Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Με γυναικολογικό υπέρηχο ενισχύθηκε το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κορδελιού Ευόσμου



Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κορδελιού Ευόσμου ενισχύθηκε με ένα σύγχρονης τεχνολογίας Γυναικολογικό Υπέρηχο, ο οποίος θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες διάγνωσης και πρόληψης σε όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας.
Ο Υπέρηχος ο οποίος ήδη εγκαταστάθηκε στο Κοινωνικό ιατρείο του Δήμου είναι μία ΔΩΡΕΑ του Μη Κεδροσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, η οποία επετεύχθη μετά από την διαμεσολάβηση της κ. Μαρίας Μαρκούδη προς την Δωρήτρια Γυναικολόγο κ. Ελένη Μπίλλη.
« Αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου μας, είναι πλέον και ο ΔΕΣΜΟΣ, το Σωματείο το οποίο συμβάλλει τόσο στην στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στην πόλη μας. Ευχαριστώ θερμά την κ. Μαρία Μαρκούδη και την γιατρό κ. Ελένη Μπίλλη, εκ μέρους των συμπολιτών μας που πλήττονται από την ανεργία κι έχουν ανάγκη την βοήθεια και την στήριξη μας. Με τέτοιες ενέργειες ο στόχος μας για παροχή ενιαίων υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας για όλους τους ανασφάλιστους δημότες μας και γενικότερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες γίνονται πραγματικότητα. Η Δωρεά αυτή είναι μια έμπρακτη απόδειξη ανθρωπιστικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι προσπάθειες μας για στήριξη και ενίσχυση συνεχίζονται και ελπίζουμε αυτή η ανιδιοτελής πράξη αλληλεγγύης να βρει κι άλλους μιμητές» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Βασίλης Ταλατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου