Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5Ohrq93IDIcRT7rR0gSdFQlkhO5VXxsPodkaBPsZS85iAl9S0xoF3LakIvRSUEw1QrbodGz3PDbOxnZiRmPryPlwxJrIk8ITR0Eq3CanPAkO-jrlQkROFMdFFLZBlXt886Y2K_8YZY80/s1600/21.jpg«Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν!

Αυτό που λείπει στην Ελλάδα είναι ένας ισλανδικός λαός

Ο λαός που δεν φοβήθηκε.Έκλεισε την πόρτα στα μούτρα των τραπεζών, των δανειστών και τώρα της Ε.Ε
 

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Φτωχαδάκια καὶ λεφτάδες


                                         
                                         http://www.efenpress.gr/

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Foto1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στο ανατολικό Αιγαίο εκτυλίσσονται καθημερινά απίστευτες ιστορίες με απεγνωσμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες να προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια η τουρκική εφημερίδα, Zaman, κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ : ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Τα αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα (>7mg/dl) είναι γνωστά και ως υπερουριχαιμία.
Για την αύξηση του ουρικού οξέος ευθύνονται ...
συστατικά των τροφίμων που ονομάζονται πουρίνες, οι οποίες βρίσκονται στα τρόφιμα και μετατρέπονται σε ουρικό οξύ μέσα στον οργανισμό.
Η συσσώρευση ουρικού οξέος στο αίμα συνδέεται με την αδυναμία αποβολής του μέσω των ούρων ή με την αυξημένη παραγωγή του από τον οργανισμό

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...

Ο μπούφος-τρομοκράτης που είχε σπείρει τον πανικό εδώ και έναν χρόνο στην πόλη Πούρμερεντ της βόρειας Ολλανδίας, ...
καθώς εξαπέλυε αιφνιδιαστικές επιθέσεις και τραυμάτιζε τους κατοίκους στο κεφάλι, έπεσε τελικά στα δίχτυα ενός εκπαιδευτή γερακιών που κατάφερε να τον πιάσει ζωντανό.

''ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ''...


Αποτέλεσμα εικόνας για δημος

Σε εφαρμογή τίθενται άμεσα τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας τα οποία έχουν δρομολογηθεί...
εδώ και μήνες στους δήμους, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης τους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή.

Ο υπουργός εργασίας ανέφερε, επίσης, στο προεδρείο της Ομοσπονδίας και τα αποτελέσματα της διαβούλευσης του υπουργείου Εργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τους όρους υλοποίησής των προγραμμάτων αυτών.

Ρύθμιση εξπρές για ληξιπρόθεσμες με πλήρη απαλλαγή με εφάπαξ καταβολές

Ρύθμιση εξπρές για ληξιπρόθεσμες με πλήρη απαλλαγή με εφάπαξ καταβολές
Στην κατάθεση ρύθμισης εξπρές, διάρκειας 10 ημερών, έως τις 27 Μαρτίου, για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς το Δημόσιο, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Η ρύθμιση αυτή προβλέπει πλήρη απαλλαγή προστίμων και προσαυξήσεων σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, στην προσπάθεια άμεσης είσπραξης εσόδων.

Καμμένος στην Bild: Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες


Καμμένος στην Bild: Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες

Την εκτίμηση ότι εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, διατυπώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, στη συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευτεί σήμερα –Σάββατο- , ο κύριος Καμμένος αναφέρει ότι αν η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, την ίδια τύχη πιθανόν θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία.

"Φωτιά" στο Βερολίνο άναψε η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων - Ο Γερμανικός Τύπος "δικαιώνει" την Ελλάδα

Μεγάλο εκνευρισμό, αν όχι πανικό, έχει προκαλέσει στο Βερολίνο το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου που θέτει μετ’ επιτάσεως η
ελληνική κυβέρνηση και ορισμένοι εξηγούν πως αυτός είναι ο βασικός λόγος των απαξιωτικών δηλώσεων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε βάρος του Γιάννη Βαρουφάκη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)

(σημ. Φιλίστωρος: ένα πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό για την, παντελώς άγνωστη σε πολλούς, Ιστορία της Ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και την αργή εξόντωση της από την κρατικοδίαιτη λαίλαπα της Μεταπολίτευσης και την ΕΟΚ που κατήρηγησε τους προστατευτικούς για τα εγχώρια προϊόντα, δασμούς εισαγωγής.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Μπορεί να μας «σώσει» η γεωπολιτική μας θέση;


Μπορεί να μας «σώσει» η γεωπολιτική μας θέση;


Για ποιους λόγους η Ευρώπη, παρά τις συνεχείς υπαναχωρήσεις μας και στην παράλειψη εφαρμογής των συμφωνηθέντων, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να πτωχεύσει
Με επιφύλαξη αναφέρομαι συχνά τον τελευταίο καιρό, στους λόγους που η Ευρώπη, παρά τις συνεχείς υπαναχωρήσεις μας και στην παράλειψη εφαρμογής των συμφωνηθέντων, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να πτωχεύσει (επισήμως, επειδή στην ουσία αυτό έχει γίνει από καιρό).

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 14-3-2015

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, με την κακοκαιρία να υποχωρεί βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα, Σάββατο.

Στα ανατολικά όμως θα εκδηλωθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχές, καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα σημειωθούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές.