Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο πρωθυπουργός βρήκε 525 ευρώ στο γραφείο του


Ο πρωθυπουργός βρήκε 525 ευρώ στο γραφείο του

ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΜΕΣΩΣ
Το να είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας αναμφίβολα έχει και τα τυχερά του. Το έμαθε και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας όταν επέστρεψε στην περασμένη Παρασκευή στο Μαξίμου από τις Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός, επιστρέφοντας στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, βρήκε έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε 525 ευρώ, γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα».

16 Φεβρουαρίου 1999: Μαύρη κηλίδα στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας.

Του Νίκου Μπογιόπουλου

Εκείνο το πρωινό ο ελληνικός λαός ξυπνούσε μουδιασμένος. Ντροπιασμένος. Εξευτελισμένος. Η είδηση περνούσε από στόμα σε στόμα. Την προηγούμενη νύχτα, στην Κένυα, είχε συντελεστεί το έγκλημα: Ο Οτσαλάν είχε πέσει στα χέρια της Τουρκίας, με εμπλοκή της τότε ελληνικής κυβέρνησης…

Κωνσταντοπούλου προς βουλευτές: Λείπεις από τη Βουλή; "Ψαλίδι" στο μισθό!



Την τάξη επιβάλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στην Προεδρεία της Βουλής. Πρώτο βήμα, η εξάλειψη του φαινομένου ων "κοπανατζήδων" βουλευτών, όπως αποκάλυψε στο Έθνος της Κυριακής.
«Οι άδειες αίθουσες των επιτροπών και της Ολομέλειας δεν είναι θέαμα και δεν θα συνεχιστεί. Όταν οι αδικαιολόγητες απουσίες βουλευτών από συνεδριάσεις περνούν κάποιο όριο, τότε θα γίνεται περικοπή του μισθού τους κατά το 1/5 όπως ορίζει ο κανονισμός» λέει άνθρωπος του περιβάλλοντος της νέας προέδρου.

H TAINIA ΜΑΣ: Το αγοροκόριτσο


                                     
                                     http://www.efenpress.gr/

Έξυπνο πακετάρισμα χειραποσκευής για να γλιτώσετε χρήματα στο αεροπορικό ταξίδι [βίντεο]


Πέτα την βαλίτσα από το ταξίδι και πέταξε με το πιο φθηνό αεροπορικό εισιτήριο. Εκμεταλλλεύσου τις προσφορές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, χωρίς βαλίτσα, μόνο με χειραποσκευή.


Φτιάξε την χειραποσκευή σου….σαν επαγγελματίας και καλό ταξίδι! Γλύτωσε χρήματα στο ταξίδι αλλά και χρόνο αφού δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά για την βαλίτσα σου.

Ξανά στο... μεροκάματο - Τι κάνουν σήμερα οι πολιτικοί που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή (Φώτο)

Ξανά στο... μεροκάματο: Τι κάνουν σήμερα οι πολιτικοί που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή [εικόνες]Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έφεραν τα πάνω κάτω σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς δεκάδες βουλευτές έχασαν την έδρα τους.
Αλλοι επέστρεψαν σπίτια τους, άλλοι στις δουλειές τους, ενώ ορισμένοι ετοιμάζονται να ανοίξουν πανιά για νέους
επαγγελματικούς ορίζοντες, όπως αναφέρει η Real News.

Κόψτε το βήχα του παιδιού σας με φυσικό τρόπο!

Κόψτε το βήχα του παιδιού σας με φυσικό τρόπο!
Ο βήχας δεν είναι μόνο ενοχλητικός αλλά αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.
Αν το παιδί σας έχει βήχα και δε θέλετε να του δώσετε φάρμακα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές προκειμένου να τον αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο.

