Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Στρατιωτικοί καλούν τους 300 της Βουλής να επιστρέψουν τον μισθό Ιανουαρίου που εισέπραξαν


Πρόταση που θα σοκάρει τους 300 της Βουλής από στρατιωτικούς. Με έγγραφό της ηΠανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών καλεί τους 300 της Βουλής να επιστρέψουν τον μισθό Ιανουαρίου που ήδη από
τα τέλη Δεκεμβρίου κατατέθηκε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Αυτή είναι η μόνη χώρα του κόσμου όπου απαγορεύεται να ζουν οι Μουσουλμάνοι


Υπάρχει μια χώρα στον κόσμο όπου οι μουσουλμάνοι είναι ουσιαστικά επικηρυγμένοι καθώς μια σειρά μέτρων τους απαγορεύει όχι μόνο κάθε δραστηριότητα, αλλά ακόμη και την παραμονή τους στη χώρα.

Ανήλικοι εκβίαζαν 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες


Ανήλικοι εκβίαζαν 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες


Στα χέρια της ΕΛΑΣ ένας 16χρονος και ένας 14χρονος στην Άρτα
Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση που αφορούσεπορνογραφία ανηλίκων, μέσω του διαδικτύου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 16χρονου αλλοδαπού και 14χρονου, για πράξεις που διαπράχθηκαν σε βάρος 15χρονου κοριτσιού.

Στο 30% η συμμετοχή των ασθενών για την αγορά φαρμάκων


Στο 30% η συμμετοχή των ασθενών για την αγορά φαρμάκων

Κόλαφος είναι για τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη τα αποτελέσματα έρευνας, που αφορά την εξέλιξη της συμμετοχής των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων την περίοδο 2011-2014. . Το ποσοστό συμμετοχής τους στο κόστος των φαρμάκων φέτος έφθασε στο 30%!

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


lemon    tree Trini Lopez

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Υποθαλάσσια αρτηρία: Θα πληρώσουμε 73εκ. ευρώ για ενα έργο μακέτα



Αρχίζει η καταβολή της αποζημίωσης στον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο της υποθαλάσσιας αρτηρίας  στην Θεσσαλονίκη.
Ο Έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει για ένα έργο που δεν έγινε ποτέ , αποζημίωση στον εργολάβο 73 εκατομμύρια ευρώ, αφού το έργο ακυρώθηκε με υπαιτιότητα του δημοσίου.

Ο «χάρτης» των εκλογών: Πόσους βουλευτές εκλέγει κάθε Περιφέρεια – Πόσοι οι σταυροί προτίμησης



Σε μία από τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της χώρας, θα κληθούν οι ψηφοφόροι να επιλέξουν τους 300 βουλευτές που θα τους εκπροσωπήσουν από όλη την επικράτεια.
Από τους 300 της Βουλής, οι 288 εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες οι αντίστοιχες βουλευτικές έδρες κατανέμονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Ως γνωστόν οι υπόλοιποι 12 εκλέγονται ενιαία σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: 5000 ψέματα!

                                   

Η διαφορά ανάμεσα στους φίλους και στους Έλληνες φίλους.




Οι Κινέζοι λένε πως πραγματική φιλία υπάρχει κάθε χίλια χρόνια. 

Ένας πολύ καλός μας φίλος, απόδημος, μας έστειλε ηλεκτρονικά τι λέγεται στις Βρυξέλλες για τους Έλληνες φίλους και επειδή μας άρεσε πολύ, θέλαμε σήμερα να το μοιραστούμε μαζί σας: 

Οριστική απάντηση πριν τις εκλογές ζητούν 120.000 απόστρατοι

αποστρατοι120.000(!!) απόστρατοι με επιστολή τους, ζητούν από τους πολιτικούς αρχηγούς να πάρουν ξεκάθαρη θέση επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Ειδικότερα, οι απόστρατοι ζητούν να μάθουν «εάν και πότε θα εφαρμόσετε πλήρως τις εν λόγω αποφάσεις του ΣτΕ» σημειώνοντας πως «απάντησή σας θα πρέπει να μας δοθεί πριν από τις εκλογές, να είναι δεσμευτική και να απαντά επακριβώς στο ερώτημα αυτό και όχι γενικόλογη».

Πώς να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του λάπτοπ σας


Πώς να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του λάπτοπ σας

Τα λάπτοπ στις μέρες μας χρησιμοποιούνται, πέρα από το σπίτι και όλους τους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα γραφεία είναι πολλοί είναι αυτοί που τα παίρνουν μαζί τους από το σπίτι στο γραφείο και το αντίθετο. Αυτός είναι και ο λόγος που βρωμίζουν πιο εύκολα και πρέπει να καθαρίζονται συχνά και σχολαστικά για να είναι πάντα καθαρά.

ΣτΕ: Συνταγματική η διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών


ΣτΕ: Συνταγματική η διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τρεις αποφάσεις της (15-17/2015), απέρριψε ως αβάσιμους και απαράδεκτους όλους τους νομικούς ισχυρισμούς, τόσο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όσο και 461 πρώην δημοτικών αστυνομικών, από διάφορους δήμους της χώρας, που ζητούσαν να κριθεί αντισυνταγματικό το καθεστώς της διαθεσιμότητας στην οποία τέθηκαν.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 10-1-2015


Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά...
παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων: