Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ και OLYMPIANS-ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ


Ελληνική ταινία


Ρούπελ 1941: "Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται"



70 χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την εποποιία των οχυρών της Γραμμής Μεταξά. Από 6 ως 10 Απριλίου 1941, οι μαχητές του Ρούπελ και των υπόλοιπων οχυρών της Γραμμής Μεταξά αντιμετώπισαν με ηρωισμό την επίθεση της 12ης γερμανικής στρατιάς υπό τον στρατάρχη Λιστ, αντιτάσσοντας την ανδρεία τους στην αριθμητική και τεχνολογική υπεροχή του αντιπάλου.

Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου: "Το 70,3% του χρέους αφορά μόνο τόκους - Ο ορισμός του επονείδιστου"


ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 6,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

"Το 70,3 % του συνόλου του ελληνικού δημόσιου χρέους αφορούν τόκους και αυτό από μόνο του αποτελεί τον ορισμό του επαχθούς και επονείδιστου χρέους", όπως αναφέρθηκε στη Γερουσία της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου.

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές


Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές

Σαφείς αποστάσεις από την κυβέρνηση παίρνει, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μίλησε σήμερα για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του, ζητώντας όμως τις τελικές αποφάσεις να τις πάρει το Μέγαρο Μαξίμου σε θέματα όπως η αντιμετώπιση του φαινομένου των καταλήψεων.

Ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία (Ιερά Μονή Φιλοθέου)




Εορτή: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

Η Ιερά αυτή Μονή ιδρύθηκε από τον όσιο Φιλόθεο, σύγχρονο του Αγίου Αθανασίου. Τον 16ο αιώνα ηγούμενος της διετέλεσε ο όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω. Το Καθολικό της Μονής κτίσθηκε το 1746 στη θέση όπου βρισκόταν και παλαιότερα ναός. Το 1752 αγιογραφήθηκε. Η βιβλιοθήκη της Μονής περιέχει 54 περγαμηνούς κώδικες του 11ου έως και του 14ου αιώνα,

Παγώνουν όλες οι διαδικασίες για την ΕΛΒΟ


Παγώνουν όλες οι διαδικασίες για την ΕΛΒΟ

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου των εργαζομένων στην (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων) ΕΛΒΟ είχε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας.
Ο υπουργός συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα της επιχείρησης και τους παρουσίασε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το μέλλον της εταιρείας.

Πάνω από 100 εκατ. το κέρδος της Αυστρίας από τα δάνειο στην Ελλάδα


Πάνω από 100 εκατ. το κέρδος της Αυστρίας από τα δάνειο στην Ελλάδα

Εισέπραξε το ποσό σε τόκους
Περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ είναι το κέρδος που αποκόμισε μέχρι το τέλος του 2014 ηΑυστρία, εισπράττοντας το ποσό αυτό ως τόκους από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της Βιέννης, με διμερές δάνειο, στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα.

Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης ο τραπεζίτης που ξέπλενε εξοπλιστικά και Siemens


Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης ο τραπεζίτης που ξέπλενε εξοπλιστικά και Siemens

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκδόσεων Γιάννη Αγγελή, ο τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ (Jean Claude Oswald), πρόσωπο – κλειδί τόσο στο σκάνδαλο των εξοπλισμών όσο και στο σκάνδαλο της Siemens.
Κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εκατοντάδων εκατ. ευρώ και εντοπίστηκε στο Αμπου Ντάμπι όπου συνελήφθη με βάση το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο κ. Αγγελής.

Η Βίκυ Σταμάτη αποφασισμένη να «κάψει» κόσμο για τις μίζες


Η Βίκυ Σταμάτη αποφασισμένη να «κάψει» κόσμο για τις μίζες

Η Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόδραση και την επιστροφή της στο Δρομοκαΐτειο, φέρεται τώρα διατεθειμένη να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτείου, φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει και να «κάψει» όσους την έχουν γλιτώσει, μια και, όπως ισχυρίζεται, ξέρει πολλά για τις μίζες και είναι έτοιμη να δώσει ονόματα και διευθύνσεις προσώπων που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί!

Εδώ γελάμε.....


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο


  


Η παγκόσμια οικονομία σε παραδείγματα με αγελάδες

    
Η παγκόσμια οικονομία με παραδείγματα...
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και
 δίνεις τη μία στο γείτονά σου
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
 : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα
ΦΑΣΙΣΜΟΣ
 : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα
ΝΑΖΙΣΜΟΣ
 : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας

Γιατί το Άγιο Φως δεν καίει! [Βίντεο-Φώτο]

6.agio fos
Κάθε χρόνο τα ίδια..δηλώσεις αμφισβήτησης του Αγίου Φωτός ή ότι δήθεν κοστίζει η μεταφορά του στην Αθήνα.Ας μην μένουμε όμως σε αυτά..ίσως είναι και αναγκαία «κακά».
Το Άγιο Φως δεν καίει τα πρώτα λεπτά και αυτό είναι το θαύμα της ζωντανής πίστης,λένε οι ιερείς μας.Εμείς παραθέτουμε και μερικά στοιχεία για να πειστούν και οι πιο άπιστοι..

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

MIT: Έλληνες οι 6 στους 10 διασημότερους ανθρώπους όλων των εποχών


MIT: Έλληνες οι 6 στους 10 διασημότερους ανθρώπους όλων των εποχών


Στόχος της εν λόγω μελέτης είναι να καταγράψει την αναγνωρισιμότητα των ιστορικών προσωπικοτήτων
Κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο στο νέο πρότζεκτ της Macro Connections από το Media Lab του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) με το όνομα Pantheon, το οποίο λαμβάνοντας υπόψη της βάσεις για τη φιλοσοφία, την επιστήμη και τον πολιτισμό, ανέδειξε τους 10 διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Καιρός ( Μ. Τρίτη 7-4-15)



Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας.