Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ολική έκλειψη ηλίου τον Μάρτιο!


perierga.gr - Ολική έκλειψη ηλίου… «έρχεται» το Μάρτιο!


Στις 20 Μαρτίου η τροχιά της Σελήνης θα την οδηγήσει μπροστά από τον Ήλιο, ρίχνοντας ένα πέπλο σκιάς στη Γη και κάνοντας πολλές περιοχές της Ευρώπης να βυθιστούν στο σκοτάδι, καθώς το 90% σχεδόν της ηλιακής ακτινοβολίας δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στη Γη. Κάπως έτσι θα βιώσουμε τη μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη που έχει σημειωθεί τα τελευταία 16 χρόνια, από τον Αύγουστο του 1999 συγκεκριμένα.

25 από τα ωραιότερα χωριά στο κόσμο


oraiotera-xoria

Υπάρχουν οι μεγάλες, θορυβώδεις πόλεις με τα ψηλά επιβλητικά κτίρια και τους πολυσύχναστους δρόμους αλλά υπάρχουν και τα μικρά γραφικά χωριά, με τους λιθόστρωτους δρόμους και τα παλιά, πέτρινα σπίτια.

Νερό με μέλι: 5 οφέλη του που σίγουρα δε γνωρίζατε!

http://www.healthyfoodhouse.com/wp-content/uploads/2014/12/how-to-cleanse-your-lungs-with-honey-water.jpg
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το μέλι προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομορφιά μας. Το ίδιο και το νερό, το οποίο βοηθά στην πολυπόθητη ενυδάτωση του οργανισμού μας! Έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν συνδυάζονταν αυτά τα δύο σε ένα ρόφημα και ποια θα ήταν τα οφέλη του;

Αμφίπολη: Η Περιστέρη θα συνεχίσει την ανασκαφή στον Τύμβο


Αμφίπολη: Η Περιστέρη θα συνεχίσει την ανασκαφή στον Τύμβο

Ο «γόρδιος» δεσμός στην Αμφίπολη θα λυθεί μέσα από τη μελέτη της ιστορικής διαδρομής του ίδιου του ταφικού συγκροτήματος.
Τα κομμάτια που λείπουν από το δυσεπίλυτο αρχαιολογικό παζλ θα συμπληρωθούν μόνο μέσα από την προσεκτική έρευνα των διαφόρων φάσεων αυτού του οικουμενικού μνημείου και όχι από την απλή ανάλυση του σκελετικού υλικού.

Το μυστικό που κρατάει τον Παρθενώνα όρθιο επί 2.500 χρόνια

27Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.
Σύμφωνα με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου μελέτες της αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση…

Περιφανή ελληνική απάντηση σε BILD, τοκογλύφους, Σόιμπλε, Μέρκελ & ΣΙΑ


Πως να γράψεις σύμβολα στο πληκτρολόγιο.

41H γλώσσα του πληκτρολογίου πρέπει να είναι γυρισμένη στα ελληνικά
€ = Ctrl+Alt+E
« = Ctrl+Alt+[
» = Ctrl+Alt+]
“ = Alt+0147 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)
” = Alt+0148 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)
† = Alt+0134 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)
§ = Alt+0167 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)
‰ = Alt+0137 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)
☺ = Alt+1 (αριθμητικό πληκτρολόγιο)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Video (Δείτε το!!!)



Μόνο αν τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στους ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους της Νέας Τάξης, τότε θα υπάρξει πραγματική δημοκρατία και αυτός ο τόπος θα μπορέσει επιτέλους να πάει μπροστά.
http://www.efenpress.gr/

Γλιτώνουν τις χειροπέδες όσοι δηλώσουν το «μαύρο χρήμα»

xrima1Έσοδα με «οποιονδήποτε τρόπο», ακόμα και αν αυτά προέρχονται από αδήλωτα κεφάλαια ή άλλες χαριστικές ρυθμίσεις, όπως αυτή που σχεδιάζεται για τα ληξιπρόθεσμα χρέη με περικοπή έως και 50% του αρχικού κεφαλαίου, αναζητεί η κυβέρνηση.
Απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, καθώς και από τα μεγάλα χρηματικά πρόστιμα για όσους οικειοθελώς δηλώσουν το «μαύρο χρήμα» και καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους σχεδιάζει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 1-3-2015



Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, αλλά και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015.
Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τι θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, το πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνει τα εξής:
- Καταργείται η Τράπεζα Θεμάτων.
- Ο βαθμός προαγωγής των μαθητών στην Α΄ και Β΄ Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται στον βαθμό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
- Επανέρχεται ως βαθμός προαγωγής ο γενικός μέσος όρος "εννέα και πέντε δέκατα" (9,5).

Δείτε τη νέα μέθοδο πειθαρχίας χωρίς φωνές!

32Η ψυχολόγος και οικογενειακή σύμβουλος Noël Janis-Norton, στο βιβλίο της «Calmer, Easier, Happier Parenting, The Revolutionary Programme That Transforms Family Life» μας αποκαλύπτει 7 απλούς τρόπους πειθαρχίας που υπόσχονται να φέρουν την πολυπόθητη γαλήνη στο σπίτι μας.

Αυτοί είναι οι 52 δρόμοι της Θεσσαλονίκης που θα γίνουν… καινούργιοι


Αυτοί είναι οι 52 δρόμοι της Θεσσαλονίκης που θα γίνουν... καινούργιοι

Ασφαλτοστρώσεις ύψους 1,15 εκατ. ευρώ, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, σχεδιάζει μέσα στο 2015 ο δήμος Θεσσαλονίκης. Δείτε τον πίνακα
της Κάτιας Γερακαρίτου
Παρεμβάσεις, ύψους 1,15 εκατ. ευρώ, σε 52 δρόμους, σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, μέσα στο 2015, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα στο δημοτικό οδικό δίκτυο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ημερολογιο μαρτιος 2015