός και αφήνει ένα μικρό "πιάσιμο" για μερικές μέρες στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η κράμπα.

«Θαύμα»! Αστυνομικοί έκαναν ανάπηρο να περπατήσει


«Θαύμα»! Αστυνομικοί έκαναν ανάπηρο να περπατήσει

Ακόμα και… θαύματα κάνουν οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου Ηρακλείου, οι οποίοι μέχρι και «ανάπηρο» έκαναν να περπατήσει, γράφει το CretaLive.
Η υπόθεση αφορά σε μία ακόμα απόπειρα διακίνησης παράνομου μετανάστη στο εξωτερικό, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση ο διακινητής είχε στήσει ολόκληρο σκηνικό προκειμένου να παραπλανήσει τις Αστυνομικές Αρχές.

Διώξτε τα άλατα από το σίδερο με τρείς απλές κινήσεις!

Αν το σίδερο σας έχει γεμίσει άλατα, δεν είναι
κάτι ανησυχητικό, αλλά αν το αφήσετε στη μοίρα του τότε θα αρχίσετε να ανησυχείτε.

Ακολουθείστε αυτά τα τρία απλά βήματα και το ατμοσίδερο σας θα καθαρίσει αμέσως!
1. Γεμίστε το δοχείο μέχρι τη μέση με άσπρο ξύδι και βάλτε τον διακόπτη σε λειτουργία ατμού. Το ξύδι θα διαλύσει τα άλατα την ώρα που το σίδερο ζεσταίνεται.

100 δόσεις: Στις πρώτες 20 ημέρες ρυθμίσεις για 6,2 δισ. ευρώ


100 δόσεις: Στις πρώτες 20 ημέρες ρυθμίσεις για 6,2 δισ. ευρώ

Εντυπωσιακή είναι η αποδοχή των πολιτών που σπεύδουν να μπουν στις 100 δόσεις που νομοθέτησε η κυβέρνηση, καθώς μόλις στις πρώτες 20 ημέρες ισχύος της ρύθμισης 524.000 οφειλέτες έχουν κάνει αιτήσεις για την ρύθμιση συνολικών χρεών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους 6,2 δισ. ευρώ.

Η προκήρυξη για τα πετρέλαια Ιονίου απάντηση στην αλβανική πρόκληση


Η προκήρυξη για τα πετρέλαια Ιονίου απάντηση στην αλβανική πρόκληση

Αδιάσειστο στοιχείο των πρόσφατων αλβανικών προκλήσεων περί αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ιονίου, αλλά και στις χερσαίες περιοχές των Ιωαννίνων, αποτελεί η προκήρυξη του διαγωνισμού παραχώρησης των 20 θαλάσσιων οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη.

Το ποτήρι οφθαλμαπάτη που παίζει με το μυαλό! Δείτε το βίντεο


Ο χρήστης του YouTube «PortraitPainter Pabst» έχει μαγέψει
πάνω από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους με την απίστευτη δημιουργία του!


Κατάργηση χαρτονομισμάτων «θα τεθεί στo G7″ – Μας οδηγούν σε έναν πλανήτη φυλακή.

*Κάνουν σχέδια, αλλά όπως και άλλες φορές θα πέσουν στο κενό, διότι
δεν έχει φτάσει η ώρα για αυτά που θέλουν να περάσουν..
Ο γερμανός καθηγητής Οικονομίας και μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Μπόφινγκερ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των χαρτονομισμάτων…

Έκλεισε ο Πύργος του Άιφελ λόγω... πορτοφολάδων


  • Ο Πύργος του Άιφελ, ένα από τα μνημεία που δέχονται τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο, παρέμεινε κλειστός στο Παρίσι, καθώς οι εργαζόμενοι σ' αυτόν πραγματοποίησαν στάση εργασίας για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των πορτοφολάδων οι οποίοι απειλούν τουρίστες και προσωπικό.

Σήμερα κάνουμε βόλτα στα ανατολικά τείχη και στον αναστηλωμένο Πύργο του Τριγωνίου



Σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2015 Το Σωματείο "Φίλοι Μνημείων Θεσσαλονίκης" ξεκινά τις περιηγήσεις στα μνημεία της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενοι από ειδικούς επιστήμονες.
Η πρώτη βόλτα θα γίνει στα ανατολικά τείχη και στον αναστηλωμένο Πύργο του Τριγωνίου. Σημείο συνάντησής είναι ο χώρος μπροστά στον Πύργο του Τριγωνίου, ώρα 10.45 π.μ.

4ο Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης σήμερα στους Αμπελόκηπους



Τη δυνατότητα να χαρίσουν όσα πράγματα δεν χρειάζονται και να πάρουν κάτι άλλο που τους είναι απαραίτητο, θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου στο "4ο Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης" που θα πραγματοποιηθεί δίπλα στο πάρκινγκ Φιλίππου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/5/2015

Καιρός (Κυριακή 24- 5-15)

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια δυτικοί φτάνοντας στο Μυρτώο Πέλαγος σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι.