Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 3-12-2015



Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.
Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Ήπειρο, από 6 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα και στο Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου