Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 17-12-2015







Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βορειοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου