Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ… ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

1ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ!
Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μπήκε με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και από την πρώτη κιόλας ημέρα έσπευσε με δύο καίριες παρεμβάσεις να αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, έναντι των όσων υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και που είχαν ως αποτέλεσμα να της προσφέρει την εξουσία.

Ανέκδοτο: Ένας Κύπριος πηγαίνει σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα


1

Ένας Κύπριος πηγαίνει σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα. Λέει στον φαρμακοποιό: – Θα ήθελα να μου δώσετε οινόπνευμα. Πηγαίνει ο φαρμακοποιός στην αποθήκη και του φέρνει oινόπνευμα σε μπουκάλι του κιλού. Μόλις το βλέπει ο Κύπριος λέει: – Τόσο μεγάλο; Εμείς στην Κύπρο το οινόπνευμα το έχομε σε μικράν μπουκάλια. Τέλος πάντων!

ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακινήσεις με... εκκαθαριστικό εφορίας



Μακριά φαίνεται ότι θα τραβήξει το θέμα των δωρεάν μετακινήσεων άνεργων πολιτών της Θεσσαλονίκης με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με τον "Αγγελιόφορο της Κυριακής" ο Οργανισμός εδώ και λίγες εβδομάδες κατάφερε να εξασφαλίσει από το ΕΣΠΑ το ποσό που θα διατεθεί για τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων μέσω της παροχής καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Η ταινία μας: ''Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ'' ΘΑΝΑΣΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ


                                        
                                        http://www.efenpress.gr/

Μέσα σε μια πενταετία έκλεισαν τα μισά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη



H οικονομική κρίση έχει πλήξει και τους ιδιοκτήτες περιπτέρων. Κάθε χρόνο ο αριθμός των περιπτέρων στη Θεσσαλονίκη μειώνεται. Πριν από μια πενταετία ήταν γύρω στα 600, σήμερα έχουν απομείνει σχεδόν τα μισά. «Οι καλές εποχές όπου τα περίπτερα έβγαζαν λεφτά έχουν τελειώσει. Τα έξοδα υπερβαίνουν τα έσοδα. Σήμερα δεν συμφέρει να επιδιώξεις να ανοίξεις ένα περίπτερο. Το κεφάλαιο για να διατηρήσεις ένα περίπτερο που να εξυπηρετεί τις περισσότερες ανάγκες του κόσμου και να έχει πληρότητα στα αγαθά του αγγίζει τις 15.000 ευρώ» εξηγεί στη «Μακεδονία της Κυριακής» ο Απόστολος Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης περιπτέρου επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας.

Γι” αυτό δεν υπουργοποιήθηκε ο Μητρόπουλος!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ: Γι” αυτό δεν υπουργοποιήθηκε ο Μητρόπουλος!


Αποκαλύπτουμε το γρίφο γιατί δεν υπουργοποιήθηκε ο δραστήριος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος που είχε και αξιοσημείωτη πορεία στη «μάχη» της 25ης Ιανουαρίου απο τα εκλογικά «οχυρά» της Περιφέρειας Αττικής.

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: Τα 22 μέτρα-«ΦΩΤΙΑ» της Κυβέρνησης για την πάταξη της Διαφθοράς! Την τιμητική τους οι καναλάρχες-Ξεσκονίζονται οι νταβατζήδες των ΜΜΕ και του Δημοσίου Βίου-Καταργείται ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών

Σαρωτικές αλλαγές για την πάταξη της διαφθοράς και του οικονομικού 
εγκλήματος σχεδιάζει η Κυβέρνηση μέρος των οποίωνθα αναγνωσθεί στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή. Στόχος να μπει τέλος στην ασυδοσία των ενδο-ομιλικών συναλλαγών των μεγάλων πολυεθνικών και να καταπολεμηθεί το «τέρας» της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής.

Χωρίς λόγια…

                                                             



https://olympiada.files.wordpress.com

Δείτε με ένα κλικ τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας σας!

Στο εξής όλοι οι ασφαλισμένοι
του ΕΟΠΥΥ έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά, με μερικά μόνο κλικ, από τον υπολογιστή τους, σχετικά με όλες τις υπηρεσίες υγείας που έχουν λάβει και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν από τις Υπηρεσίες και τους συμβεβλημένους παρόχους του.

Mίκης Θεοδωράκης: Τον Ολλανδό με τα γυαλάκια ποτέ δεν τον χώνεψα...



«Ξαναγινόμαστε Ωραίοι Έλληνες. Και ψηλώνουμε κι εμείς»...
Ο Μίκης Θεοδωράκης με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα σχολιάζει την επίσκεψη Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα. «Ξαναγινόμαστε Ωραίοι Έλληνες. Και ψηλώνουμε κι εμείς».

Oλόκληρη η δήλωσή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη:

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 2-2-2015

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, οι οποίες στη δυτική και βορειοανατολική χώρα καθώς και στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου θα...
είναι τοπικά έντονες και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.

Τόσο μας κοστίζει ο κάθε βουλευτής (ΠΟΣΑ)



Οι συζητήσεις για τις αμοιβές των βουλευτών μας στο παρελθόν έχουν γίνει θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων αλλά και των ίδιων των βουλευτών που είτε λένε να προσφέρουν μέρος της αμοιβής τους είτε την δίνουν στο κόμμα με σκοπό να επιστραφούν με κάποιο τρόπο στον πολίτη.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Αθήνα έπρεπε να... Όχι σαν τους δικούς μας τους χαβαλέδες

vouli1Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο και αμέσως καταλάβαμε το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και πόσο έντιμοι ήταν οι προγόνοι μας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Από την Τετάρτη το κουπόνι για δωρεάν λαπτοπ ή tablet



Την ερχόμενη Τετάρτη 4/2 ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη». Θα χορηγεί σε 289.300 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα, δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και σύνδεση στο ιντερνετ για ένα χρόνο.
Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος κάτοικοι των οκτώ Περιφερειών της χώρας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπαίνουν από την Τετάρτη 4/2 στο e-inclusion.gr με τους κωδικούς του Taxisnet θα επιλέγουν το πακέτο με τον εξοπλισμό αλλά και την παροχή Internet που επιθυμούν και θα προμηθεύονται το κουπόνι συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.