Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Παραλήρημα από την Handelsblatt: "Καταστρέψτε την Ελλάδα για παραδειγματισμό - Αγέλες τα ευρωπαϊκά κράτη"!



ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Άρθρο όνειδος της «σοβαρής» οικονομικής εφημεριδας Handelsblatt, αποκαλεί τους λαούς της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για παραδειγματισμό, αποκαλύπτοντας ετσι το πραγματικό πρόσωπο του Δ' Ράιχ.
Πρόκειται στην κυριολεξία για αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα στο Β' ΠΠ και δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για αυτό.
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της», γράφει με νόημα η εφημεριδα 
Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στηλιτεύει τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία -όπως αναφέρει ο αρθρογράφος- σε λιγότερες από 48 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της αιφνιδίασε τους εταίρους της με την απόφασή της να ματαιώσει «σημαντικά τμήματα» του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας και «εξασθένησε» με τη στάση της το «έως τώρα κοινό μέτωπο της ΕΕ κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία».
Όπως εκτιμά ο αρθρογράφος, «αν οι Έλληνες επιβάλουν αυτήν τη γραμμή, θα μπορούσε να μετατραπεί η ΕΕ από μία πολιτική κοινότητα σε μία αυτοκαταστροφική αγέλη εθνικών κρατών. Γιαυτό οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην επιτρέψουν να τους εμπλέξει ο Τσίπρας σε ένα σπιράλ εκατέρωθεν απειλών.
Εν τέλει οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο έχουν καλύτερα «χαρτιά»: Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της, ούτε μπορεί ο Τσίπρας να δανειστεί χρήματα από τις κεφαλαιαγορές για τις ακριβές προεκλογικές του υποσχέσεις.
Ούτε οι έλληνες ψηφοφόροι του έδωσαν την εντολή να μετατρέψει τη γενέτειρα της δημοκρατίας σε υποτελή του αυταρχικού Πούτιν. Η προσπάθειά του να εκβιάσει, εφόσον την εννοεί πραγματικά, είναι επομένως μία μεγάλη μπλόφα».
Γίνεται κατανοητό έτσι γιατί οι απόγονοι των Ούνων Γερμανοί θέλουν τόσο πολύ την καταστροφή της Ορθοδοξίας, όπως και οι Αμερικανοί, διότι μας συνδέει με την Μόσχα, και ξέρουν ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει στενούς δεσμούς με Ρωσία και Σερβία.
Όλα αυτά γράφτηκαν από την υποτίθεται "έγκριτη" Handelsblatt. Δεν υπάρχει τίποτα το έγκριτο, υπάρχει μονο το γερμανικό συμφέρον καιρός να κοιτάξουμε και εμείς το ελληνικό. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου