Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 10-1-2015


Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά...
παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 7 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 5 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσουν τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων και το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν μέτριοι άνεμοι 4-5 μποφόρ, νοτίων διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και διαύγεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Αραιές νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου