Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Βόμβα μεγατόνων από Βίκυ: «Θέλω να μιλήσω για τις μίζες, κύριοι εισαγγελείς»


POKLEISTIKO SPIRO

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη κατά τη διάρκειας της κατάθεσής της στους εισαγγελείς κ.κ Ντογιάκο και Πεπόνη για την απόδρασή της είπε:
«Κύριοι εισαγγελείς, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να σας αποκαλύψω ποιοι κρύβονται πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις μίζες».

Οι δύο εισαγγελείς έμειναν για λίγο άφωνοι και της είπαν ότι εφόσον είναι αποφασισμένη να μιλήσει, «θα σας καλέσουμε εντός των ημερών για να μας πείτε ό,τι ξέρετε. Ελπίζουμε να έχετε να καταθέσετε ονόματα και διευθύνσεις»
- Β. Σταμάτη: «Έχω πολλά να πω».
Οι εισαγγελείς της έδωσαν χρόνο για να σκεφτεί και οι ίδιοι να διερευνήσουν μέσω των γιατρών αν είναι σε θέση να μιλήσει λογικά.
Η κυρία Σταμάτη επιμένει μέχρι τώρα ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στους δύο εισαγγελείς και ότι έχει να πει, όπως ήδη είπε στους εισαγγελείς, πολιτικά πρόσωπα και μεγάλους επιχειρηματίες, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις μίζες των εξοπλισμών.
Κυκλοφορούν ήδη μεταξύ των συνηγόρων διάφορα ονόματα που υποτίθεται ότι θα αποκαλύψει η Βίκυ Σταμάτη. Αν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, πρόκειται για πρωτοκλασσάτους πολιτικούς και βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ελίτ της χώρας.
Η συνομιλία αυτή της κ. Σταμάτη με τους δύο εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη δεν ήταν εν γνώση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος την ίδια μέρα έλεγε στο spirospero.gr ότι «κατά την εξέταση στις 29 Απριλίου των Σημίτη, Βενιζέλου, Παπαντωνίου και Βάσως Παπανδρέου δεν πρόκειται να πάρω κανέναν  μαζί μου, απλώς θα τους θέσω ερωτήσεις».
Τα όσα είπε στους δύο εισαγγελείς η κ. Βίκυ Σταμάτη έχουν φέρει αναβρασμό τόσο στην υπεράσπισή της όσο και στην υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η υπεράσπιση της Βίκυς δήλωσε στους εισαγγελείς ότι όταν θα κληθεί η κυρία Σταμάτη να πει αυτά που υποστηρίζει ότι έχει να πει, δεν θα παραστεί: «Είναι θέμα που αφορά τη Δικαιοσύνη και δεν θέλουμε να αναμειχθούμε», τόνισαν οι εκπρόσωποι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου