Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ....ΠΤΩΧΟΙ??? Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε!!!!!

Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε!!!!!

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η…
Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον…

Βρείτε και κατεβάστε δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία (Έτσι για να μην ξεχνάμε!)

http://www.enallaktikos.gr/img17383_4353098a904787aecc6027eb7a5fd0b8_600_400.jpg129 Νεοελληνικά Αναγνώσματα, 3.390 έργα 480 συγγραφέων, τα οποία συγκροτούν το διασωσμένο και προσωπικό, πλήρες κατά το δυνατόν, Αρχείο της Δρ. Χρυσάνθης Κουμπάρου-Χανιώτη.
Πρόκειται για τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκονταν στην Ελλάδα για το μάθημα των "Νέων Ελληνικών" (Λογοτεχνίας) από το 1884 έως το 1977 στους κύκλους εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στη σημερινή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (The battle of Crete) 5 May 1941-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

                     

Ένας διευθυντής έκανε το πιο παράξενο τεστ στους υπαλλήλους του για να δει ποιος θα πάρει την θέση του

Ένας διευθυντής έκανε το πιο παράξενο τεστ στους υπαλλήλους του για να δει ποιος θα πάρει την θέση του Όπως πολλές ακόμη ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η ιστορία που ακολουθεί μπορεί να μην είναι πραγματική. Το μήνυμα όμως που μεταφέρει δεν μπορεί να αμφισβητηθεί!
Όταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας έφτασε σε ηλικία συνταξιοδότησης, αποφάσισε να επιλέξει αυτόν που θα αναλάβει την επιχείρηση μετά από αυτόν.

Αυτό που θα διαβάσετε είναι ασύλληπτο! Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια;

Του Τ. Παναγιωτόπουλου
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό των 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100 ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε 200 ευρώ/m2.

«Θερμό επεισόδιο» μπροστά στις κάμερες μεταξύ Έλληνα και Γερμανού ΥΠΕΞ για κατοχικό δάνειο και αποζημιώσεις


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Για πρώτη φορά Έλληνας επίσημος έθεσε  το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικών δανείου σε ανώτατο επίπεδο και κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου.

Η Πηγή Σερρών επέστρεψε στη δραχμή. Σοκ στην Αθήνα!


1

Η Πηγή Σερρών είναι ένα όμορφο μικρό χωριό, των 2.000 κατοίκων, «σκαρφαλωμένο» στην καταπράσινη πλαγιά του Λαϊλιά. Ακριβώς πριν από μία εβδομάδα έκανε τη δική του «επανάσταση». Μετά από λαϊκή συνέλευση, οι κάτοικοι -κυρίως ηλικιωμένοι- αποφάσισαν να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους και τη… δραχμή!

"Βόμβα" από τον σύμβουλο των Podemos H.Falcciani: "Ο Γ.Παπανδρέου έφερε την Τρόικα για να μη φανερωθούν τα 500 εκατ. της μητέρας του στην Ελβετία"



ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ EUROGROUP 

Ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στην "μέγγενη" του ΔΝΤ για να μην αποκαλυφθούν οι καταθέσεις της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου της τάξης των 500 εκατ.ευρώ στην ελβετική τράπεζα HSBC αποκάλυψε το πρώην στέλεχος της τράπεζας Ερβέ Φαλτσιάνι σε βιβλίο του

Τους τρέλανε όλους. Ο Ζουράρις μίλησε στη Βουλή για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Θουκυδίδη, Ακάθιστο ύμνο και Γιάννη Ρίτσο - ( video)

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Ζουράρι, ενώπιον της …
Ολομέλειας της Βουλής, οποίος τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης χρησιμοποιώντας αρχαία και ποίηση. «Πᾶσαν μὲν θάλασσαν καὶ γῆν ἐσβατὸν τῇ ἡμετέρᾳ… τόλμῃ καταναγκάσαντες γενέσθαι, πανταχοῦ δὲ μνημεῖα κακῶν τε κἀγαθῶν ἀίδια ξυγκατοικίσαντες»ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις,

Σκέψεις αγανάκτησης ενός Πανεπιστημιακού......

                                                                         Με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση

Τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με αυτά τα καθάρματα; «Ανήκομεν» πράγματι εις την Δύσιν; Μήπως έχουμε πάρει λάθος δρόμο;  




Αυτός στο τέλος θα ζητήσει να αποζημιώσουμε την Γερμανία γιατί την εξαναγκάσαμε να εισβάλλει στην Ελλάδα, και συνεχίζει να είναι μέλος του Ευρωκοινοβούλιου, θου κύριε!!! Τι άλλο θα ακούσουμε. Ρε δεν πάτε στον αγύριστο αλήτες Ευρωπαίοι, τάχαμου δήθεν πολιτισμένοι;

Παραλήρημα από την Handelsblatt: "Καταστρέψτε την Ελλάδα για παραδειγματισμό - Αγέλες τα ευρωπαϊκά κράτη"!



ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Άρθρο όνειδος της «σοβαρής» οικονομικής εφημεριδας Handelsblatt, αποκαλεί τους λαούς της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για παραδειγματισμό, αποκαλύπτοντας ετσι το πραγματικό πρόσωπο του Δ' Ράιχ.
Πρόκειται στην κυριολεξία για αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα στο Β' ΠΠ και δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για αυτό.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης



Οι εγγραφές για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αρχίζουν τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015. Στο εαρινό εξάμηνο, το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα παρουσιαστούν δύο νέοι θεματικοί κύκλοι:

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 11-2-2015

Χιονόνερο στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα σε πεδινά τμήματα στις βορειότερες περιοχές και παροδικές χιονοπτώσεις στην Αττική, στη Βοιωτία στην Εύβοια, και στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, όπου όμως τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ψήφισμα κατά του περιορισμού των εργασιακών δικαιωμάτων στην Ελλάδα

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ψήφισμα κατά του περιορισμού των εργασιακών δικαιωμάτων στην Ελλάδα
Με ψήφισμά της η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητάει την αναθεώρηση των μέτρων που κατάργησαν εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα και την άμεση ΛΗΨΗ μέτρων προστασίας του δικαιώματος συλλογικής οργάνωσης, του δικαιώματος συλλογικών διαπραγματεύσεων και του δικαιώματος απεργίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες