Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Βρετανός αρθρογράφος: Η Ευρώπη έχει κόμπλεξ πολιτιστικής κατωτερότητας με την Ελλάδα

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/02/parthenon-630x400.jpgΟ Πίτερ Άσπντεν, αρθρογράφος των Financial Times, πάει κόντρα στο «ρεύμα» εναντίον της Ελλάδας...

και σε πρόσφατο άρθρο του επισημαίνει το «χρέος» της Ευρώπης προς τη χώρα μας.

Στη στήλη του, που συνήθως ασχολείται με πολιτιστικά θέματα, ο Άσπντεν υπενθυμίζει στους αναγνώστες ότι έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του- από την πλευρά της μητέρας του- πριν προχωρήσει στην ανάλυσή του.

Αζερμπαϊτζάν: "Η Ελλάδα θα δώσει στη Ρωσία δεσπόζουσα θέση στην αγορα φυσικού αερίου"



Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

Στην βοήθεια που θα δώσει η Ελλάδα για να περάσει από το έδαφός της το ρωσικό φυσικό αέριο και να παρακαμφθεί η προβληματική Ουκρανία στέκονται τα ρωσικά ΜΜΕενώ τα αζερικά πρακτορεία ειδήσεων με ανησυχία μεταδίδουν ότι «Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό, τι είναι  δυνατόν για να επιτρέψει τη Ρωσία να έχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά φυσικού αερίου»

Αυτές είναι οι 5 αλλαγές στη φορολογία που θέλει να κάνει η κυβέρνηση

Την εξειδίκευση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το οικονομικό επιτελείο περιμένουν οι φορολογούμενοι. Ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες από το βήμα της Βουλής ανέφερε 5 σημεία: Το αφορολόγητο όριο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δημιουργία Περιουσιολογίου, μειώσεις στο ΦΠΑ και νέα ρύθμιση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!


Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου πραγματοποίησαν εκδρομή στις αρχές του Φεβρουαρίου στο Λονδίνο. Οι 15χρονοι μαθητές βρέθηκαν στο Βρετανικό μουσείο όπου και σήκωσαν τέσσερις ελληνικές σημαίες μπροστά στα Γλυπτά του Παρθενώνα ζητώντας παράλληλα, με το σύνθημα «BRING THEM BACK!», την επιστροφή των αρχαιοτήτων στη χώρα τους.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Tο κατοχικό δάνειο που πήραν οι Γερμανοί – Η μεγάλη λεηλασία της ΕΛΛΑΔΑΣ

09katoxiko-daneioΤην περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελλάδα αντιστάθηκε με γενναιότητα κατά του κατακτητή και ρίχτηκε στην μάχη με πάθος παρά τις μικρές της δυνάμεις.
Η χώρα δεν διέθετε ισχυρή πολεμική μηχανή και η θέση της στον ευρωπαϊκό χάρτη ήταν ιδιαίτερα εύθραυστη λόγω της προβληματικής οικονομίας της, καθώς λίγα χρόνια πριν (1932) είχε πτωχεύσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Και όμως αυτή η ασθενική οικονομία στήριξε το τρίτο Ράιχ, καθώς υποχρεώθηκε να δανείσει την υπερδύναμη της εποχής, τη Γερμανία.

Ποιοι δεν θα πληρώσουν καθόλου φόρους

09foroiΠερίπου 1,1 εκατομμύριο φορολογούμενοι, με ετήσιο εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ και άλλοι 500.000 με ακίνητη περιουσία από 200.000 ευρώ και πάνω, φαίνεται πως θα είναι οι «ρηγμένοι» των προγραμματικών δηλώσεων που θα αναγνώσει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός στη Βουλή!
Αν και προεκλογικά εξαγγέλθηκε η αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ, η εν λόγω εξαγγελία, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, υπάγεται σε αυτές που θα «παγώσουν» και θα εφαρμοστεί σταδιακά, μέσα στα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ


   

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.

