Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ένα πείραμα για το σχολικό εκφοβισμό, που θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας!

SCHOOL BULLYING


Ένα πεντάλεπτο βίντεο και μια πραγματικότητα, όχι που σοκάρει όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά που θα έπρεπε
-το λιγότερο- να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας, κυρίως αν είμαστε γονείς.

Ναι, είμαι σε αγωνία.

Ναι. Είμαι σε αγωνία γιατί κάτι δεν μου πάει καλά σε όλη αυτή την ιστορία. Είναι αλήθεια ότι το επιτελείο του πρωθυπουργού και ο ίδιος, δεν ακολουθούν αυτά που συμφώνησαν με τον λαό. Ίσως οι απειλές και η πίεση από το φασιστικό πολιτικό ιερατείο της Ευρώπης, να είναι τόσο μεγάλη, που έκαναν μια τακτική υποχώρηση. Συνέλληνες, η άλλη πλευρά απέναντι είναι αδίσταχτη, και βιάζονται.

Οι νταβατζήδες εκβιάζουν την κυβέρνηση για να γλιτώσουν! Τσάμπα άδειες και θαλασσοδάνεια, ΤΕΛΟΣ.

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ»!
Προβάλλουν τους αντιφρονούντες για να ακυρώσουν το πρώτο μέτρο της κυβέρνησης που θα είναι ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ!
Το θράσος του μιντιακού συστήματος και των καναλαρχών στην Ελλάδα δεν έχει κανένα απολύτως όριο.

Μοσκοβισί: Απαγορεύω να μελετηθεί πιθανό Grexit


Μοσκοβισί: Απαγορεύω να μελετηθεί πιθανό Grexit

«Οχι μόνο δεν μελετώ ένα σχέδιο πιθανής εξόδου της Ελλάδας, αλλά και απαγορεύω το να μελετηθεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ,σήμερα το πρωί, ο Γάλλος Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί, στην πρωϊνή εκπομπή του κρατικού καναλιού France 2.
Η δήλωση έγινε απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν και ο ίδιος μελετά το πιθανό σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, που, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Σπήγκελ, υποτίθεται ότι προετοίμαζε η ΕΚΤ.

Μπούκωμα στη μύτη: Τι να προσέξετε!

miti
Γράφει ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής
Το μπούκωμα της μύτης και η συνεχής καταρροή είναι πολύ ενοχλητικές καταστάσεις. Είτε οφείλονται σε κρυολόγημα, είτε σε ρινοκολπίτιδα ή σε αλλεργία, όταν κάποιος δεν μπορεί να αναπνεύσει από τη μύτη, νιώθει πως πνίγεται!

Το σημείωμα του διαχειριστή που έγινε… viral! - ΦΩΤΟ


Το σημείωμα του διαχειριστή που έγινε… viral! - ΦΩΤΟ

Οι πολιτικές εξελίξεις “τρέχουν” κι όλοι οι Έλληνες πολίτες, θέλοντας και μη, κινούνται στους ρυθμούς τους, καθώς εκτός από τους πολιτικούς, επηρεάζουν άμεσα και τους ίδιους.
Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να λάβει κάποιες αποφάσεις για το Eurogroup και τώρα για το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων, αλλά, αποφάσεις πρέπει να παρθούν και από… τον διαχειριστή αυτής της πολυκατοικίας.

H TAINIA MΑΣ: "H KOΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" ****


                                    
                                    http://www.efenpress.gr/

Ποιες ήσαν οι 154 ελληνικές πόλεις της Παλαιστίνης κατά την εποχή του Ιησού Χριστού;


Διαβάστε τις μέχρι τότε ανευρεθείσες 154 Ελληνικές πόλεις της Παλαιστίνης, κατά την εποχή του Ιησού Χριστού, η οποία περιλάμβανε τα σημερινά κράτη Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο και Συρία, σύμφωνα με χάρτη του κ.Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, Καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης!.

Τα κινεζικά τεχνητά νησιά και η στρατιωτική τους σημασία

Τα κινεζικά τεχνητά νησιά και η στρατιωτική τους σημασία
Τον τελευταίο καιρό παράξενες κατασκευές ξεφυτρώνουν στη Νότια Κινεζική θάλασσα. Η Κίνα κατασκευάζει μικρά νησιά εκεί, επί των υπαρχόντων υφάλων, τα οποία και καθιστά στρατιωτικές βάσεις, δημιουργώντας ακόμα και αεροδρόμια επ’ αυτών.

Γίνετε υγιείς και νέοι: Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας

51

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα απλό παγάκι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να αυξήσετε την ενέργειά σας; Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια για να ισορροπήσετε ορισμένες διαταραχές. Ωστόσο, τα παγάκια δεν έχουν την ίδια ισχύ σε κάθε μέρος του σώματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να εντοπίσετε το ιδανικό σημείο πίεσης.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-2-2015



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και διαστήματα...
βελτίωσης κυρίως στα κεντρικά και μετά το μεσημέρι στα δυτικά περιμένουμε την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Μεγαλοεπιχειρηματίας σε Πάνο Καμμένο: Αν δεν φέρεις τον γιο μου πίσω στην Αθήνα ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ



Οργή έχει προκαλέσει στους κύκλους εξουσίας των Αθηνών η απόφαση του 
Υπουργού Εθνικής Άμυνας να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα σύνορα της Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.
Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος ΥΕΘΑ είναι περιστατικό που σημειώθηκε χθες με μεγάλο επιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τι γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα


Τι γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ, ταυτόχρονα, τελειώνουν οι Απόκριες.
Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι, γιατί οι Χριστιανοί "καθαρίζονταν" πνευματικά και σωματικά. Είναι μέρα νηστείας, αλλά και μέρα αργίας για τους Χριστιανούς. Η νηστεία διαρκεί για 40 μέρες, όσες ήταν και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο.

Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη


Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη

Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούται σε κάθε δήμο της Θεσσαλονίκης για τα Κούλουμα
Επιμέλεια: Σοφία Παπαμαυρουδή
Με παραδοσιακή μουσική και χορό, αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων και προσφορά εδεσμάτων κλείνει και φέτος το Τριώδιο, με τους δήμους της Θεσσαλονίκης να διοργανώνουν ξεχωριστές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα.

"Εκστρατεία" για την ελληνική γλώσσα στην Αυστραλία



Τον πρώην πρωθυπουργό και καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα, που είχε εκφωνήσει δύο λόγους στην Ουάσιγκτον (στις 26 Σεπτεμβρίου 1957 και στις 2 Οκτωβρίου 1959), οι οποίοι έμειναν μνημειώδεις, τίμησαν οι διοργανωτές της εκστρατείας «Μιλάμε Ελληνικά τον Μάρτιο», που έγινε το Σάββατο, στη Μελβούρνη.
Υποτίθεται ότι η γλώσσα της ομιλίας του εμπνευστή και συντονιστή της εκστρατείας κ. Μάικ Ζαφειρόπουλος ήταν η αγγλική.