Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δωρεάν η αναβάθμιση των Windows 10 της Microsoft


  • Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας, ηλεκτρονικών ειδών και λογισμικού Microsoft έκανε γνωστό ότι η αναβάθμιση των Windows 10 θα διατίθεται δωρεάν στην αγορά κατά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του λειτουργικoύ συστήματος.

Ψηφοφόροι με... πούλμαν από την Τουρκία


  • Η κινητοποίηση του τουρκικού προξενείου για να κατευθύνει την μειονοτική ψήφο δεν περιορίζεται εντός συνόρων.


Η γνωστή ανθελληνική οργάνωση «Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, ετοιμάζει τη...  μετακίνηση ψηφοφόρων με πούλμαν από τη γειτονική χώρα...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αξιότιμα μέλη των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων
Ονομάζομαι Φλωράς Γιώργος και είμαι Έλληνας πολίτης, επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας).

Στοιχεία ΣΟΚ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

www.pyli-apokalypseis.com-light-bulbsΟι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού. 

Πως να απαλλαγείς από τις αράχνες


1

Έχεις αραχνοφοβία; Μάθε πως να διώξεις τιςαράχνες με φυσικό τρόπο..Καθαριότητα
Καθαρίζοντας το σπίτι σε τακτά διαστήματα θα βοηθήσει στο να διώξεις τις ανεπιθύμητες αράχνες. Συνιστάται ιδιαιτέρως το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα, το άδειασμα των σκουπιδιών και ο καθαρισμός σε ντουλάπες και συρτάρια.

Ξέρετε τη διαφορά της δυσγραφίας από την κακογραφία;

Ξέρετε τη διαφορά της δυσγραφίας από την κακογραφία;

Τι είναι η δυσγραφία και ποια τα συμπτώματα;

Αποσύρει το υπ. Υγείας την απόφαση για το δικαίωμα συνταγογράφησης από τους νοσηλευτές



"Αποσύρεται η υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου 3567/19-1-2015 (ΦΕΚ: Β 79) απόφαση του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, με τίτλο «Καθήκοντα και αρμοδιότητες νοσηλευτών-τριών», προκειμένου να υπάρξει χρόνος για ευρύτερη διαβούλευση σχετικά με το θέμα με όλους τους υγειονομικούς φορείς."

Όλες οι αλλαγές που σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης



Η αύξηση των μόνιμων κατοίκων κατά τουλάχιστον 10% μέσα στην επόμενη δεκαετία και η επιστροφή του κόσμου στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο, η ένταξη στο σχέδιο πόλης περιοχών με τεράστιες προοπτικές, όπως είναι η Ευαγγελίστρια ή οι Λαχανόκηποι, η οργάνωση επιχειρηματικού κέντρου στο λιμάνι αλλά και η δημιουργία πέντε νέων τοπόσημων, που προσδοκάται ότι θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια, είναι μόνον ορισμένοι από τους αναπτυξιακούς στόχους που θέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Χαμός με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.-Διαφωνίες επιστημόνων


hlektroniko tsigaro

Οι επιστήμονες έχουν χωριστεί σε 2 ομάδες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Οι μεν το χαρακτηρίζουν σαν καμένη μπριζόλα και οι δε ότι σώζει ζωές.
Στη διαμάχη των επιστημόνων μπήκε και ένας δικός μας γιατρός ο κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ερευνητής στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ο οποίος τάσσεται υπέρ του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αντιγράφουμε από το enikos.gr:

Bloomberg: Από την Ελλάδα ξεκινάει η εκδίκηση των δυσαρεστημένων της Ευρώπης



Μπορεί να είναι από διαφορετικές χώρες, να μιλούν διαφορετική γλώσσα και να έχουν διαφορετική κουλτούρα, αλλά έχουν ένα μεγάλο κοινό: Την οργή για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι χώρες τους. Από την Ελλάδα μέχρι την Ιρλανδία, την Αγγλία και την Ισπανία, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι Ευρωπαίοι πολίτες εκδηλώνουν την οργή τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την μισθολογικές ανισότητες, την αναγκαστική μετανάστευση και την υψηλή ανεργία.

Πως να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας μέσα σε τρεις ημέρες

Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους,
ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και τους πνεύμονες λειτουργούν τέλεια. Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε...κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

                                                       

Μόλις δείτε αυτό το βίντεο δεν θα ξανά αγοράσετε φάρμακο για τον βήχα!

1
Κάθε χρόνο στην Ελλάδα χιλιάδες παιδιά κρυολογούν.Οι ενήλικοι κρυολογούν 2-3 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τα παιδιά που κρυολογούν λίγο παραπάνω.Σε αυτό το βίντεο θα μάθουμε πως … μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας φάρμακο για τον βήχα στην κουζίνα μας.

''AΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ''...


Την ώρα που η Ένωση Ελλήνων Νοσηλευτών, (ΕΝΕ), καλωσορίζει την «αυτονόητη και γενναία απόφαση» ...
του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, τονίζοντας ότι πρόκειται για δικαίωση του δεκαετούς αγώνα της ΕΝΕ να καθοριστεί το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών της χώρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, (ΙΣΑ), ζητεί εξηγήσεις απο την ηγεσία του υπουργείου για αυτήν την απόφαση, που υποβαθμίζει όπως λέει την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, και σε κάθε περίπτωση την κατάργησή της.

Ποια εξέταση μας «φορτώνει» με την περισσότερη ακτινοβολία



Όταν προκύπτει ανάγκη εξετάσεων, δημιουργείται η εύλογη ανησυχία για πιθανούς κινδύνους από την ακτινοβολία που λαμβάνει ο οργανισμός μέσω των μηχανημάτων.
Οι ακτινογραφίες, η μαστογραφία και η αξονική τομογραφία χρησιμοποιούν την ακτινοβολία Χ για να απεικονίσουν τις διάφορες δομές του σώματος.

Το ξέρατε; Η λέξη "Έλληνας" απαγορευόταν επί 1.500 χρόνια με ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ!



Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα...

Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να
χρησιμοποιείται.

Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 22-1-2015

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και τη Θράκη...
περιμένουμε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015. Αργά τη νύχτα αναμένονται βροχές και στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Άνοιξε ξανά το Taxisnet για τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ

TAXISNET.GRΆνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet για την υποβολή εκπρόθεσμων αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9. Παράλληλα ενδεχομένως και εντός της ημέρας να αναρτηθούν στο TAXIS τα νέα εκκαθαριστικά για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είχαν κάνει τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 έως 30 Δεκεμβρίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πώς να μάθεις το παιδί να ζητάει συγνώμη;



Oι περισσότεροι άνθρωποι ενώ παραδέχονται ότι δεν είναι τέλειοι, συχνά δυσκολεύονται να ζητήσουν συγνώμη για κάποιο σφάλμα τους. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή φοβούνται την απόρριψη της, σκέφτονται ότι μπορεί να ταπεινωθούν είτε επειδή απλά δεν τους αρέσει να παραδέχονται τα λάθη τους.
Από τον Αναπτυξιακό Εργοθεραπευτή, Στέλιο Μαντούδη (www.mandou.gr)