Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ...

Την κατάργηση της υποχρέωσης έντυπης υποβολής αιτήσεων και φακέλου...
για την έκδοση και αναθεώρηση αδειών δόμησης προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που προωθούν τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εσωτερικών και ΠΕΚΑ.

Η ΓΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΑΙΑ. ΓΕΙΩΘΕΙΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ...!!!



(Γειωθείτε....για απογειωθείτε.....!!!)

Η «γείωση» και η επαφή-σύνδεση μας με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης.....μας προσφέρει μια πιο φυσική λειτουργία με την ίδια μας την ζωή καθώς η επαφή αυτή επιτυγχάνεται ΑΔΕΛΦΙΑ.....είτε περπατώντας απλώς με γυμνά πόδια στο έδαφος......είτε ερχόμενοι σ’ επαφή με ειδικές συσκευές-αγωγούς που μας μεταφέρουν την ενέργεια από το έδαφος.....ενώ εμείς καθόμαστε, δουλεύουμε ή κοιμόμαστε

Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύο – Δεν πρέπει να ξεχάσουμε

              
           Πριν πάμε να ρίξουμε την ψήφο μας στην κάλπη…. οφείλουμε να              θυμηθούμε κάθε προδότη και δοσίλογο πολιτικό που μας                            εξευτέλισε….                                         
                   
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Bossa Nova Baby Elvis Presley

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ






Βλέποντας τα προεκλογικά spot των πολιτικών κομμάτων, αηδίασα ακόμη μία φορά με την παλιανθρωπιά που έχουν οι προδότες, η οποία δεν τους εμποδίζει να κοροϊδεύουν για το καθετί τους Έλληνες, προβάλλοντας δήθεν έργα και επιτυχίες τους, οι οποίες όχι μόνο δεν υφίστανται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και που ποτέ αυτοί δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν, ούτε και θα ήθελαν κάποιος άλλος, πέραν αυτών, να τα πράξει.

Με γυναικολογικό υπέρηχο ενισχύθηκε το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κορδελιού Ευόσμου



Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κορδελιού Ευόσμου ενισχύθηκε με ένα σύγχρονης τεχνολογίας Γυναικολογικό Υπέρηχο, ο οποίος θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες διάγνωσης και πρόληψης σε όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ : "Η Αγάπη μας"

                                                       

Επαναστατική συσκευή - εμφύτευμα μειώνει την αρτηριακή πίεση


Επαναστατική συσκευή - εμφύτευμα μειώνει την αρτηριακή πίεση

Μια νέα καινοτομική συσκευή, που εμφυτεύεται στο σώμα, μπορεί να μειώσει σε σημαντικό βαθμό την πίεση του αίματος σε ασθενείς με επίμονη και μη ελεγχόμενη υπέρταση, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα υπάρχοντα φάρμακα, σύμφωνα με τους ερευνητές (μεταξύ των οποίων ένας έλληνας επιστήμονας) που την δοκίμασαν με επιτυχία.

"Σερφάρουμε" στο διαδίκτυο χωρίς... ασφάλεια

Σερφάρουμε στο διαδίκτυο χωρίς... ασφάλεια
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σε έρευνα της B2B International και της Kaspersky Lab μόλις το 20% προσπαθεί να μην αποθηκεύει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία σε τέτοιες συσκευές.

Εσύ τα γνώριζες;;; Αυτά είναι τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ σου αν σε πιάσουν στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο!


Σας παρουσιάζουμε τα διακιώματά σας σε περίπτωση που πιαστείτε χωρίς εισιτήριο.

1 Αν δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία μου στους ελεγκτές, είναι νόμιμο δικαίωμα μου και δεν διαπράττω κανένα ποινικό αδίκημα
2. Οι ελεγκτές δεν έχουν δικαίωμα να με συλλάβουν…

Το πήραν χαμπάρι και μας αποχαιρετούν!

                                                            

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 23-1-2015


Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα...
δυτικά και βόρεια και σταδιακή επέκταση των φαινομένων έως το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ "ΜΠΛΟΚΑΡΕ" ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

 

Τουρκικά σωματεία, πίσω από τα οποία κρύβονται πράκτορες του Προξενείου της Κομοτηνής και εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας επιχείρησαν να κατέβουν στις εκλογές ως ...«Τουρκική Ένωση Θράκης» εγείροντας σαφώς θέμα τουρκικής μειονότητας και επιχειρώντας τη νομιμοποίηση της δια των εκλογών. 

Στο 176% του ΑΕΠ το ελληνικό χρέος- Είναι το υψηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση



Το πιο υψηλό δημόσιο χρέος στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατέγραψε η χώρα μας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το δημόσιο χρέος ανήλθε στο 176% του ΑΕΠ (315,5 δισ. ευρώ) το τρίτο τρίμηνο, έναντι 177,5% του ΑΕΠ (317,5 δισ. ευρώ) το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και 171% του ΑΕΠ (317,7 δισ. ευρώ) το τρίτο τρίμηνο του 2013.