Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας ο Γέροντας Παϊσιος




Στην Αγιοκατάταξη του Οσίου Γέροντος Παϊσίου προχώρησε, όπως πρώτο δημοσίευσε το Amen.gr, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Θρόνου που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Φανάρι.

O Περικλής Μήτκας επανεξελέγη πρύτανης του ΑΠΘ



Ο Περικλής Μήτκας  εξελέγη εκ νέου πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με 1278 ψήφους, στις σημερινές, επαναλητικές εκλογές που διενεργήθηκαν ηλεκτρονικά στο ΑΠΘ, με τον δεύτερο υποψήφιο, Ανδρέα Γιαννακουδάκη, να συγκεντρώνει 261 ψήφους . Σε σύνολο 1606 ψηφισάντων, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
Περικλής Μήτκας: 1278 ψήφοι
Ανδρέας Γιαννακουδάκης: 261
Λευκά: 67

Δυσάρεστη αναπνοή; Οι συμβουλές της γιαγιάς για τέλεια αναπνοή!


Δυσάρεστη αναπνοή; Οι συμβουλές της γιαγιάς για τέλεια αναπνοή!Δυσάρεστη αναπνοή, αυτός ο κακός εχθρός! 
Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πλησιάσουν και να συνομιλήσουν με κάποιον, καθώς έχουν διαρκώς στο μυαλό τους την κακοσμία της περιοχής αυτής. Πώς μπορείτε να την αποφύγετε; Μα φυσικά να πλένετε σχολαστικά τα δόντια σας μετά από τα βασικά γεύματα, να χρησιμοποιείτε καθημερινά νήμα και να πίνετε άφθονη ποσότητα νερού. Τέλος, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας για check-up 

Φθηνότερα 25% τα εισιτήρια των ΚΤΕΛ για όσους μετακινηθούν για τις εκλογές






Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

The Twist - Chubby Checker 1960


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η τέχνη του να λες… την αλήθεια.




Μια ωραία νεαρή κυρία ήταν στο αεροπλάνο από Ηνωμένες Πολιτείες προς Αθήνα δίπλα σε ένα καλόγερο.
- Πάτερ μου να σας ζητήσω μια χάρη ; ρωτάει η κυρία. - Φυσικά κόρη μου, τι μπορώ να κάνω ; απαντά ο αγαθός καλόγερος. - Να σας πω, αγόρασα ένα πολύ ακριβό δώρο, δηλαδή ένα σούπερ ηλεκτρονικό πιστολάκι μαλλιών για τα γενέθλια της μητέρας μου που είναι πάνω από το όριο του τελωνίου και φοβάμαι ότι. .. θα μου το κατασχέσουν αν δεν πληρώσω το τέλος . 

Δείτε τον τρόπο ωστε να καθαρίσετε το φούρνο σας πανεύκολα, οικονομικά και οικολογικά


1

Ο καθαρισμός ενός φούρνου μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό εφιάλτη. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που συχνά απαιτεί σκληρά χημικά καθαριστικά τα οποία έχουν και κάποιο κόστος. Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε έναν τρόπο που και εύκολος είναι, αλλά ταυτόχρονα οικονομικός και οικολογικός.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: " Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ"

                                                   

Η ιστορία του γαϊδάρου(Ηθικό δίδαγμα),αξιζει να το διαβασετε! ! !

1660Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει. Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο…
ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά.

Ανάβει φωτιά με ένα περιτύλιγμα τσίχλας και μια μπαταρία (αναπτήρας φυλακής)


Ισχυρά φαινόμενα σε Κρήτη,Κυκλάδες και Δωδεκάνησα την Τρίτη 13.1.2015


Βελτιώνεται ο καιρός την Τρίτη στην Δυτική ,την Κεντρική και Βόρεια χώρα αλλά στα νότια θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες.Πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

Η «γρουσούζικη» Τρίτη και 13


Η «γρουσούζικη» Τρίτη και 13

Ξημέρωσε «Τρίτη και 13» και για κάποιους ανθρώπους είναι η πιο γρουσούζικη ημέρα. Πως όμως ξεκίνησε και που έχει τις βάσεις της αυτή η «γρουσούζικη ημέρα»;
Ξεκινώντας, θα πρέπει να την ξεχωρίσουμε από την –αγγλοσαξονικής προελεύσεως- «Παρασκευή και 13».

Έτσι θα καθορίζεται ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια


Έτσι θα καθορίζεται ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια

Με κοινή απόφαση του υπουργείου Παιδείας, των Ιδρυμάτων και της αρχής για τη Διασφάλιση της Ποιότητας στην ανώτατη εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), θα καθορίζεται ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Μην τα βάζεις με τα παιδιά!!! (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια Ρωσίδα μαθήτρια να κλωτσάει τον δάσκαλό της, ο οποίος την είχε σηκώσει στον πίνακα και της φώναζε επειδή δεν απαντούσε στις ερωτήσεις του.