 Πρέπει ο Ελληνικός Λαός, κάποτε να καταλάβει ότι, όταν είναι ενωμένος και τον βραχίονα του τον ενδυναμώνει η θέληση, τότε αυτός γίνεται ακατάβλητος.
            Είμαστε ένας λαός με μια τεράστια πολιτιστική, ιστορική, γλωσσική και ντιενετική Κληρονομική συνέχεια, που θα πρέπει να υπερασπιζόμεθα ανά πάσα στιγμή, επειδή είναι τα μοναδικά και δυνατά εχέγγυα διαβατήρια στον δρόμο για το μέλλον.

Πως θα ξεφορτωθείτε όλες τις άσχημες μυρωδιές στο σπίτι;εχουμε λυσεις για ολα!


35

Δυστυχώς, έχουμε μάθει να ζούμε με διάφορες άσχημες μυρωδιές στην καθημερινότητα μας, μυρίζει το σπίτι τσιγάρο, μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια μας, μυρίζει το σπίτι φρεσκοβαμμένο, μυρίζει το μπρόκολο ενώ βράζει, μυρίζει η ντουλάπα κλεισούρα, κλπ…

Μέτρα - «σκούπα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής - Ό,τι δεν δηλώνεται, κατάσχεται

dilosi1
Μια νέα εποχή φαίνεται ότι ξεκινά για την Ελλάδα καθώς η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό στους φορολογούμενους.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Καθημερινή, στα σενάρια που εξετάζονται είναι, ακόμα, και η κατάσχεση αδήλωτων περιουσιακών στοιχείων, αφού προηγουμένως δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους να δηλώσουν όλη τους την περιουσία (κινητή και ακίνητη) στο περιουσιολόγιο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, εάν κάποιος δεν δηλώσει κάποιο ακίνητο ή επενδυτικά προϊόντα, η εφορία θα μπορεί άμεσα να τα κατασχέσει.

Τα σχέδια του Π.Καμμένου για τις αλλαγές στο ΥΠΕΘΑ – Ιδρύεται στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών


49

Η δημιουργία στρατιωτικού σώματος οικονομικών ελεγκτών, η συγκρότηση στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας (Military Intelligence Service), η υποχρεωτική επτάμηνη θητεία στα σύνορα, η κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων…

Δεν πάει ο νους σας τι πρέπει να κάνετε για να μπει ξανά ο φελλός στο μπουκάλι!


29

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ανοίγετε το αγαπημένο σας κρασί και μετά να μην μπαίνει ο φελλός με τίποτα. Σίγουρα αρκετές. Τι κάνετε γι΄αυτό; Προσπαθείτε να τον πιέσετε όσο μπορείτε ή στην τελική το κλείνετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση γι” αυτό το πρόβλημα.

Πόρισμα-βόμβα: «Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 300 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις» – Ολόκληρο το ελληνικό χρέος! (vid)

Όλο το χρέος της χώρας χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα που έχει το θράσος να της κουνάει το «δάχτυλο» καθώς το ύψος αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου φτάνει τα 300 δισ.ευρώ!
Εάν αναλογιστεί κανείς ότι το χρέος της χώρας είναι 340 δισ. ευρώ μιλάμε για μια σχεδόν ολική διαγραφή του.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΞΥΠΝΗΣΑΝ»… ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

Η Ελλάδα δέχεται «πόλεμο»…
H σύγχρονη ελληνική επανάσταση μόλις άρχισε…

Πιέσεις, πιέσεις ασφυκτικές, παιχνίδια τακτικής, απειλές και ωμός εκβιασμός…

Τα «γεράκια» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και οι «προστάτες» τους έχουν ένα και μόνο σκοπό.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ 20ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο απευθύνουν...
οι οικείοι του. Τα ίχνη του χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή από την πόλη των Ιωαννίνων όπου σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή.Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου από την φοιτητική εστία της σχολής του αφήνοντας πίσω του όλα του τα προσωπικά αντικείμενα καθώς και το κινητό τηλέφωνο του.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Έρχονται πολικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα-ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται πολικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα-ΒΙΝΤΕΟ
Στην "κατάψυξη" μπαίνει η χώρα. Από σήμερα και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Οι επιστήμονες μιλούν για μετεωρολογική "βόμβα". Θα χιονίσει μεταξύ άλλων στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα ακόμη και στην Κρήτη.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