Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Άνεργοι και χωρίς επαγγελματική εμπειρία 49 από τους 300 της Βουλής

http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/AV_11032015085904.jpg?width=654Γιατροί και δικηγόροι στην πλειοψηφία τους οι εθνοπατέρες

Άνεργοι, κομματικά στελέχη χωρίς επαγγελματική εμπειρία και πτυχία ή συνταξιούχοι εμφανίζονται να είναι 49 από τους 300 βουλευτές της νέας Βουλής, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αρμόδια υπηρεσία της εθνικής μας αντιπροσωπίας, καταγράφοντας το προηγούμενο διάστημα τα βιογραφικά σημειώματά τους.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες: Γιατί ο Θερμαϊκός βάφτηκε κόκκινος

Κόκκινος "βάφτηκε" για μια ακόμη φορά ο Θερμαϊκός κόλπος στη Θεσσαλονίκη. Το φαινόμενο της "ερυθράς παλίρροιας" έκανε την εμφάνισή του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, δημιουργώντας μια τεράστια κοκκινωπή κηλίδα.

Την Παρασκευή η ορκωμοσία

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής θα διεξαχθεί η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Βουλή.
Η τελετή θα γίνει για πρώτη φορά απόγευμα γιατί πρέπει να είναι παρών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιστρέφει το μεσημέρι από το εξωτερικό.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ


                                      
                                      http://www.efenpress.gr/

Σημίτης και Βενιζέλος θα καταθέσουν για τα εξοπλιστικά


Σημίτης και Βενιζέλος θα καταθέσουν για τα εξοπλιστικά

Να καταθέσουν στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-99, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας υιοθετώντας το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι σημαντικές.

«Εισαγγελείς “δείχνουν” τους 4 για τα εξοπλιστικά», γράφει το Hot Doc


«Εισαγγελείς “δείχνουν” τους 4 για τα εξοπλιστικά», γράφει το Hot Doc

Την Τρίτη σας γράψαμε ότι η Ελένη Ράικου, προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, διαβίβασε στη Βουλή τα στοιχεία αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα, ζητώντας να γίνει έρευνα για τη συμμετοχή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων.

Α ΠΑ ΠΑ ΠΙΠΕΡΙ!-"Μας έχουν πρήξει τα @ρχ...@ οι Γερμανοί"


zourar


Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν αυτό από τον Κώστα Ζουράρι, γιατί το είπε στα αρχαία.

Δυο φορές το είπε αυτό στην ομιλία του στην Βουλή κατά την συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο βουλευτής , Κώστας Ζουράρις.
ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΖΟΥΡΑΡΙ
Κυρία Πρόεδρε, την ευωχίαν μου προς εσάς.
Λοιπόν, έχω να αναφέρω πέντε σημεία:

Διαβάστε τα 10 μαθήματα ευτυχίας που μάθαμε από τους Αρχαίους Έλληνες

Όπως πίστευε ο Επίκουρος, ο άνθρωπος είναι κάτι μεγάλο και πολύτιμο. Την ευτυχία, τη μακαριότητα, την έχει μέσα του, φτάνει να παραμερίσει όσα τον ενοχλούν και του κάνουν κόλαση τη ζωή. Εδώ σας δίνουμε 10 μικρά αλλά πολύτιμα μαθήματα ευτυχίας που μας δίνουν οι αρχαίοι πρόγονοι μας!

Παρασκευόπουλος: Θα εφαρμόσω την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα θύματα των ναζί στο Δίστομο



Την θέση ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αποκατάσταση των οικογενειών θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο παραμένει εκτελεστή εξέφρασε χθες το βράδυ στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος ανακοίνωσε χειροκροτούμενος από την εθνική αντιπροσωπεία ότι είναι έτοιμος να δώσει την άδεια για την εκτέλεσή της.

Solar Impulse 2: Απογειώθηκε το ηλιακό αεροπλάνο για τον γύρο του κόσμου χωρίς καύσιμα (vid)

http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/140925135244-solar-impulse-2-first-flight-horizontal-large-gallery.jpgΤο ηλιακό μονοθέσιο αεροπλάνο με πιλότο τον Ελβετό Αντρέ Μπόρσχμπεργκ απογειώθηκε στις 7:12 τοπική ώρα ( 5:12 ώρα Ελλάδας) από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι, για το πρώτο εγχείρημα να κάνει τον γύρο του κόσμου χωρίς ούτε μια σταγόνα καυσίμου. Στόχος η προώθηση των καθαρών πηγών ενέργειας.

Μαθήματα ζωής(PPS)

Εφαρμογή του ΑΠΘ θα λειτουργεί ως “προσωπικός τουριστικός οδηγός πόλης”


Μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που θα λειτουργεί ως προσωπικός τουριστικός οδηγός πόλης, δημιούργησε το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ομόφωνα επανασυστήνεται η Επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων


Ομόφωνα επανασυστήνεται η Επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων

Την ομόθυμη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων συγκέντρωσε η πρόταση της προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την επανασύσταση και αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, με όλα τα κόμματα να επισημαίνουν την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας αλλά και συντεταγμένης στρατηγικής σε πολιτικό και νομικό επίπεδο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 11-3-2015



Άστατος ο καιρός σήμεραΤετάρτη με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σποραδικές καταιγίδες δυτικά και νότια.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.