Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Στα αζήτητα στοιχεία με Έλληνες φοροφυγάδες στο Βερολίνο


Στα αζήτητα στοιχεία με Έλληνες φοροφυγάδες στο Βερολίνο

Ελβετική πρόταση για ανταλλαγή πληροφοριών φορολογικού περιεχομένου μεταξύ των δύο χωρών
CD με στοιχεία για Έλληνες φοροφυγάδες που κρύβονται πίσω από κωδικούς στις ελβετικές τράπεζεςκατέχει το Βερολίνο και προτίθεται να δώσει στις ελληνικές αρχές. Μέχρι τώρα, ωστόσο, δεν έχουν ζητηθεί από την ελληνική πλευρά.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Tρελοκόριτσο CHARMS

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (η κάλπικη λίρα )


Αφού βρίζουν σημαίνει γίνεται καλή δουλειά........


fake
«Όταν ο εχθρός σου σε επαινεί, ψάξε να βρεις που έχεις κάνει λάθος» λέει μια γνωστή φράση. 
netakias

Οι νεοφιλελεύθεροι αυτοικανοποιούνται προσπαθώντας να παρουσιάσουν την οικονομία ως φυσικό φαινόμενο, όπως πχ η πτώση μετεωρίτη ή μια πλημμύρα, αλλά δεν είναι.

Η οικονομία είναι ανθρώπινη επιλογή, κάνεις το ένα ή το άλλο κι ανάλογα την ανθρώπινη απόφαση συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο.  Η καταστροφή της Ελλάδας δεν είναι φυσικό φαινόμενο, είναι πολιτική απόφαση της Ευρώπης.

Δείτε Γιατί Ο Χαλκός Είναι Ένα Μέταλλο Που Τον Τρέμουν Όλα Τα Μικρόβια!



Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού.
Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις. Άραγε πόσο χρήσιμο είναι σήμερα για την υγεία το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού;

Το αύριο που ήδη έχει έρθει σ΄ένα βίντεο!

Το βίντεο αποδεικνύει με απλή παράθεση στοιχείων και
αριθμών ότι το αύριο είναι ήδη εδώ.

Αναδεικνύει τις νέες «υπερδυνάμεις» που έρχονται, τα επαγγέλματα που ήδη έχουν πεθάνει και αυτά που γεννιούνται αλλά ακόμη δεν τα έχουμε δει!

Τα 10 σημάδια που δείχνουν πως το παιδί σας έχει υψηλό IQ

Κάθε παιδί έχει την δίκη του ιδιαίτερη προσωπικότητα και αναπτύσσει τα ξεχωριστά του ταλέντα...
Υπάρχουν όμως μερικά σημάδια που αποκαλύπτουν πως το παιδί σας είναι χαρισματικό. 
Λέγοντας χαρισματικό εννοούμε ένα ιδιοφυές παιδί, το οποίο μπορεί να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο μέλλον.

Ανακοίνωσε την παραίτησή του ο Γιάννης Μίχος


Ανακοίνωσε την παραίτησή του ο Γιάννης Μίχος

Τους λόγους για τους οποίους παραιτείται από δήμαρχος Αριστοτέλη εξηγεί, σε ανακοίνωσή του, ο Γιάννης Μίχος
Τους λόγους για τους οποίους παραιτείται από δήμαρχος Αριστοτέλη εξηγεί, σε ανακοίνωσή του, οΓιάννης Μίχος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα η Voria.gr (εδώ).

Λαφαζάνης: Να αποτρέψουμε με όλα τα νόμιμα μέσα την κατασκευή των μονάδων βιομάζας στα Βασιλικά



Την επανεξέταση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για την αδειοδότηση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα στα Βασιλικά προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή, σχετικά με τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση δύο ιδιωτικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιομάζας, στην Κοινότητα Βασιλικών του Δήμου Θέρμης,

Πράσινο φως της Ε.Ε. για την κυκλοφορία γενετικά τροποποιημένων τροφών



Την έγκρισή της για την εισαγωγή και κυκλοφορία 19 γενετικά τροποποιημένων οργανισμών έδωσε σήμερα η Ε.Ε., δύο ημέρες μετά την πρότασή της προς τα κράτη μέλη για μια μεταρρύθμιση που θα τους επιτρέπει να απαγορεύουν την χρήση τους στο έδαφός τους.
Πρόκειται για 11 προϊόντα της αμερικανικής πολυεθνικής Monsanto -πολλές ποικιλίες σόγιας, αραβοσίτου, ελαιοκράμβης και βαμβακιού- βρίσκονται μεταξύ των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών που εγκρίθηκαν, διευκρινίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Θεσσαλονίκη: Σε κήπο οικόσιτων ζώων μετατρέπεται ο Ζωολογικός Κήπος


Θεσσαλονίκη: Σε κήπο οικόσιτων ζώων μετατρέπεται ο Ζωολογικός Κήπος


Τι προβλέπει το σχέδιο μετατροπής του Ζωολογικού Κήπου σε Κήπο Οικόσιτων Ζώων, που εγκρίθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης
Τη μετατροπή του Ζωολογικού Κήπου σε Κήπο Οικόσιτων Ζώων ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά την 9η τακτική συνεδρίασή του σήμερα, Παρασκευή. Για το συγκεκριμένο θέμα σας είχε ενημερώσει πρώτη η Voria.gr (δείτε εδώ).

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/4/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/4/2015

5.495 προσλήψεις το 2015 στους ΟΤΑ


5.495 προσλήψεις το 2015 στους ΟΤΑ

Στις 5.495 ορίζεται ο μέγιστος αριθμός προσλήψεων στους ΟΤΑ α” και β” βαθμού, για το 2015, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Καιρός (Σάββατο 25-4-15)








Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα Σάββατο κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και σταδιακή βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.