Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κερκυραίοι μαθητές δημιούργησαν καινοτόμο εφαρμογή -Βοηθάει τα παιδιά που είναι σε κίνδυνο [εικόνες]

Κερκυραίοι μαθητές δημιούργησαν καινοτόμο εφαρμογή -Βοηθάει τα παιδιά που είναι σε κίνδυνο [εικόνες]
Πενήντα μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Κέρκυρα, με κίνητρο την βοήθεια προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία καινοτόμο εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.
Μέσω αυτής ένα παιδί που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ή πανικό, με δύο μόνο κλικ, μπορεί να ενημερώνει την οικογένειά του.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία : Μερικοί το προτιμούν κρύο


Ξεκινούν την Παρασκευή οι αιτήσεις για τα πειραματικά σχολεία

Ξεκινούν την Παρασκευή οι αιτήσεις για τα πειραματικά σχολεία
Την Παρασκευή 22 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία της χώρας αλλά και για όλους όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη γραπτή δοκιμασία για τις πρότυπες σχολικές μονάδες.

Απεργούν την Τετάρτη γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Απεργούν την Τετάρτη γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συγκροτούν κοινό μέτωπο και κατέρχονται σε 24ωρη απεργία στις 20 Μαΐου με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Πράσινος θησαυρός η ελιά Χαλκιδικής, με εξαγωγές 450 εκατ. δολαρίων


Πράσινος θησαυρός η ελιά Χαλκιδικής, με εξαγωγές 450 εκατ. δολαρίων

Το μεγάλο success story για την οικονομία της Χαλκιδικής: Εκτεταμένη παραγωγή, κυριαρχία στην ελληνική επιτραπέζια ελιά και μαζικές εξαγωγές με σήμα κορυφαίας ποιότητας
της Άννης Καρολίδου
Ένα τεράστιο success story για την οικονομία της Χαλκιδικής αλλά και την εθνική οικονομία, είναι η ελαιοκαλλιέργεια, με την επιτραπέζια χαλκιδικιώτικη ελιά (πράσινη, χονδροελιά, σταφιδάτη) να έχει το 55% του συνόλου της παραγωγής στη χώρα και να πραγματοποιεί εξαγωγές που το 2014 έφθασαν τα 450 εκατ. δολάρια, από τα οποία τα 150 εκατ. δολάρια πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική.

10 βιντεάκια που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα

Τα πιο τρελά, τα πιο παράξενα και τα πιο διαδεδομένα βιντεάκια της εβδομάδας σε μια συλλογή!

http://www.aggoureos.gr/

Δείτε μια Απίστευτη φάρσα! [video]

1

Σε μία καφετέρια της Νέας Υόρκης στήθηκε ίσως η πιο καλοστημένη φάρσα η οποία θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας…

Η διατροφική αξία του γάλακτος γαϊδούρας


Η διατροφική αξία του γάλακτος γαϊδούρας

Αποτελούσε το μυστικό ομορφιάς της βασίλισσας Κλεοπάτρας. Ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που μίλησε για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Όπως και να έχει το γάλα γαϊδούρας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, τόσο για τα οφέλη του για την υγεία όσο και την ομορφιά.
Κύριο χαρακτηριστικό του γάλακτος γαϊδούρας είναι η ομοιότητά του με το μητρικό γάλα, όσον αφορά στην περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, και ειδικότερα στο πρωτεϊνικό του περιεχόμενο. Γι’ αυτό και το γάλα γαϊδούρας φαίνεται ότι πλεονεκτεί έναντι άλλων υποκατάστατων, σε περιπτώσεις βρεφών που εμφανίζουν αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.

Πέντε επιχειρηματικά πράγματα που κάνουν οι πλούσιοι



Το πλουσιότερο 1% του πλανήτη αυτή τη στιγμή ελέγχει το 48% του παγκόσμιου πλούτου. Οι 80 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο ελέγχουν σχεδόν 1,9 τρισ. δολάρια, ποσό που από την άλλη πλευρά ελέγχουν 3,5 δισ. άνθρωποι, πάνω δηλαδή από το μισό πλανήτη.
Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό! Υπάρχουν 80 άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που ελέγχουν όσα χρήματα ελέγχουν 3,5 δισ. άνθρωποι!

Ο ΟΤΕ έδωσε δικαίωμα να σας παρακολουθούν???


Help-Network-Security-ΟΤΕ

Το μεγαλύτερο μέρος των ADSL συνδρομητών του ΟΤΕ είναι απροστάτευτοι

Kατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήχθη από την εταιρείας μας, Help Network Securityμε έδρα τη Γερμανία και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Αποστόλου και Τσαμπίκο Κασιώτηκατέληξε ότι ο ΟΤΕ προμηθεύει τους πελάτες του με ρούτερ που έχουν ΔΥΟ επιπλέον κοινούς κωδικούς πρόσβασης με αποτέλεσμα η παρακολούθηση σας ή αν θέλετε το "Χακάρισμα" σας να μοιάζει με παιχνίδι .

Εκδήλωση του Βυζαντινού Μουσείου για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων





Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις 18 Μαΐου με ξενάγηση με θέμα την επανάχρηση των αντικειμένων στο Βυζάντιο.
Θα ακολουθήσει ξενάγηση με θέμα την επανάχρηση των αντικειμένων στο Βυζάντιο.

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις


Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με 105 χιλιάδες υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (44.200 στα Πανεπιστήμια και 24.145 στα ΤΕΙ).
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ως είθισται και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/5/2015

Καιρός (Δευτέρα 18- 5-15)

Με ιδιαίτερα καλό καιρό, αλλά και μικρή πτώση θερμοκρασίας ξεκινάει η εβδομάδα. Από το βράδυ, πάντως, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί 5 πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.