Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Γ. Μπουτάρης: Ενωμένοι όλοι οι δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα



Γεύμα εργασίας των Δημάρχων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης με θέμα τη διαδημοτική συνεργασία σε σειρά θεμάτων που αφορούν στην πόλη, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Ευθύμης Φωτόπουλος, Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Ποιό είναι το ισχυρότερο φυσικό αντιβιοτικό, χωρίς χημικές παρενέργειες;


1

Υπάρχει ένα εξαιρετικό αιθέριο έλαιο, ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως.Πρόκειται για το …ριγανέλαιο, τα οφέλη του οποίου στην Υγεία και την Ιατρική, αντιλήφθηκαν πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες.

Θέλετε να κόψετε το ΤΣΙΓΑΡΟ;; Απλά κάντε αυτό…


11

Αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα,… ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάστε. Κάθε τσιγάρο που καπνίζεται, φέρνει πάνω από 4.000 τοξικές χημικές ουσίες στο σώμα σας. Σχεδόν όλα αυτά τα χημικά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον καρκίνο. Τόσο το όζον και το διοξείδιο του αζώτου που διεισδούν μέσα στο σώμα σας κάθε φορά που καπνίζετε τσιγάρα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Εσείς ξέρετε γιατί πάνω από την Ακρόπολη δεν πετάνε πουλιά;;


7

Η λέξη Ακρόπολη προέρχεται από το συνδυασμό… των λέξεων άκρος και πόλις και κυριολεκτικά σημαίνει πόλη στην άκρη (ή σε ακρότατο). Για αμυντικούς σκοπούς, οι οικιστές επέλεγαν ένα υπερυψωμένο σημείο, συχνά ένα λόφο με απότομος πλευρές.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

FUN in Acapulco Elvis Presley

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Γιατί Παππού με σκοτώνεις;




Γιατί παππού με καταδικάζεις ξανά και ξανά; Γιατί τους ψηφίζεις (αυτούς που μας πρόδωσαν) ξανά και ξανά; Εντάξει, εσένα δε σε νοιάζει ούτε για τα χάπια ούτε για την περίθαλψή σου. Δε σε νοιάζει που σου κόβουν τη σύνταξη που ΕΣΥ πλήρωσες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με χρόνια σκληρής δουλειάς. Δεν σε νοιάζει που πρακτικά μέσα σε μια νύχτα με φόρους δυσβάσταχτους

Η συγκλονιστική ιστορία του Martin Pistorius: Ήταν 12 χρόνια "φυτό" και καταλάβαινε τα πάντα


http://www.newsit.gr/files/Image/2015/01/14/resized/STORY5_630_355.jpg

Για 12 χρόνια ο Martin Pistorius βρισκόταν σε κατάσταση "φυτού". Δεν μπορούσε να κινηθεί ή να μιλήσει. Μπορούσε όμως να ακούσει τα πάντα. Μέχρι και τη μητέρα του που ευχήθηκε να πέθαινε.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Η Βουλευτίνα

                                                         

Αυτά είναι τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ sites που ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ εσκεμμένα το 24% του Ελληνικού λαού!!

sites-ekloges
Δείτε ποια είναι τα κεντρικά πρόσωπα των εκλογών για… μερικά υποτίθεται ανεξάρτητα ειδησεογραφικά sites. Η γραμμή φυσικά που έχουν πάρει απο την Συγγρού είναι ίδια. “Εξαφανίστε όλα τα κόμματα που είναι εναντίον του Συστήματος”.

Ποιοι δικαιούνται φτηνότερο ως και 54% ρεύμα



 Φθηνότερο ρεύμα έως και 54% με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ, εφαρμόζοντας την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παρέχει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ)

Η ζωή μας σε διακανονισμό



Δεν είμαστε άνθρωποι πια. Είμαστε απλήρωτοι λογαριασμοί.
Ψάχνουμε με σφιγμένο στόμα την αλληλογραφία. Όποιο γράφει τ’ όνομα μας το έχει στείλει κάποια εταιρεία (ηλεκτρισμού, αερίου, υδρεύσεως, τηλεφωνίας) ή κάποια τράπεζα ή –το πιο τρομαχτικό απ’ όλα τα τέρατα- η εφορία αυτοπροσώπως.

Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες γραμμές του ΟΑΣΘ



Έντονα δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι επιβάτες του ΟΑΣΘ από ..τις υπηρεσίες των γραμμών λεωφορείων του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ηλεκτρονική έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών.

Ξεχνάς ονόματα; Αυτή η εφαρμογή είναι ό,τι πρέπει για εσένα!



Ονομάζεται "Humin" και υπόσχεται να είναι η προσωπική σας... "ιδιαιτέρα". Είναι ο προσωπικός σας βοηθός, που κρατά σημειώσεις για εσάς που δεν μπορείτε με τίποτα να θυμηθείτε ονόματα.
Σύμφωνα με το tftt.gr,η εφαρμογή Humin κρατάει σημειώσεις για τα άτομα που γνωρίσατε κι έτσι την κατάλληλη στιγμή θα σας δώσει την κατάλληλη επαφή που ψάχνατε.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 16-1-2015


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και παγετός τις ...
πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...


...ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ !
Πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε μόλις έφθασε στα χέρια του το ειδοποιητήριο:::
πλειστηριασμού του σπιτιού του στην Πάτρα.


Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα μήνα, ωστόσο χθες είχαν προγραμματιστεί ακόμη εφτά πλειστηριασμοί στην αχαϊκή πρωτεύουσα στο Ειρηνοδικείο της πόλης που δεν έγιναν αφού διοργανώθηκε διαμαρτυρία από την ΕΚΠΟΙΖΩ και την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop».

1,27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ''ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ'' ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ...


Στα 8,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο...
που υπάρχουν στα χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, που αφορούν το τέλος Σεπτεμβρίου 2014.