Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 3-1-2015


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και στο Νότιο Αιγαίο θα είναι...
περισσότερες με πιθανότητα λίγων βροχών στη Βόρεια Κρήτη, και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015.Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στην Κεντρική και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -11 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από -5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 11 στην Ήπειρο, από -1 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 6 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα νότια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ωστόσο νωρίς το πρωί στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα εντάσεων 6 έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα ανοικτά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις , περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και παγετό νωρίς το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου