Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Γιατί δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο; Διαβάστε το άρθρο δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε..

1Πόσα χρόνια ακούμε πως ο τάδε εφηύρε τη μέθοδο μέσω της οποίας τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν με νερό αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο…
Έχετε ακούσει ποτέ οι εφευρέσεις αυτές να προχωράνε; Να βγαίνουν στη παραγωγή; Όχι.
Ένας απ’ αυτούς ο Stan Meyer(πρώτο βίντεο) δημιούργησε το τρόπο έτσι ώστε ένα αυτοκίνητο να κινείται για 100 μίλια με ένα γαλόνι νερού!

Οι «τεχνοκράτες» του μνημονιου… ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΦΜ!

Αν ήταν απλός πολίτης θα βρισκόταν στην φυλακή!
Αδιανόητες μεθοδεύσεις για να ευνοηθεί ο Σαμαράς.
Γλεντούσε με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, άφησε τρύπα 120 εκ, εξαφάνισε τα βιβλία πριν το 2007, αλλά ειναι ελεύθερος να… κανει νέα μπίζνα με νέο ΑΦΜ!

TO ETOΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΚΩΝ...


Ετος μεγάλων δικών -με έντονο μάλιστα πολιτικό πρόσημο- θα είναι το 2015, καθώς ...
μια σειρά από σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αναμένεται να εκδικαστούν από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Γιατί η ελληνική σημαία είναι κυανόλευκη και έχει 9 λωρίδες;

Φωτογραφία για Γιατί η ελληνική σημαία είναι κυανόλευκη και έχει 9 λωρίδες;Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας δεν έλειψαν τα επαναστατικά κινήματα των υπόδουλων Ελλήνων... 
Σε όλες αυτές τις εξεγέρσεις υψωνόταν και από μια σημαία, «εν πανίον», αυτοσχέδια επινόηση του κάθε αρχηγού, γεγονός φυσιολογικό εφόσον δεν υπήρχε ενιαία κρατική υπόσταση να επιβάλλει ένα κοινό έμβλημα.

ΜΑΘΕ Πόσα λεφτά σου παίρνει από την τσέπη το κράτος κάθε φορά που βάζεις βενζίνη;




Πόσα λεφτά σου παίρνει από την τσέπη το κράτος κάθε φορά που βάζεις βενζίνη; Να ξεκινήσουμε από τα απλά: Σε κάθε λίτρο βενζίνης που…. κάνει 1,50 ευρώ Το διυλιστήριο πουλάει τη βενζίνη στην εταιρεία (BP, SHELL, EKO κλπ) 42 λεπτά

Έμπολα: Από αυτό το δέντρο ξεκίνησε ο ιός που έκανε τον πλανήτη να «τρέμει»



Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, οι ειδικοί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τον Ασθενή Μηδέν από τον οποίο ξεκίνησε η τελευταία δραματική επιδημία του Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Ένα αγοράκι μόλις δύο ετών, ο Emile Ouamouno, έχασε τη ζωή του στις 6 Δεκεμβρίου του 2013 και ήταν πιθανώς ο πρώτος ασθενής που μολύνθηκε από τον ιό.

Είστε βέβαιοι πως ξέρετε την αξία της Ελλάδας;



Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και …από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.

Τσίμπημα μέλισσας : Οι απίστευτες ευεργετικές του ιδιότητες !



Μπορεί το τσίμπημα να παραπέμπει σε κάτι επώδυνο και δυσάρεστο, όμως η μέλισσα έχει τον τρόπο να το μετατρέπει σε φάρμακο για πολλές παθήσεις. Το δηλητήριο είναι ένα προϊόν που προέρχεται από τους αδένες της μέλισσας. Αποτελείται από μια πληθώρα συστατικών όπως μελιτίνη, απαμίνη, φωσφολιπάση κ.ά.

Αυτή η γυναίκα φλερτάρει με αυτόν τον άντρα… Η συνέχεια έχει πολύ πλάκα! (βίντεο)

Τι καλύτερο για έναν άντρα από τα να πηγαίνει σε μια καφετέρια να απολαύσει τον καφέ του και ξαφνικά να έρχεται αντιμέτωπος με μια ωραία παρουσία που τον φλερτάρει. Σε αυτήν την καφετέρια λοιπόν αυτός ο άντρας απολαμβάνει τον καφέ του όταν ξαφνικά η γυναίκα που έχει απέναντι του,

ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ: Μισθωτοί και συνταξιούχοι πρέπει να μαζέψουν 10% του εισοδήματος σε αποδείξεις


Αν θέλουν από τώρα να εξασφαλίσουν έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ

    Υποχρέωση της συλλογής αποδείξεων δαπανών είχαν μόνο όσοι απέκτησαν εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθωτοί ή συνταξιούχοι που έχουν εισοδήματα και από άλλες πηγές για παράδειγμα εισοδήματα από ενοίκια, θα πρέπει να έχουν αποδείξεις μόνο για το τμήμα του

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Walk Don't Run      The Ventures

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ακατάσχετο για βουλευτές: Στο απυρόβλητο οι μισθοί και οι συντάξεις τους


Ακατάσχετο για βουλευτές: Στο απυρόβλητο οι μισθοί και οι συντάξεις τους

Δες πόσα ένσημα έχεις

Δες πόσα ένσημα έχεις
Με την εφαρμογή atlas του υπουργείου Εργασίας και τη χρήση του ΑΜΚΑ, μπορείς να δεις τα ένσημα που έχεις καθώς και το ασφαλιστικό σου ιστορικό.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 3-1-2015


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και στο Νότιο Αιγαίο θα είναι...
περισσότερες με πιθανότητα λίγων βροχών στη Βόρεια Κρήτη, και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας,

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες