Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η Απέραντη Αγάπη της Μητέρας


Έχουμε ακόμη μυαλό για να κρίνουμε;




Η πλεονεξία και το τυφλό πάθος του αμόρφωτου ανθρώπου στην υπηρεσία της πολιτικής


Σήμερα, απλώς θα αντιγράψω τον Θουκυδίδη. Γιατί όλα όσα σκέφτηκα αυτές τις μέρες, καθώς το ελληνικό τσίρκο έχει ξεπεράσει τον εαυτό του σε επινοητικότητα και οι θεατές του ξεχειλίζουν μίσος και οργή, όλα τα έχει γράψει ο Θουκυδίδης, περιγράφοντας τον πρώτο εμφύλιο πόλεμο σε ελληνική πόλη. Τον εμφύλιο της Κέρκυρας, που οδήγησε σε εμφύλιες συρράξεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Έξυπνο ανώτερο θηλαστικό!!!!!


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Αυτά είναι τα 50 επαγγέλματα που επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ έως και 100% (Δείτε όλη τη λίστα)


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑ
Πενήντα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ...

Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς ..

ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΛΠΟ Πώς να καθαρίσεις την σχάρα η το γκριλ χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου



Για εσάς που σας αρέσει αρκετά συχνά να ψήνετε η αν είσαστε επαγγελματίες του είδους..Χρησιμοποίησες πολύ την σχάρα η το γκριλ σου; Δες πως μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου. Θα χρειαστείς… 3 φλιτζάνια αμμωνία, 3 φλιτζάνια λευκό ξύδι, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα, μία πλαστική σακούλα σκουπιδιών. Πώς να το κάνεις… 1. Ανάμειξε την αμμωνία με το λευκό ξύδι.

Διαθέσιμη η εφαρμογή για τα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ – Πώς θα τα εκδώσετε



Στη διάθεση των ιδιοκτητών ακινήτων έθεσε χθες το μεσημέρι η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ την ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας χιλιάδες ιδιοκτήτες θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 να εκδώσουν το πιστοποιητικό του ΕΝΦΙΑ (αρ 54Α ν 4174/2013).
Το πιστοποιητικό είναι απαραίτητο για να γίνουν οι ακόλουθες ενέργειες που σχετίζονται με τα ακίνητα:

Έλληνες πρωθυπουργοί που πέθαναν στην ψάθα



Μπορεί στη σημερινή εποχή να υπάρχει καχυποψία για την οικονομική κατάσταση ορισμένων πολιτικών και τον τρόπο με τον οποίο έχουν φτιάξει τις προσωπικές τους περιουσίες, ωστόσο, στο παρελθόν, υπήρξαν και κάποιοι, ακόμη και πρωθυπουργοί, που έζησαν με λιτό τρόπο και πέθαναν στην ψάθα.

Πώς να απαλλαγείτε από επίμονο βήχα σε μόλις 1 Ημέρα.

Πώς να απαλλαγείτε από επίμονο βήχα σε μόλις 1 Ημέρα
Κρεμμύδι τσάι – κατά επίμονο βήχα
  • 3 λίτρα νερό
  • 1 κιλό κρεμμύδια
Μέθοδος παρασκευής:
Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε κάθε κομμάτι σε τέσσερα κομμάτια. Βάλτε τα κομμάτια σε ένα μπολ, προσθέτουμε το νερό και τοποθετήστε το μπολ στη φωτιά. Μαγειρεύουμε μέχρι το μισό του νερού να εξατμιστεί . Βγάλτε το μπολ από τη φωτιά και περιμένετε να κρυώσει και στη συνέχεια το στραγγίζουμε.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 4-1-2015


Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, λίγα χιόνια στα ορεινά, και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο...
περιμένουμε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ λίγες βροχές θα εκδηλωθούν το βράδυ και στα νότια τμήματα της χώρας.

Γι’ αυτό η ελληνική γλώσσα είναι μοναδική! Δείτε κάτι που ΔΕΝ ξέρατε!!



Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο. Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά).

Αναβιώνουν στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής τα έθιμα της Καμήλας και των Φωταρών



Στη Γαλάτιστα μετά τον Αγιασμό των Υδάτων κάτοικοι και πολυάριθμοι επισκέπτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία, όπου νέοι θα μεταφέρουν το ομοίωμα της καμήλας για να ξεκινήσει το παραδοσιακό γλέντι!
Οι εκδηλώσεις στη Γαλάτιστα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου, με την περιφορά των κουδουνιών και το στολισμό της καμήλας. Ανήμερα των Θεοφανείων η αναβίωση του εθίμου της καμήλας θα γίνει στις 11.00 π.μ., μετά τον Αγιασμό των υδάτων. Την επόμενη μέρα την ίδια ώρα αναβιώνει το έθιμο του Γάμου της Μανιώς.

Παράταση ενός έτους για τα αυθαίρετα




    Παράταση ενός έτους για όλες τις κατηγορίες αυθαιρέτων του νόμου 4178 υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς.
    Παράλληλα, δίνεται παράταση επιπλέον δύο ετών σε μηχανικούς και ιδιοκτήτες αυθαιρέτων για την υποβολή των σχεδίων που συνοδεύουν τη δήλωση των αυθαιρέτων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες