Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αυτοκίνητο υδρογόνου από το Πολυτεχνείο Κρήτης – ΦΩΤΟ


Αυτοκίνητο υδρογόνου από το Πολυτεχνείο Κρήτης – ΦΩΤΟ

Η εμπορική αξιοποίηση μιας τεχνολογικής καινοτομίας με διεθνείς βραβεύσεις, όπως αυτής του απόλυτα οικολογικού και οικονομικού αυτοκινήτου υδρογόνου, είναι το μεγάλο ζητούμενο της κατασκευάστριας ερευνητικής ομάδας

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Ὁ πεθερόπληκτος


                                
                                http://www.efenpress.gr/

Τι φοβούνται οι δικαστές και δεν… πράττουν αυτά που για όλους τους Έλληνες, μοιάζουν ως απολύτως αυτονόητα;

Οι εισαγγελείς το ζητούν, όμως κανείς δεν καλεί τον Βενιζέλο στο 
ειδικό δικαστήριο να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ. Οι εισαγγελείς το ζητούν, όμως κανείς δεν καλεί τον Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Γιάννο Παπαντωνίου να καταθέσουν ως μέλη του ΚΥΣΕΑ για τις υποθέσεις των μιζών στα εξοπλιστικά.

Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ



"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ"
Την πραγματικότητα που γνωρίζει όλος ο κόσμος, ότι ο πρώην εφοριακός Γ. Βρούτσης δεν έχει ιδέα από το ασφαλιστικό, κατέγραψε σήμερα ο Γ. Ρωμανιάς. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας... 
στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατηγόρησε τον Γ. Βρούτση για ασχετοσύνη, επισήμανε ότι "δεν έχει ιδέα από το ασφαλιστικό" και εκτίμησε ότι ήταν πολύ κακή επιλογή για το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ελλάδα Τα μυστικά του παρελθόντος Ντοκιμαντέρ

Φοιτητές Νομικής από την Αθήνα και την Κομοτηνή κατέκτησαν την κορυφή σε διεθνή διαγωνισμό



Από τις 22 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο, ο 3ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης (European Moot Court Competition), στην αγγλική γλώσσα, με θέμα την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Βρέθηκε στη Δράμα το εξπρές του Ολοκαυτώματος - Μετέφερε Εβραίους από τη Θεσσαλονίκη στο Άουσβιτς



Την ιστορική ατμομηχανή με τα στοιχεία Λβ964 και τέσσερα από τα βαγόνια, που αποτελούσαν το πρώτο τρένο που αναχώρησε «φορτωμένο» Εβραίους από τη Θεσσαλονίκη για τα κρεματόρια του Άουσβιτς, εντόπισαν στη Δράμα και στην Ορεστιάδα τα μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Οι πιο σημαντικοί κανόνες ασφαλείας για το σπίτι



Ο παγκόσμιος οργανισμός για την ασφάλεια των παιδιών εξέδωσε πρόσφατα ακόμα μία έρευνα για τους κανόνες ασφαλείας, που τηρούν ή δεν τηρούν οι γονείς μέσα στο σπίτι για τα παιδιά τους.
Είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν 3,5 εκατομμύρια παιδιά φθάνουν στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων κάθε χρόνο, ύστερα από έναν τραυματισμό στο σπίτι και περίπου δύο χιλιάδες από αυτά χάνουν τη ζωή τους.

Έλληνες Φορολογούμενοι: Επί 2,5 χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών κάλυπτε τη Siemens!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επί 2,5 χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών κάλυπτε τη Siemens!


Κωλυσιεργία της εκδίκασης, στο ΣτΕ, της υπόθεσης ακύρωσης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Siemens - Αν ακυρωθεί, η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Κ.Ήσυχος: "Έχουμε 400.000 αρχεία της Βέρμαχτ που αποδεικνύουν την λεηλασία της χώρας από τους Γερμανούς στον Β'ΠΠ"

Πολύτιμα έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα τις γερμανικές θηριωδίες και την λεηλασία της χώρας κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής και ενισχύουν τις ελληνικές διεκδικήσεις
αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Κώστας Ήσυχος.

Δυσνόητα(PPS)

Πόσοι αστυνομικοί αποδεσμεύτηκαν από τη φρούρηση προσώπων;



Συνολικά 868 αστυνομικοί έχουν αποδεσμευθεί από τη φρούρηση στόχων και τη συνοδεία προσώπων, όπως αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το υπουργείο έδωσε διευκρινίσεις για το πού μετακινήθηκαν οι συγκεκριμένοι ένστολοι, που είτε συνόδευαν συγκεκριμένα πρόσωπα, είτε ήταν σε υπηρεσία φρούρησης στόχων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Βροχερός και συννεφιασμένος ο καιρός και την Πέμπτη

Άστατος ο καιρός σήμερα Πέμπτη με τοπικές βροχές, χιόνια στα βόρεια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Τέλος η Τράπεζα Θεμάτων στο Λύκειο – Λιγότερη η εξεταστέα ύλη


Τέλος η Τράπεζα Θεμάτων στο Λύκειο – Λιγότερη η εξεταστέα ύλη

Καταργείται  από τη φετινή χρονιά (δηλαδή από την εξεταστική περίοδο Μαϊου- Ιουνίου) η Τράπεζα Θεμάτων  στα Λύκεια όλης της χώρας όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που απέστειλε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης. Επίσης λιγοστεύει και η εξεταστέα ύλη για τους μαθητές.