Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σαρωτικός έλεγχος από μηδενική βάση στη λίστα Λαγκάρντ – Απευθείας το ΣΔΟΕ στον Πρωθυπουργό -



Απο μηδενική βάση θα ξεκινήσει έλεγχος του τρόπου απόκτησης της περιουσίας των μεγαλοκαταθετών εξωτερικού της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων σχετικών λιστών (λίστα Λουξεμβούργου κτλ) από τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

 Όπως είχε γίνει γνωστό και κατά την προεκλογική περίοδο, το ΣΔΟΕ θα υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό, ο οποίος και θα είναι ο εγγυητής πως το μαχαίρι στους ελέγχους θα φτάσει στο κόκκαλο.

Έβγαλαν τα κάγκελα από την πλατεία Συντάγματος...

2233983παρελθόν μέχρι να αρχίσει τον Μάρτιο τις πορείες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ οπότε θα ξαναμπούν... γιατί εκεί θα πέσει το χοντρό γέλιο: Όταν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ θα δείρουν τους συντρόφους του ΚΚΕ....
Τα κιγκλιδώματα είχαν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας από την πρώην Κυβέρνηση επί της οδού Αμαλίας για τις περιπτώσεις διαδηλώσεων. Με απόφαση όμως της νέας Κυβέρνησης σήμερα αφαιρέθηκαν και πλέον οι δρόμοι προς τον Αγνωστο Στρατιώτη και τη Βουλή είναι ελεύθεροι.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

WHEN I WAS SEVENTEEN IT WAS A VERY GOOD YEAR    FRANK SINATRA

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Μεγάλο στραπάτσο της Ν.Δ. από τον Καμμένο!

Επί ένα χρόνο τον κυνήγαγαν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος οι βουλευτές, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια και όλοι οι δημοσκόποι προσπάθησαν να διαλύσουν το κόμμα του και να εξαγοράσουν όλους τους βουλευτές, αλλά αυτός τώρα κυβερνάει τον τόπο μαζί με τον Τσίπρα, ... και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. και οι ... 

Το "όχι" του Καραμανλή στέλνει Αβραμόπουλο στην Προεδρία και Μηλιό στην ΕΕ;



Μετά τις εκλογές και το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, πρώτη προτεραιτότητα, είναι -και συνταγματικά- η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν "πέσει" στο τραπέζι, με αυτά του Κώστα Καραμανλή και του Δημήτρη Αβραμόπουλου να κυριαρχούν. 

Ποιοι μπορούν να παρασύρουν ένα παιδί... στο κάπνισμα;



Οι συνήθειες καπνίσματος των παιδιών φαίνεται ότι επηρεάζονται αρκετά από τις αντίστοιχες συνήθειες των μεγαλύτερων αδελφών της οικογένειας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν ο Rajan και οι συνεργάτες του (2003) σε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε 2.981 μαθητές της τελευταίας τάξης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ουάσινγκτον.

Τ. Κουράκης: Επιστρέφουν οι "αιώνιοι" φοιτητές, οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και οι σχολικοί φύλακες



Άμεσες αλλαγές αναμένονται στην εκπαίδευση από την εφετινή χρονιά. Αυτό προανήγγειλε ο ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, μιλώντας στο Κόκκινο. Όπως είπε, οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου δεν θα δώσουν το καλοκαίρι εξετάσεις με το σύστημα της «Τράπεζας θεμάτων» η οποία καταργείται, ενώ σταματούν και οι εξετάσεις που θα προσμετρούν σε ποσοστό για την είσοδο στο πανεπιστήμιο στις δύο αυτές τάξεις.

ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΛΠΟ Πώς να καθαρίσεις την σχάρα η το γκριλ χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου


1


Για εσάς που σας αρέσει αρκετά συχνά να ψήνετε η αν είσαστε επαγγελματίες του είδους..Χρησιμοποίησες πολύ την σχάρα η το γκριλ σου; Δες πως μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου. Θα χρειαστείς… 3 φλιτζάνια αμμωνία, 3 φλιτζάνια λευκό ξύδι, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα, μία πλαστική σακούλα σκουπιδιών.

Πρόσεχε τι εύχεσαι:Ένα υπέροχο βίντεο για τις πραγματικές αξίες της ζωής!

1
Ένα μοναδικό βίντεο από την Media Arts Production της Αυστραλίας δημιουργήθηκε για να θυμίσει ένα μεγάλο ηθικό δίδαγμα. Ο τρόπος μπορεί να σοκάρει αλλά μας κάνει να σκεφτούμε κάποια πράγματα πολύ καλύτερα… Ένα αγοράκι φτωχό, με σκισμένα παπούτσια κάθεται στενοχωρημένο.

Η Ελλάδα μεταξύ των πιο γηρασμένων χωρών της Ευρώπης



Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται με αφορμή το 13ο Συνέδριο Γεροντολογίας και Γηριατρικής, η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο γηρασμένων χωρών, καθώς οι ηλικιωμένοι στην πατρίδα μας αποτελούν το 18,5% ενώ, τα παιδιά έως 15 ετών δεν ξεπερνούν το 14,3% του πληθυσμού της.

Πρωτοφανές: Aνδρόγυνο....υπουργοί !!!


Πρωτοφανές: Υπουργός ο Θοδωρής Δρίτσας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου [εικόνες]
Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας αλλά και η
σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου βρήκε θέση στην κυβέρνηση ως αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 28-1-2015

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής χώρας και του Αιγαίου...
αλλά και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα και από τα νότια με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Καταργείται η Τράπεζα Θεμάτων



Άμεσες και σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στην εκπαίδευση από την εφετινή χρονιά. Δεν θα δώσουν οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου το καλοκαίρι εξετάσεις με το σύστημα της «Τράπεζας θεμάτων» η οποία καταργείται, ενώ σταματούν και οι εξετάσεις που θα προσμετρούν σε ποσοστό για την είσοδο στο πανεπιστήμιο στις δύο αυτές τάξεις.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες