Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Χαρδούβελης λέει ότι «φοβήθηκε», για αυτό έβγαλε τα λεφτά του έξω! (βίντεο)

Ο Χαρδούβελης λέει ότι «φοβήθηκε», για αυτό έβγαλε τα λεφτά του έξω! (βίντεο)
«Τα χρήματα είναι και δικαιολογημένα και φορολογημένα και δηλωμένα», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο και παράτυπο στις δραστηριότητές του, με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews, σύμφωνα με την οποία, τον Μάιο του 2012,

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Ο ΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ


                                     
                                     http://www.efenpress.gr/

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

40Ένα ερώτημα στο οποίο δεν μπορεί να δοθεί απάντηση είναι το πώς θα ήταν η Ελλάδα σήμερα αν δεν είχε πραγματοποιηθεί η ένταξή της στο ευρώ. Είτε καλύτερη είτε χειρότερη, η κατάσταση στην οποία θα βρισκόταν η ελληνική οικονομία παραμένει άγνωστη, ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων και πολύ περισσότερο μετά τη… γνωριμία μας με τα μνημόνια, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που επαναφέρουν στο προσκήνιο τη λέξη: «Δραχμή!».

Δέκα τρόφιμα που μπορείς να καταναλώσεις και μετά την λήξη τους!

44Αυτά τα τρόφιμα μπορεί κανείς να τα κρατήσει παραπάνω δίχως να πεταχτούν επειδή η ημερομηνία λήξης έχει περάσει.
Όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ, μπορεί όλοι να πετάμε στα σκουπίδια τα τρόφιμα που έχουν λήξει, ωστόσο Βρετανοί επιστήμονες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν τροφές που μπορούν να καταναλωθούν ακόμα και αν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης.

Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν 14 ελληνικά αεροδρόμια. Βάζουν …. το Eurogroup και εκβιάζουν την Ελλάδα να τα «ιδιωτικοποιήσει»


1

Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν 14 ελληνικά αεροδρόμια. «Βάζουν μπούτι» το Eurogroup και εκβιάζουν την Ελλάδα να τα «ιδιωτικοποιήσει». Μαϊμού ιδιωτικοποίηση. Για καραμπινάτη κρατικοποίηση πρόκειται! Δηλαδή για υφαρπαγή τους από το γερμανικό κράτος το οποίο ελέγχει την Fraport. Η κοινοπραξία Fraport- Slentel που πλειοδότησε με 1,4 δισ. ευρώ απειλεί και βιάζεται για την «ολοκλήρωση της συμφωνίας με την (απελθούσα) ελληνική κυβέρνηση, με… σαφές χρονοδιάγραμμα».

Ολική έκλειψη ηλίου στις 20 Μαρτίου!

Η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη από τον Αύγουστο του 1999
Σε λίγο καιρό πολλές περιοχές της Ευρώπης θα «βυθιστούν στο σκοτάδι», καθώς το 90% σχεδόν της ηλιακής ακτινοβολίας δε θα καταφέρει να φτάσει στη Γη. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα βιώσουμε τη μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη που έχει σημειωθεί τα τελευταία 16 χρόνια.

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, 9 εκατομμύρια ευρώ μια κεραία για τα NH-90 – Πανός Καμμένος «θα τους λιώσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, 9 εκατομμύρια ευρώ για μια κεραία για τα NH-90, κι άλλα πολλά.
Θα ακούσετε στο βίντεο και θα φρίξετε από την αηδία όσων αφορά τα εξοπλιστικά , Ο Πάνος δίνει συνέντευξη στόν Κλεάνθη Λοΐζο στο κανάλι TV COSMOS, «Θα τους λιώσω… θα διερευνηθούν τα πάντα…» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι υποθέσεις αυτές αφορούν όλη την περίοδο του 2000 μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ… ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΜΕ 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ… ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΜΕ 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ;H ευλογημένη δραχμή των Ελλήνων, το νόμισμα που κράτησε όρθια τη χώρα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της, μπορεί… να ανήκει στο παρελθόν αλλά καλό είναι να θυμόμαστε την δύναμη και την αγοραστική της αξία σε σχέση με το ευρώ που ξεφτίλισε τα πάντα:

Για τους Έλληνες άστεγους και πένητες δεν σας νοιάζει, Ε;

                                  
                                  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Τα ελληνόπουλα που μας κάνουν περήφανους

eli
 Διπλή επιτυχία για τον ελληνικό στίβο την Κυριακή με την κατάκτηση δυο ασημένιων μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται στην Πράγα.
Ο Αντώνης Μάστορας κατέκτησε την 2η θέση στο ύψος με άλμα στα 2,31μ. χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο ελληνικό μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο: Συγχωνεύσεις υπηρεσιών και χιλιάδες μετακινήσεις υπαλλήλων


Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο: Συγχωνεύσεις υπηρεσιών και χιλιάδες μετακινήσεις υπαλλήλων

Σαρωτικό κύμα μετακινήσεων υπαλλήλων στο Δημόσιο φέρνουν οι αναδιαρθρώσεις δημοσίων υπηρεσιών που σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», ο χάρτης των αλλαγών στον κρατικό μηχανισμό που αναμένεται να θεσμοθετηθεί το επόμενο εξάμηνο

Το νησί των συναισθημάτων (PPS)


                        
                        Το νησί (Χατζηδάκης) from gemathaiou

Μόνιμοι 40.000 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου στο Δημόσιο


Μόνιμοι 40.000 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου στο Δημόσιο

Τη μονιμοποίηση 40.000 εργαζόμενων στο Δημόσιο σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Έθνος», το υπουργείο εξετάζει την κατάργηση των συμβάσεων αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου (ΙΔΑΧ) και τη μετατροπή όλων των συμβάσεων του είδους αυτού σε συμβάσεις τακτικού (μόνιμου) προσωπικού.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 9-3-2015

Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ορεινά και τα βόρεια ημιορεινά θα είναι τα κομμάτια του παζλ που θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα.
Βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες