Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τα όνειρα των γονιών που καταπιέζουν το παιδί

Οι γονείς αποτελούν δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή των παιδιών και η επιρροή τους είναι αναμφισβήτητα μεγάλη στην εξέλιξη της προσωπικότητας και της ζωής τους. Δεν χωρά αμφιβολία πως όλοι οι γονείς κάνουν όνειρα για τα παιδιά τους στα οποία τα βλέπουν να είναι υγιή, ευτυχισμένα και να διαπρέπουν επαγγελματικά.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: "ΥΙΕ ΜΟΥ ΥΙΕ ΜΟΥ"


                              
                              http://www.efenpress.gr/

Νίκησε τον νταή χωρίς να τον αγγίξεις! Ενα βίντεο που όλα τα παιδιά πρέπει να δουν! Το διαβάσαμε από το: Νίκησε τον νταή χωρίς να τον αγγίξεις! Ενα βίντεο που όλα τα παιδιά πρέπει να δουν!

http://www.mothersblog.gr/media/k2/items/cache/b897491ed585a6ef4d4998a6346929d2_L.jpgΤο bullying ή εκφοβισμός, έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και ειδικά μεταξύ των παιδιών στα σχολεία.
Είναι ένα σοβαρό φαινόμενο που πολλοί προσπαθούν να εξαλείψουν αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ένα κτήριο-μνημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ένα κτήριο-μνημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Το κτίριο-μνημείο, είναι έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ. Η κατασκευή του ξεκίνησε μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του 1890, που έπληξε την πόλη και ολοκληρώθηκε το 1893, με δωρεά του Ανδρέα Συγγρού.

Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου (Μέρος 2ο)


Τι είναι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου


Είδαμε στο πρώτο μέρος το Εθνικό σκέλος της γιορτής της 25ης Μαρτίου με τον απελευθερωτικό αγώνα εναντίον των Οθωμανών κατακτητών.Εκτός, όμως, από τον εθνικό της χαρακτήρα, η γιορτή της 25ης Μαρτίου έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα

Απίστευτη πατέντα: Με μια μπαλαντέζα και έναν αναπτήρα αλλάζεις τα φώτα στην ΔΕΗ και την φαλιρίζεις ! [video]

1


Θυμάστε την παλιά διαφήμιση που έλεγε..είδες η ΔΕΗ; … Ε τώρα υπάρχει νέο μότο…είδες ο λαός τι ανακαλύπτει; Βλέπουμε σύντομα η ΔΕΗ να μείνει άνεργη με αυτό το video…Με μια μπαλαντέζα και ένα αναπτήρα αλλάζεις τα φώτα στη ΔΕΗ!

Καμμένος-Μάρδας απαντούν εγγράφως για τους μισθούς των στρατιωτικών


Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ο ΥΕΘΑ και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών δίνουν το στίγμα της κυβέρνησης για τον χρόνο κατά τον οποίο θα αποκατασταθούν πλήρως οι μισθοί των στρατιωτικών,με βάση πάντα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Και χωρίς εισαγγελική παραγγελία η παρέμβαση της ΕΛΑΣ στα πανεπιστήμια


Και χωρίς εισαγγελική παραγγελία η παρέμβαση της ΕΛΑΣ στα πανεπιστήμια

Τι αναφέρει έγγραφη απάντηση που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Πανούσης, μετά από ερώτηση για περιστατικό φθορών εντός του χώρου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
«Στην περίπτωση που υπάρχει άμεσος κίνδυνος από την καθυστέρηση ή πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλουν να επεμβαίνουν, έστω και χωρίς παραγγελία του εισαγγελέα, για τη βεβαίωση του εγκλήματος, τη συλλογή των αποδείξεων και πειστηρίων και τη σύλληψη των δραστών».

Θεσσαλονίκη: Aπέλυσαν εργαζόμενη από κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης λόγω εγκυμοσύνης



Το πιο σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας βίωσε πριν από μερικούς μήνες μια εργαζόμενη σε κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, καθώς, ενώ ήταν έγκυος -και δύο ημέρες πριν λήξει η σύμβαση που είχε υπογράψει- οι επικεφαλής της επιχείρησης την ενημέρωσαν... μέσω τηλεφώνου ότι απολύεται, με αποτέλεσμα να αποβάλει το έμβρυο!

Ετοιμάζονται οι εναλλακτικές, αν ναυαγήσουμε στην Ευρωζώνη


Ετοιμάζονται οι εναλλακτικές, αν ναυαγήσουμε στην Ευρωζώνη


Ποιες είναι οι δύο εναλλακτικές που έχει υπόψη της η κυβέρνηση στην περίπτωση που η ελληνική «περιπέτεια» στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δεν έχει αίσιο τέλος
Και ο πιο κοντινός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, Νίκος Παπάς, θα πάει στο Πεκίνο, με το κλιμάκιο των υπουργών, που θα μεταβούν στην Κίνα για να προετοιμάσουν την επίσκεψη του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Νέο μοντέλο για Εγνατία Οδό και Οδικούς Άξονες


Νέο μοντέλο για Εγνατία Οδό και Οδικούς Άξονες


Την αναθεώρηση της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης τόσο για το θέμα των Οδικών Αξόνων με Συμβάσεις Παραχώρησης όσο και για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης

Από σήμερα η ρύθμιση εξπρές - Αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε - ΒΙΝΤΕΟ

Από σήμερα η ρύθμιση εξπρές - Αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε - ΒΙΝΤΕΟ


Από σήμερα και για μία εβδομάδα η ρύθμιση εξπρές για 4.100.000 οφειλέτες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ποιοι μπορούν να μπουν στην εν λόγω ρύθμιση.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

      Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών                                       εφημερίδων:

Μερική έκλειψη Ηλίου και οδηγίες προφύλαξης


Μερική έκλειψη Ηλίου και οδηγίες προφύλαξης




Από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου εκδόθηκαν οι παρακάτω οδηγίες προφύλαξης από το φαινόμενο της μερικής έκλειψης ηλίου

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 20-3-2015



Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 μετρά. Σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα πιθανόν τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή