Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 16-1-2015


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και παγετός τις ...
πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 13 βαθμούς), 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. 


meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου