Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο βίντεο για το πως να τσεκάρετε αν μια μπαταρία είναι άδεια!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να τσεκάρει κάποιος μια μπαταρία είναι να χρησιμοποιήσει έναν μετρητή στους πόλους της. Μόνο που λίγοι έχουν μετρητή. Ο άλλος είναι… ότι δεν παίζει το τηλεκοντρόλ ή δεν ανάβει ο φακός! Ένας γρήγορος όμως και εύκολος τρόπος για να μην ταλαιπωρείστε είναι αυτός που περιγράφεται στο ακόλουθο βίντεο.

Ζήτησε από 50 ανθρώπους να μπουν σε ένα δωμάτιο με μπαλόνια.




Μια ομάδα 50 ατόμων παρακολουθούσε ένα σεμινάριο. Ξαφνικά ο ομιλητής σταμάτησε και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να πάρουν μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Έδωσε στον καθένα από αυτούς ένα μπαλόνι και τους ζήτησε να γράψουν το όνομα τους επάνω του, χρησιμοποιώντας ένα μαρκαδόρο.

Πώς να ανακουφιστείτε από το μπούκωμα στη μύτη…



Το «ελαφρύ» κρυολόγημα, που εκδηλώνεται ουσιαστικά μόνο με κάποια μόλυνση στο ρινικό σύστημα, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ενοχλητικό. Το γνωστό σε όλους μας «μπούκωμα» της μύτης ή/και η συνεχής καταρροή και το συνάχι, δεν αποτελούν σοβαρούς λόγους ανησυχίας για την υγεία σας, αλλά σίγουρα μπαίνουν εμπόδιο στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πανέξυπνο κόλπο,Πώς να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες μυρωδιές από το ψυγείο..





Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ανοίξει το ψυγείο μας και μας εχει έρθει μια..μπόχα ! Εάν έχετε στο ψυγείο σας τρόφιμα με έντονη μυρωδιά (κουνουπίδι, μπρόκολο, σκόρδο κ.α) μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα με το εξής κόλπο:

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Πως κάνουμε το νερό πόσιμο - Καθαρισμός νερού για κατανάλωση


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε το νερό πόσιμο και νερό από άγνωστη πηγή, φυσική η τεχνική, πρέπει πάντα να τυχαίνει μίας τέτοιας επεξεργασίας.

Ασφαλώς, αν δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε ασφαλές το νερό που θα πιείτε και δεν βρίσκετε άλλη πηγή, τότε η επιλογή είναι απλή: Το πίνεις και μπορεί να πεθάνεις ή δεν το πίνεις και σίγουρα πεθαίνεις.

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε


Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα

Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις


Από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ακόμη τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου 2015, σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013 αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Honey Bobby Goldsboro


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ρεύμα


Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ρεύμα

Η λύση του χθεσινού γρίφου




Η λύση του γρίφου: Κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος, η Άννα πατούσε το mute ανά διαστήματα, ώστε το μόνο που άκουσε τελικά η φίλη της ήταν οι λέξεις «Χρειάζομαι, βοήθεια, επειγόντως, να έρθεις».
http://www.xorisoria.gr

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 7-1-2015


Χιονοπτώσεις σε περιοχές της Αττικής, Ευβοίας, Κυκλάδων και Κρήτης περιμένουμε...
την Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2015. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πολύ ισχυρός παγετός, χωρίς φαινόμενα.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για καταθέσεις και ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες - Στις 29 Δεκεμβρίου οι Ελληνες "σήκωσαν" τα μεγαλύτερα ποσά



Με μεγάλη αγωνία ΕΚΤ, Τράπεζα της Ελλάδος και τραπεζίτες θα παρακολουθήσουν σήμερα την συμπεριφορά των καταθετών στα γκισέ. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη, καθώς σηματοδοτεί το τέλος της εορταστικής περιόδου και την επιστροφή των πολιτών στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ούτως ή άλλως οι σχεδιασμοί που είχαν οι τράπεζες προέβλεπε πως από σήμερα έως και τις 23 Ιανουαρίου είναι κρίσιμη περίοδος για το ενδεχόμενο να εκδηλωθεί κύμα φυγής καταθέσεων ανάλογο των δύσκολων ημερών της προεκλογικής περιόδου του 2012.

Παροιμίες... με Γιάννηδες


Παροιμίες... με Γιάννηδες

Το όνομα Γιάννης, ίσως, είναι αυτό με τις περισσότερες παροιμίες. Ενόψει, λοιπόν, της σημερινής του εορτής ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις παροιμίες με το όνομα Γιάννης! 
  • Σπίτι χωρίς  Γιάννη προκοπή  δεν κάνει
  • Γιάννη είχα, Γιάννη έχω κι αν ποτέ μου θα χηρέψω, πάλι Γιάννη θα γυρέψω

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής - ΒΙΝΤΕΟ


Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής - ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής ήταν ο τελευταίος και μεγαλύτερος από τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Ονομάζεται «Πρόδρομος», γιατί με το κήρυγμα και με το έργο του εσήμανε τον ερχομό του Ιησού Χριστού και «Βαπτιστής», διότι βάπτιζε τους ανθρώπους στον Ιορδάνη ποταμό και εβάπτισε και τον Ιησού Χριστό. Το βάπτισμα του Προδρόμου ήταν μία συμβολική πράξη καθαρμού εκείνων, που πήγαιναν σ’ αυτόν να εξομολογηθούν, ήταν όμως και ο τύπος του βαπτίσματος του Ιησού Χριστού, γι’ αυτό και ο Ιωάννης έλεγε: «Εγώ μεν εβάπτισα υμάς εν ύδατι, αυτός βαπτίσει υμάς  εν Πνεύματι Αγίω» (Μάρκου α΄ 8).