Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Σοκ στη Μυτιλήνη -Κρέμασαν 9χρονο σε μπασκέτα σχολείου [εικόνες & βίντεο]

Σοκ στη Μυτιλήνη -Κρέμασαν 9χρονο σε μπασκέτα σχολείου [εικόνες & βίντεο]
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μαθητές δημοτικού σε χωριό του Πλωμαρίου της Λέσβου, κρέμασαν από μπασκέτα σχολείου στη Μυτιλήνη 9χρονο συμμαθητή τους για… πλάκα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας του 9χρονου, οι μεγαλύτεροι συμμαθητές του 9χρονου τον κρέμασαν στην μπασκέτα προκειμένου να ξεμπλέξει το δίχτυ, αλλά στη συνέχεια δεν τον βοηθούσαν να κατέβει. Μάλιστα, αναφέρει ότι παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις του 9χρονου μαθητή να τον κατεβάσουν γιατί πονούσε, κανείς δεν έβαζε τέλος σε αυτό το όχι μόνο κακόγουστο αλλά ακραία κακό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν ο μικρός να πέσει από την μπασκέτα και να του προκληθούν κατάγματα και στα δυο χέρια. «Τον άφησαν στην μπασκέτα χωρίς να τον κρατούν. Και τον κουνούσαν. Εκείνος φώναζε »κατεβάστε με, κατεβάστε με» μέχρι που έπεσε και έσπασε και τα δυο του χέρια», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Χιωτέλη-Μαντούζα μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο. Μάλιστα καταγγέλλει ότι τον ώρα  που συνέβαιναν όλα αυτά στο προαύλιο του σχολείου βρισκόταν  και ο γυμναστής ο οποίος κοιτούσε απαθής. «Δεν αντέδρασε», λέει. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, σημειώνουν ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που ουσιαστικά μέχρι οι καθηγητές να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, το κακό είχε γίνει.
Η μητέρα του 9χρονου σημειώνει, μάλιστα, ότι ο γιος της είχε προηγούμενα με το ένα από τα παιδιά αυτά και τώρα τίθεται υπό έρευνα, εάν τα παιδιά αυτά είχαν στοχοποιήσει τον μικρό ή εάν το ατύχημα συνέβη στο πλαίσιο παιχνιδιού, ενώ σημειώνει ότι ο γιος της και στο παρελθόν είχε πέσει θύμα bullying από το ίδιο παιδί. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι του είχε κατεβάσει τα παντελόνια.
Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου