Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η φάρσα με την μαγική πόρτα στο πάρκο που έκανε τα θύματα να αναρωτιούνται (Video)

1Η νέα φάρσα του γνωστού «Magician Rahat» είναι πολύ απλή, αλλά και πολύ έξυπνη. Χρησιμοποιώντας μια πόρτα την οποία τοποθέτησε στην μέση ενός πάρκου, κατάφερε να τρελάνει όσους κάθονταν στο απέναντι παγκάκι.
Δείτε πως…

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Της νύχτας τα καμώματα


                               
                               http://www.efenpress.gr/

Εδώ γελάμε.....(Η ξανθιά, τα φανάρια και ο Πακιστανός )


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο




Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι 
εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι… Το τζάμι είναι καθαρό και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να…. μην το καθαρίσει. Ο Πακιστανός ενθουσιάζεται και της λέει με σπασμένα ελληνικά: – «Κυρία, είστε πολύ όμορφη.» Η ξανθιά συνεχίζει τον δρόμο της, και στο άλλο φανάρι πάλι τα ίδια. Ο ίδιος Πακιστανός κάνει πάλι να της πλύνει το τζάμι, του δίνει πάλι 50 λεπτά, και ακούει πάλι το ίδιο κομπλιμέντο.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ...

Προτεραιότητα στις οικογένειες με παιδιά θα δίνει η κοινή υπουργική απόφαση που θα εξειδικεύει τα μέτρα...
για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, σύμφωνα με την αρμόδια αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου, είπε πως τα μέτρα που αφορούν στο επίδομα στέγασης, έχουν να κάνουν πιλοτική εφαρμογή προγράμματος, που η κυβέρνηση φιλοδοξεί να επεκτείνει και να εφαρμόσει πλήρως το 2016.

Το παιδί που τρέμει από το κρύο και ο άστεγος. (βίντεο)

Αυτός ήξερε!


kadosanakyklosis.wordpress.com

«Πακέτο διάσωσης» παλιό αλλά πάντα επίκαιρο ανέκδοτο


Αποτέλεσμα εικόνας για ιρλανδια ανεκδοτο

Είναι μία υγρή ημέρα σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό. Βρέχει ακατάπαυστα και οι δρόμοι είναι άδειοι.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι χρωστάνε και ο καθένας ζει με πίστωση.
Αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, ένας πλούσιος Γερμανός τουρίστας οδηγάει μέσα από το χωριό, σταματά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, αφήνει 100 ευρώ στο γραφείο της ρεσεψιόν, λέγοντας στον ξενοδόχο ότι θέλει να ελέγξει τα επάνω δωμάτια ώστε να βρει κάποιο για να περάσει τη νύχτα.

Πού βρίσκονται τα πιο ακριβά εξοχικά στη Βόρεια Ελλάδα


Πού βρίσκονται τα πιο ακριβά εξοχικά στη Βόρεια Ελλάδα


Κι όμως, οι πιο ακριβές εξοχικές κατοικίες της Βόρειας Ελλάδας δεν βρίσκονται στη Χαλκιδική. Μεγάλες οι μειώσεις – Ο χάρτης με τις τιμές ανά περιοχή
  της Άννης Καρολίδου
Η κρίση κόστισε ακριβά στην εξοχική κατοικία, πολύ ακριβότερα από ότι στην πρώτη κατοικία, επειδή ακριβώς δεν εξυπηρετεί την κύρια στεγαστική ανάγκη των ανθρώπων.

Ποιοι συνταξιούχοι θα χάσουν τις συντάξεις τους


Ποιοι συνταξιούχοι θα χάσουν τις συντάξεις τους

Αναδρομικό μαχαίρι έρχεται για τους συνταξιούχους που λαμβάνουν δυο συντάξεις εκ των οποίων η μία είναι σύνταξη χηρείας από το Δημόσιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, μάλιστα, ήδη έχουν αποσταλεί μαζικά ειδοποιητήρια από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σε 112.000 συνταξιούχους , που λαμβάνουν σύνταξη χηρείας από το Δημόσιο και ταυτόχρονα κύρια σύνταξη είτε από το Δημόσιο είτε από άλλο Ταμείο.

UNICEF: Τρομερή αύξηση του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα

bullying
Οξεία άνοδο παρουσιάζει στην Ελλάδα το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού με το ποσοστό των παιδιών που παραδέχονται ότι άσκησαν εκφοβισμό σε άλλα παιδιά στο σχολείο τουλάχιστον μια φορά στους προηγούμενους δύο μήνες να ανέρχεται σε 27% μεταξύ των 11χρονων και φθάνει στο 51% μεταξύ 15χρονων, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διεθνής Οργανισμός

Έπινα ζεστό νερό με μέλι και λεμόνι κάθε πρωί, για ένα χρόνο. Τα αποτελέσματα είναι….

1Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα ροφήματα με μέλι και λεμόνι ήταν κάτι που αγόραζα σε πακέτο από το φαρμακείο όταν έπνεα τα λοίσθια μιας εξουθενωτικής γρίπης. 
Φυσικά, αυτά τα μικρά πακέτα δεν βοηθούν πολύ, έτσι ήμουν δύσπιστος όταν άρχισα όλη αυτή την τρελή πρόκληση.
Φυσικά, το να πίνεις πραγματικό χυμό λεμονιού και το σωστό μέλι σε ζεστό νερό αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, και με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό ξεκίνησα μια αναζήτηση 12 μηνών για να δω αν πραγματικά ήταν θαυματουργό, όπως λένε όλοι.

o Άθεος (PPS)


                           
                          O άθeos from gemathaiou

Ν.Κοτζιάς: "Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει μετανάστες και τζιχαντιστές"

Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές
Πρώτο θέμα σε γερμανική και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν γίνει εδώ και λίγη ώρα οι σκληρές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τις χώρες της Ευρώπης.

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό - Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό;

Ένας νευρολόγος λέει ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ εγκεφαλικό επεισόδιο να θυμηθούμε τα ’3 ‘βήματα, S T R . Διαβάστε και μάθετε!

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 7-3-2015

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική νησιωτική χωρά και κατά περιόδους στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων: