Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Συγκλονιστικό βίντεο για τον υπερκαταναλωτισμό

Συγκλονιστικό βίντεο για τον υπερκαταναλωτισμό
Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Gaia Foundation και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την υπερκατανάλωση και την κατάχρηση των ηλεκτρονικών συσκευών.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Suzanne Suzanne Pop Tops

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ποιοι πολίτες δικαιούνται να μην ψηφίσουν



Εγκύκλιο σχετικά με τους εκλογείς που δικαιολογούνται να μην ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η ψήφος είναι υποχρεωτική.
Πρόκειται για όσους έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους, όσους θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό

Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: Χωρίς περιορισμό τα κατοικίδια σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα



Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με γνωμοδότηση του βάζει τέλος στις αυθαιρεσίες των δημόσιων υπηρεσιών που παρέβλεπαν ότι ο νόμος 4039/2012 ορίζει πως δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κατοικίδιων, που μπορούμε, να έχουμε σε διαμερίσματα και τις μονοκατοικίες.

Παράταση για τις άδειες οδήγησης


Παράταση για τις άδειες οδήγησης

Άτυπη παράταση έξι μηνών στην προθεσμία για την αντικατάσταση των παλαιών διπλωμάτων μοτοποδηλάτων, η οποία λήγει στις 18 Ιανουαρίου, έδωσε ουσιαστικά το υπουργείο Υποδομών, καθώς με έγγραφό του προς την Τροχαία την καλεί για τους προσεχείς μήνες να προβαίνει μόνο σε συστάσεις στους οδηγούς και να μη βεβαιώνει πρόστιμα.

Γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα περίθαλψης σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.E;



Ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε το δικαίωμα στην ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ε.Ε. με τους ίδιους όρους και με την ίδια επιβάρυνση που έχουν και οι μόνιμοι κάτοικοί της.

Η Ελληνική γλώσσα και τα βασικά χαρακτηριστικά της. Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες.



Η γλώσσα μας

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft).

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 15-1-2015


Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα ανατολικά...
με βροχές στα Δωδεκάνησα όπου βαθμιαία θα σταματήσουν περιμένουμε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΦΟΒΕΡΟ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!






Από τον Μοναχό Συμεών -Στην περιοχή του Καπανδριτίου κοντά στην Αθήνα, συμβαίνει ένα εκπληκτικό γεγονός. Δέκα χρόνια πριν, ο πιστός μελισσοκόμος Ισίδωρος Τιμίνης, σκέφτηκε να τοποθετήσει σε ένα από τα μελίσσια του την Εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου. Λίγο μόλις μετά, όταν άνοιξε την κυψέλη, βρέθηκε προς μεγάλης εκπλήξεως: οι μέλισσες έδειξαν σεβασμό και ευλάβεια προς την Εικόνα, έχοντάς την «περιβάλλει» με κερί, αλλά αφήνοντας ακάλυπτο το πρόσωπο και το σώμα του Κυρίου. Από τότε, και κάθε άνοιξη, τοποθετεί στις κυψέλες των μελισσών τις Εικόνες του Σωτήρα Ιησού Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων με την ίδια εντυπωσιακή κατάληξη... 

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΑΣ...!!! ΒΙΝΤΕΑΡΑ: ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ...!!!

«Στο σχολείο κάνουμε Πολιτική τώρα, ρώτησε ο καθηγητής ποιος θέλει να πει τον εθνικό ύμνο της χώρας του. Κάποιοι ντράπηκαν και κάποιοι είπαν δεν τον ξέρω ΕΓΏ ΌΜΩΣ ΕΊΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ» λέει περήφανη η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ της διασποράς. Περήφανοι είμαστε κι εμείς για εκείνη.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Εννιά πράγματα που δεν ξέρατε για το γάλα γαϊδούρας!


1

Ίσως δεν το πιστεύετε, αλλά αυτό το συμπαθές τετράποδο παράγει γάλα με θεραπευτικές ιδιότητες, που βρίσκει πολλές εφαρμογές τόσο στην ιατρική όσο και στην κοσμετολογία. 1. Πολλές ιστορικές προσωπικότητας προτιμούσαν ξεκάθαρα το γάλα γαϊδούρας, όπως ο βασιλιάς Φραγκίσκος ο 1ος, η Κλεοπάτρα, ο Λουδοβίκος, ο Βαν Γκογκ και πολλοί άλλοι.