5 εύκολοι τρόποι για να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία



Έχασες τη δουλειά σου; Χώρισες; Έχεις οικονομικά προβλήματα; Μάθε λοιπόν, πως κανένα από αυτά δε θα έπρεπε να επηρεάζει την ευτυχία σου!
Αυτά που πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το faysbook:
#Βάλε τέλος στην αυτοκριτική
Ωραία, έκανες λάθη! Και; Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε! Το θέμα είναι να μη μείνεις εκεί κολλημένη στα λάθη σου και να πας παρακάτω. Σταμάτα την αυτοκριτική γιατί δε βγαίνει τίποτα καλό από αυτήν. Ό,τι έγινε έγινε! Ψάξε και βρες τώρα τρόπους να προχωρήσεις!

Τα μυστικά της εξέλιξης διερευνούν καθηγητές του Α.Π.Θ. σε καφενείο της Θεσσαλονίκης!



Υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τις διαφορετικές διαδικασίες της κοσμολογίας, της βιολογίας, της γλώσσας, του πολιτισμού και της τεχνολογίας σε μία ενιαία εξέλιξη; Ποιά είναι η καθοδηγούσα δύναμη της ακατανίκητης συνεχούς αλλαγής στο σύμπαν;
Τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στη φιλική ατμόσφαιρα ενός καφέ (café), στη διάρκεια μίας σειράς συναντήσεων.

"Κόκκινα" δάνεια: Διαγράφονται οφειλές έως και 90% άπορων και ευάλωτων ομάδων



Ιδιαίτερα ευεργετικές ρυθμίσεις, οι οποίες θα φτάνουν ακόμη και σε γενναία διαγραφή μεγάλου μέρους των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κυβέρνηση για συγκεκριμένες κατηγορίες δανειοληπτών.
Στόχος είναι να λυθεί ο γόρδιος δεσμός που έχουν δημιουργήσει οι συσσωρευμένες απλήρωτες οφειλές προς τις τράπεζες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που είναι θύματα της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Τις κυβερνητικές προθέσεις αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στους εκπροσώπους των τραπεζών κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους την περασμένη Δευτέρα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ Γιατί οι γιατροί έχουν τόσο άσχημο... γραφικό χαρακτήρα


Όλοι έχουμε σχολιάσει κάποια στιγμή τον "ακαταλαβίστικο" γραφικό χαρακτήρα του γιατρού στη συνταγή που μας έγραψε για κάποιο φάρμακο ή στις εξετάσεις που μας έγραψε να κάνουμε.

Είναι πραγματικά ένα φαινόμενο που είναι κοινό στους γιατρούς όλου του κόσμου και όχι μόνο της Ελλάδας.

Χάκερ έκλεψαν 300 εκατ. δολάρια από 100 τράπεζες!



Τράπεζες στη Ρωσία, στις ΗΠΑ στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη έπεσαν θύματα μίας εκ των μεγαλυτέρων ηλεκτρονικών ληστειών στα χρονικά.
Όπως αναφέρει έκθεση που παρείχε η Kaspersky Labs στους New York Times, περισσότερες από εκατό τράπεζες σε τριάντα χώρες ληστεύτηκαν, με τη λεία να ξεπερνά τα 300 εκατ. δολάρια.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 16-2-2015


Νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά, στα βόρεια και στο Αιγαίο σταδιακά θα πυκνώσουν, δίνοντας στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη ασθενείς βροχές ή χιονόνερο με λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, και στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Νότιο Αιγαίο τοπικές βροχές με λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε...

Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για όσους περιλαμβάνονται σε λίστες φοροδιαφυγής και παράνομης εξαγωγής χρημάτων



Πρόγραμμα αξιοποίησης των λιστών της φοροδιαφυγής που θα περιλαμβάνει εξαντλητικές διασταυρώσεις και τελικά ποινικές διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα ατιμωρησίας για όσους συστηματικά βρέθηκαν σε παραπάνω από μία λίστα διαφθοράς και παράνομης εξαγωγής χρημάτων εκτός συνόρων έχει έτοιμο η κυβέρνηση.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες