Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

The Olympians - Anamnisis

Ελληνική ταινία


35 πράγματα για τα οποία θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο καθώς μεγαλώνεις

Μετά από χρόνια και όσο μεγαλώνεις, το μόνο πράγμα που δεν θα πρέπει να κάνεις είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ξεκίνα τις αλλαγές πριν τα χρόνια περάσουν και μετανιώνεις.

1) Που δεν ταξίδεψες όσο περισσότερο γίνεται, όταν σού δόθηκε η ευκαιρία. Mεγαλώνοντας θα αντιληφθείς πως τα ταξίδια είναι πολύ πιο εύκολα όσο είσαι νέος και πολύ πιο οικονομικά, ειδικά αν αποκτήσεις οικογένεια και πρέπει να πληρώνεις για τρία ή και τέσσερα επιπλέον άτομα.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι το έθνος βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtZcyYaTGri7voPHmuDeIMC3H_u7wYIucfUgcR3-nClqmmza2wa-lJJPtw2SIRSKZ1XI66w7j_Wn4hTSuqGP8A8G917UYFlTr0qHKq2YN78gEm9wEBf4gxuyKBrq9qzahlIqG1cYsWCdU/s1600/ellinotourkika+synora.jpg

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ 


Μετά την πρόσφατη αμφισβήτηση της κυριότητας 16 ελληνικών νησιών από τον Τούρκο υπουργό Αμύνης, Ισμέτ Γιλμάζ, στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, υπουργός Εθνικής Αμύνης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα». 

Μυστικές εκθέσεις: Ανυπολόγιστες οι συνέπειες ενός Grexit για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια οικονομία

ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ.ΕΥΡΩ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΕ 

Στο ιλιγγιώδες ποσό του 1 τρισεκ. ευρώ με το βάρος να πέφτει κυρίως σε Ευρώπη και ΗΠΑ, φθάνει το κόστος μιας πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Όπως προκύπτει από μυστικές εκθέσεις που έχουν συντάξει όλοι οι βασικοί παίκτες του δανειστικού πακέτου της Ελλάδας

Ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία (Ιερά Μονή Καρακάλλου)


Εορτή: Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Για πρώτη φορά η Μονή αναφέρεται σε πράξη του 1018. Υπέστη πολλές καταστροφές από επιδρομές πειρατών, σταυροφόρων και Καταλανών. Το Καθολικό τιμάται στους πρωτοκορυφαίους αποστόλους Πέτρο και Παύλο. Είναι κτίσμα του 16ου αιώνα και τοιχογραφήθηκε τον 17ο αιώνα. Η βιβλιοθήκη περιέχει 42 περγαμηνούς κώδικες του 9ου έως 14ου αιώνα και 237 χαρτώους.

Συγκλονιστική κίνηση Ρώσου αξιωματικού κατά την επίσκεψη στα Καλάβρυτα > ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ…




ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ…
ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΪΧΣΤΑΓΚ!


Συγκλόνισε η κίνηση Ρώσου αξιωματικού κατά την επίσκεψη στο μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.

Το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επισκέφθηκαν αξιωματικοί και πλήρωμα του ρωσικού ιστιοφόρου «Kruzenshtern». Αφού παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τις διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου 1943 στα Καλάβρυτα, μπήκαν στο χώρο του Μουσείο.

Βόμβα μεγατόνων από Βίκυ: «Θέλω να μιλήσω για τις μίζες, κύριοι εισαγγελείς»


POKLEISTIKO SPIRO

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη κατά τη διάρκειας της κατάθεσής της στους εισαγγελείς κ.κ Ντογιάκο και Πεπόνη για την απόδρασή της είπε:
«Κύριοι εισαγγελείς, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να σας αποκαλύψω ποιοι κρύβονται πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις μίζες».

Η Ζωή «τινάζει» τη Siemens στον αέρα – Ζητά 2 δισ. ευρώ από τη γερμανική εταιρεία


Η Ζωή «τινάζει» τη Siemens στον αέρα – Ζητά 2 δισ. ευρώ από τη γερμανική εταιρεία

«Άκυρο» και «υπό αμφισβήτηση» χαρακτήρισε των εξωδικαστικό συμβιβασμό ελληνικού Δημοσίου και γερμανικής Siemens η Ζωή Κωνσταντοπουλου κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Και ο Ιούδας ζήτησε μίζα…

Τότε πορευθείς εις εκ των δώδεκα, ο λεγόμενος Ιούδας ο Ισκαριώτης
προς τους αρχιερείς είπε· τι θέλετέ μοι δούναι καγώ υμίν παραδώσω αυτόν;

Ω βρωμερό λάλημα! Ω ασυλλόγιστη τόλμη! Το θυμούμαι και τρέμω, αγαπητοί, πώς βγήκε από στόμα το λάλημα, πώς κίνησε τη γλώσσα, πώς δεν ξεριζώθηκε από το κορμί η ψυχή, πώς δεν παραλύσανε τα χείλη, πώς ο νους του δεν ξεστάθηκε. Τι θέλετέ μοι δούναι, καγώ υμίν παραδώσω αυτόν;

Εδώ γελάμε.....


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο



Κορυφαίο ανέκδοτο!
    Είναι δύο οδοκαθαριστές μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων και μαζεύουν τα σκουπίδια από τη μεγαλειώδη διαδήλωση της προηγούμενης ημέρας. Ξαφνικά σηκώνεται ένα βοριαδάκι και κάποια από τα χαρτιά που είχαν μαζευτεί...από τους δύο οδοκαθαριστές, μπαίνουν στο γραφείο του Γιωργάκη, από το ανοιχτό παράθυρο…
    Τρέξε να προλάβεις, λέει πανικόβλητος ο ένας οδοκαθαριστής στον άλλο.

Οι 8 αλλαγές στη φορολόγηση εισοδημάτων - Τι θα ισχύσει για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες

Oκτώ σημαντικές αλλαγές θα ισχύσουν φέτος στον τρόπο φορολόγησης των εισοδημάτων 5,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων. Mε τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά «πόθεν έσχες» για όλες τις δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχειών, δηλαδή ακόμη και για τα ποσά που καταβλήθηκαν εντός του 2014 με σκοπό την αγορά μετοχών και ομολόγων, την ίδρυση ή την απόκτηση επιχειρήσεων και τη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιριών.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις 32.433 ατόμων στους δήμους



Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, ανοίγει ο ΟΑΕΔ την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ανέργων για την τοποθέτηση 32.433 ατόμων σε δήμους, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν με 5μηνες συμβάσεις και αμοιβές 17,27 ευρώ ημερησίως και 431,75 ευρώ μηνιαίως αν είναι κάτω των 25 ετών και 19,81 ευρώ ημερησίως και 495,25 ευρώ μηνιαίως αν είναι ηλικίας πάνω από 25ετών.

Καιρός ( Μ. Δευτέρα 6-4-15)



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες από τα βορειοδυτικά της χώρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο
επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) που εξέδωσε την Κυριακή (5/4/2015) ο καιρός για τις επόμενες μέρες θα έχει ως εξής: