Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μια 8χρονη πρόσφερε ένα «όπλο» για τη μάχη κατά του καρκίνου



Ένα 8χρονο κορίτσι, ίσως βρήκε τη θεραπεία για τον καρκίνο, κατά τη διάρκεια του γεύματός της στο οικογενειακό τραπέζι.
Η Camilla Lisanti από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, έτρωγε μαζί με τον πατέρα της Michael -ένας επιστήμονας που ασχολείται με την έρευνα για τον καρκίνο- όταν εκείνος τη ρώτησε πώς θα καταπολεμούσε τη νόσο. Η 8χρονη, σκέφτηκε για μια στιγμή, και ακολούθως πρότεινε τη χρήση αντιβιοτικών.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Mamy Blue Pop Tops - (1971)

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Διαβάστε ποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορά η δέσμευση για επιστροφή έως 3.500 υπαλλήλων στο Δημόσιο



Μέσα σε ένα μήνα επιστρέφουν στο Δημόσιο 2.500 έως 3.500 απολυμένοι, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.
Πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους που απομακρύνθηκαν με τη διαθεσιμότητα και είναι:

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Του Ανδρέα Μελεζιάδη


    Κάναμε και τις Εκλογές μας, και ‘’στανιάραμε’’!
    Αφού εκλογές θέλαμε, τις κάναμε. Όσο για τα αποτελέσματα, απολύτως προβλέψιμα για εμένα. Όχι ότι έχω ιδιαίτερες ικανότητες Πολιτικού Αναλυτή, όπως μου απέδωσε τον τίτλο φίλος, τίτλο τον οποίο και αποποιούμαι, αφού το μόνο που χρησιμοποιώ είναι η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    Εκ προοιμίου, χαίρομαι για ένα πράγμα και λυπάμαι για άλλο ένα.

Πως να αφαιρέσετε γρήγορα τις μικροσκοπικές ελιές από το δέρμα με μόνο ένα συστατικό

1
Πως να αφαιρέσετε γρήγορα τις μικροσκοπικές ελιές από το δέρμα με μόνο ένα συστατικό Τα μικρά κονδυλώματα είναι καλοήθεις όγκοι του δέρματος που μοιάζουν με μικρά, μαλακά μπαλόνια που κρέμονται από το δέρμα. Αν και ακίνδυνα, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να τα αφαιρέσουμε επειδή εμφανίζονται συνήθως στο λαιμό.

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!

Συνάντηση Καραμανλή- Τζιτζικώστα!

Στην Αθήνα υπό μυστικότητα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr πριν λίγη ώρα έγινε συνάντηση στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Μ. Ομπάμα στηρίζει τον Α.Τσίπρα απέναντι στην Γερμανία: «Έχεις δίκιο – Πρέπει να τελειώνει η λιτότητα στην Ευρώπη»


1

Μία ιδιαίτερα θερμή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama, είχε σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος εκτός των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν συνεχάρη και τον Α. Τσίπρα για την εκλογή του.

Βόμβα Ρωμανιά: Σφιχτά τον Μάρτη για τις συντάξεις


Βόμβα Ρωμανιά: Σφιχτά τον Μάρτη για τις συντάξεις

Έχω καταγράψει 24 νέες πηγές χρηματοδότησης, πέραν της κρατικής τόνισε ο Νίκος Ρωμανιάς
Αναταράξεις προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Ρωμανιά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα του νέου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, για την καταβολή των συντάξεων το Μάρτιο.

Κοτζιάς: Στο όνομα του χρέους δεν θα απαρνηθούμε την κυριαρχία μας


Καυστικός για ορισμένες συμπεριφορές των εταίρων μας ήταν ο νέος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς , κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
 «Ορισμένα δείγματα, ορισμένων εταίρων μας δεν ήταν τα καλύτερα. Παραβίασαν τους κανόνες λειτουργίας της ΕΕ και προσπάθησαν να μας φέρουν προ τετελεσμένων πριν καν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.

Σοκ στη Μυτιλήνη -Κρέμασαν 9χρονο σε μπασκέτα σχολείου [εικόνες & βίντεο]

Σοκ στη Μυτιλήνη -Κρέμασαν 9χρονο σε μπασκέτα σχολείου [εικόνες & βίντεο]
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μαθητές δημοτικού σε χωριό του Πλωμαρίου της Λέσβου, κρέμασαν από μπασκέτα σχολείου στη Μυτιλήνη 9χρονο συμμαθητή τους για… πλάκα.

Μείωση 50% του ελληνικού χρέους ζητά ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ στην Ευρώπη


Η Ευρώπη πρέπει να μειώσει στο μισό το χρέος της Ελλάδας και το πρωτογενές πλεόνασμα που πρέπει να επιτυγχάνει για τη διασφάλιση της δημοσιονομικής ισορροπίας της στο μέλλον, με αντάλλαγμα τις μεταρρυθμίσεις από τη χώρα, αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times ο Reza Moghadam, πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη και νυν αντιπρόεδρος της Morgan Stanley.

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης – Σημαντική επιδείνωση από την Παρασκευή



Οι βροχές και οι λίγες καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, αναμένεται από αργά το απόγευμα να...
ενταθούν στα νότια τμήματα της χώρας. Έτσι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στο Μυρτώο Πέλαγος και στις Κυκλάδες.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Αν. υπουργός Υγείας Α.Ξανθός: «Τέλος στα 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία και στο 1 ευρώ στις συνταγές»



Το στίγμα του έδωσε ο Ανδρέας Ξανθός στην πρώτη του δήλωση ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού έχει ως εξής: «Η συμμετοχή μου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι προφανώς